Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahaha!!!
"Puno malih HIMovaca" - hahahahahaha!!! Extra.
Evo ja se prijavljujem. Žrtvovala bih se za taj viši cilj. Odvažno i nadasve dostojanstveno.
Koliko god da mi to teeeeško pada. Eto.
![]()

Inače, moja žrtvena ponuda i dalje stoji.
Ne, ne, nemojte me odvraćati, ja sam rešila, skupila sam hrabrost...
Mislim da ni Ifigenija nije bila odlučnija nego ja sad.
Ponosno ka plemenitim ciljevima!
:rolleyes:

Ja ću naravno kao prva žena imati najviše privilegija, a vama šta ostane he he!!!
:wink:
:wink:"Žrtvovalo" bi se nas 1000, ali ne mož'... Ville reče da ne bi nikad mogao biti sa fanom HIM-a, to bi mu bilo suviše neprijatno
ne kontam ga, al' oke...
mada je J.D. extra!
Jesu li ti ikada rekli da si kraljica?![]()
Da ga mi ubedimo da prihvati muslimansku veru, pa da svi zajedno odemo npr. u Maroko i tamo osnujemo Valo-haremJa ću naravno kao prva žena imati najviše privilegija, a vama šta ostane he he!!!

Inače, meni je Johnny naj glumac, a Ville naj pevač. Obojica su mi...
I jest' da je Johnny extra, fenomenalan itd. ali Ville je... Ville!

Pametno...A to, za tu privilegovanu prime suprugu... Hm... velika je to odgovornost... mislim da bi najpametnije bilo da vučemo slamke.
Ala ova slama je
Loode ste
Mozemo organizovati exkurziju na neki koncert,ovako mi sa foruma
![]()
Stvarno bismo mogli...taman svi stanemo u jedan bus (mislim na forumaše)
Samo ne znam gde ćemo...slama je legendarna!!! taman toliko bi se cica i prijavilo na konkurs, koliko ima tih slamcica... ponekad pomislim da ne valja sto su toliko popularnia ovo da ne bi bio sa fanom, to nisam cula, ali mi je skroz bezveze, pa nekome sa kim si valjda mora da se svidja ono sto radis?! pa verovatno misli na one opsesivne fanove sto vriste i cupaju kosu kad ga vide... ja cvrsto verujem da ja ne bih tako reagovala. zelim da verujem.
![]()
Jos kad bi on uradio ovo
bilo bi padanja u nesvest.Hehe...bas mi se svidja ovaj smajli.