HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Doći će oni za godinu-dve, garant...;) Imamo najbolju publiku (najglasniju :))...
BALKAN RULES! :D

Nego, Mikice, kad će biti gotov taj 1. srpski forum o HIM-u?

ja bih stvarno taj snimak mogla da gledam milion puta... i mogla bih da se ubijem sto nisam mogla da budem tamo, ali bila sam daleko tada... citala sam komentare ovde posle Exita i ljudi nisu bili bas prezadovoljni, mada svaki snimak koji sam ja odgledala dobro zvuci, ne znam zasto su svi bili tako razocarani... mozda objasnjenje od nekoga ko je bio? Fancy? mozda Emily?

Ljudi, je l' može neko da mi prevede šta je Ville rekao u ovom snimku u 02:38 min? Kad je Mige rekao: "Being tender with yourself"...e šta je Ville rekao posle toga? Ne razumem baš najbolje... nešto je u vezi Srbije... Hvala unapred :)
P.S. Slušajte kako se Ville smeje u 03:42...nekako drugačije, čudno...:-| :lol:

nije pominjao Srbiju, rekao je "it's terribly hard to sleep on the buses" ali je spojio pa tako zvuci... sorry! a i snimak je iz '05. oni nisu bili kod nas pre '06.
a smeh lici na ono kad dete uradi nesto zlobno... :D mislim da je ismevao Danzig...:mrgreen:

ja bih stvarno taj snimak mogla da gledam milion puta... i mogla bih da se ubijem sto nisam mogla da budem tamo, ali bila sam daleko tada... citala sam komentare ovde posle Exita i ljudi nisu bili bas prezadovoljni, mada svaki snimak koji sam ja odgledala dobro zvuci, ne znam zasto su svi bili tako razocarani... mozda objasnjenje od nekoga ko je bio? Fancy? mozda Emily?

Ja sam bila oduševljena samom činjenicom da su tu, a i svirka mi je bila super, mada mislim da je problem bio to što su već bili pri kraju turneje, što je naravno podrazumevalo preveliku iscrpljenost, a ako se još dodaju i privatni problemi članova benda i Villeovo fizičko i psihičko stanje, onda je razumljivo što nisu možda dali maksimum. Villeov glas je posustajao u nekim trenucima, ali bože moj, nije strašno. Billy Idol, koji je posle njih nastupao, je rasturao svojom energijom, stvarno je lik, pa je možda onima koji su te dve svirke poredili Him delovalo mlako.
5002ABFF21056F.jpg
722EE2E6FFBFE2.jpg
48157DCA3C26C5.jpg

E71BB43AFC8A49.jpg
E12857EC391A4171FCF1E2.jpg

nije pominjao Srbiju, rekao je "it's terribly hard to sleep on the buses" ali je spojio pa tako zvuci... sorry! a i snimak je iz '05. oni nisu bili kod nas pre '06.
a smeh lici na ono kad dete uradi nesto zlobno... :D mislim da je ismevao Danzig...:mrgreen:

Svaka čast... dobar sluh :)

Jao, kakav sam košmar sanjala... Kao ja bila na moru (treba da idem 15. jula u Budvu) i baš tada došli Himovci u Beograd, a ja uopšte nisam znala. A moja najbolja drugarica bila na koncertu i sve mi slike i snimke pokazuje kad sam se vratila :!: i ja nju još pitam zašto me nije nazvala da mi javi, a ona kao, nije mogla da dobije vezu, bla, bla...:roll: Užas, ne da sam plakala... :cry:
Kakvo je olakšanje bilo kada sam se probudila :D

ja se apsolutno ne slažem sa Emily :lol:
svirka je bila dobra,bilo je dosta improvizovanja što mnogi nisu očekivali,ja sam se navikao na to,ali....Ville,čovek za koga kažu da je ključna karika u bendu je ustvari upropastio sve. pevanje mu je bilo očajno,zaboravljao je reči pesama,mumlao je u mikrofon...zahvaljujući njemu mislim da je koncert bio manje više loš,ali ostali momci,posebno Gas, vade prosek ;)

novi intervju!

tako je smesan!!! ona prica o genital herpes-u... ja sam se smejala 15 minuta!!! on je apsolutno genijalan! Ali ne znam koja je to Ozzy-jeva "bat story"... a izgleda mi kao neki dekica, ovaj styling mu je bas ozbiljan, ali to naravno nije nikakav minus...

Cenim ga samo zbog toga sto je na Exitu nosio majicu Carcass-a,muzika je doslovno sranje

Dobro,ako ti se ne svidja njihova muzika nemoj dolaziti ovde i remetiti mir.Imas svoje misljenje,okay,ja ne zelim da ga menjam.Isto tako mi ovde volimo i cenimo HIM i njihov rad tako da nema potrebe da otvaras raspravu koja ne vodi nikuda.

Nisu losi
Wings of a butterfly, funeral of hearts..
kako se zove ona pesma gde peva uuuuuuuuuu my baby beautiful your live
uuuuuuuuuuuu my dolly
tako nesto ide

Mozda "Gone with the sin"?Ooooooo my baby,how beautiful you are...Oooooo my darling completely torn apart....You gone with the sin my baby and beautiful you are,so gone with the sin my darling....:D

ja se apsolutno ne slažem sa Emily :lol:
svirka je bila dobra,bilo je dosta improvizovanja što mnogi nisu očekivali,ja sam se navikao na to,ali....Ville,čovek za koga kažu da je ključna karika u bendu je ustvari upropastio sve. pevanje mu je bilo očajno,zaboravljao je reči pesama,mumlao je u mikrofon...zahvaljujući njemu mislim da je koncert bio manje više loš,ali ostali momci,posebno Gas, vade prosek ;)

Možda ga ja ipak previše volim da bih mogla da svalim krivicu skroz na njega:heart:

prva je naravno Join me :-) druga Funeral of hearts,Solitary man,Poison girl,a za ostale neznam jer sam se kasno uključio.

Izbacila bih Solitary man, to što je pesma jedna od njihovih većih hitova ne znači i da je toliko kvalitetna.

Back