HeArTaGrAm_89
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doći će oni za godinu-dve, garant...Imamo najbolju publiku (najglasniju
)...
BALKAN RULES!
Nego, Mikice, kad će biti gotov taj 1. srpski forum o HIM-u?
Ljudi, je l' može neko da mi prevede šta je Ville rekao u ovom snimku u 02:38 min? Kad je Mige rekao: "Being tender with yourself"...e šta je Ville rekao posle toga? Ne razumem baš najbolje... nešto je u vezi Srbije... Hvala unapred
P.S. Slušajte kako se Ville smeje u 03:42...nekako drugačije, čudno...:-|![]()

ja bih stvarno taj snimak mogla da gledam milion puta... i mogla bih da se ubijem sto nisam mogla da budem tamo, ali bila sam daleko tada... citala sam komentare ovde posle Exita i ljudi nisu bili bas prezadovoljni, mada svaki snimak koji sam ja odgledala dobro zvuci, ne znam zasto su svi bili tako razocarani... mozda objasnjenje od nekoga ko je bio? Fancy? mozda Emily?
nije pominjao Srbiju, rekao je "it's terribly hard to sleep on the buses" ali je spojio pa tako zvuci... sorry! a i snimak je iz '05. oni nisu bili kod nas pre '06.
a smeh lici na ono kad dete uradi nesto zlobno...mislim da je ismevao Danzig...
![]()

i ja nju još pitam zašto me nije nazvala da mi javi, a ona kao, nije mogla da dobije vezu, bla, bla...
ja bih stvarno taj snimak mogla da gledam milion puta... i mogla bih da se ubijem sto nisam mogla da budem tamo, ali bila sam daleko tada... citala sam komentare ovde posle Exita i ljudi nisu bili bas prezadovoljni, mada svaki snimak koji sam ja odgledala dobro zvuci, ne znam zasto su svi bili tako razocarani... mozda objasnjenje od nekoga ko je bio? Fancy? mozda Emily?

Hehe, baš lepo!
Koje su pesme i kako su rangirane?
Cenim ga samo zbog toga sto je na Exitu nosio majicu Carcass-a,muzika je doslovno sranje
Nisu losi
Wings of a butterfly, funeral of hearts..
kako se zove ona pesma gde peva uuuuuuuuuu my baby beautiful your live
uuuuuuuuuuuu my dollytako nesto ide
Hehehe, ili si promašio text pesme ili izvođača 
Nisu losi
uuuuuuuuuuuu my dolly
tako nesto ide
ja se apsolutno ne slažem sa Emily
svirka je bila dobra,bilo je dosta improvizovanja što mnogi nisu očekivali,ja sam se navikao na to,ali....Ville,čovek za koga kažu da je ključna karika u bendu je ustvari upropastio sve. pevanje mu je bilo očajno,zaboravljao je reči pesama,mumlao je u mikrofon...zahvaljujući njemu mislim da je koncert bio manje više loš,ali ostali momci,posebno Gas, vade prosek![]()

prva je naravno Join me :-) druga Funeral of hearts,Solitary man,Poison girl,a za ostale neznam jer sam se kasno uključio.
Nisu losi
uuuuuuuuuuuu my dolly
tako nesto ide