HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao, sto su ovi ljudi strogi... te nema chata, te nema reklamiranja...
Venus, bice ti super!
Mikice, mogla bi da mi posaljes to na private mail ili kako se to vec zove.
I meni je njegov zamak PRELEP!!! On je pricao kako se zamlacuje u poslednje vreme enterijerom, ko zna kako je to lepo unutra...

Meni je soba takodje "ukrasena" posterima i heartagramima.Imam jednu ideju koju nikako da realizujem.Posto imam jednu svesku koja sadrzi sve njihove pesme(bilo mi je dosadno u skoli i od tud ta sveska:)),planiram da napravim "HIM knjigu'' koja ce sadrzati te textove i nesto o bendu i tako te stvari.Ona bi trebala da bude poput onih starih mracnih knjiga(znate onaj fazon izguzvanih,"prljavih" listova?)Jedva cekam da se nakanim pa da pocnem:grin::grin::grin:

Pa, kad već pišete o tome, da i ja kažem šta imam: 23 postera, 5 albuma, 5 bedževa, 2 hemijske, 2 prišivača, 2 šolje, lančić, upaljač i zastavu :mrgreen:

ja imam 5 albuma (and love said no,love metal,dark light,venus doom i neka ne zvanična platinum kolekcija na kome se nalaze sve pesme sa razorblade romance i glsv.666 ), 3 postera i 1 bedž :lol: i majcu,umalo da zaboravim...

Ajd' sad takmičenje, ko ima više:lol::lol::lol:
Ja oko 30 postera (mada samo 3 na zidu), sve albume (to je valjda 9), par kompilacija iz doba kad je piraterija u Srbiji bila "legalna", DVD, preko 2000 fotosa, par video kaseta s raznim snimcima, ogroman broj članaka iz novina itd...HA HA, I WIN:rotf:

hm, ja imam samo mindjuse, nikad nisam bila nesto mnogo sklona skupljanju postera... Ali zato imam svaku pesmu koja je iole povezana sa njima, na bilo koji nacin :) E da, htela sam ja i tetovazu, onu sto traje 6, 7 godina, ali sam shvatila da bi me roditelji verovatno izbacili iz kuce, iako nisu to eksplicitno naglasili :D trebalo je da bude mali heartagram ispod sake, tamo gde Ville ima srce, ali ne "popucace ti cero vene!!!" uzas!
btw, je l' zna neko sta pise oko tog njegovog srca?

Hallo HIM fans;)

Who is three the best songs on your top list

My choose:

1. Join me
2. Funeral of heards (acoustic version)
3. and Beautiful

Ville is fantastic singer, have very specific voice and I appreciate that. His style is strange and wild, theme of his songs are orginal. Acoustic version is unbelievable, gotic love metal is the best music way in world rock stage. HIM start May 25 with tour in west Europe : Finland, Netherland, Germany ... maybe I coming in Berlin

BTW: did you go with me:?:

Should I talk on english,or...?:grin:Salim se...Meni je svaki dan predstavlja drugu pesmu,u zavisnosti od raspolozenja,mada su sve prelepe i tesko je izdvojiti neku.Za Berlin...Eh,if I had a milion euros...:confused:

Dodjavola ne odoh na EXIT 06 .... propustih nastup moje omiljene bande

A sta da se radi ... jeste na nekom od inostranih foruma HIMa

Ajde neko ukratko...... ko je bio na EXITu 2006, ako se ne varam tada je gostovao HIM (bese davnao ...ma dajte neko ih neko pohvali samo slusam kritike sa festivala)

zop

Back