HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gde steeeeeeee ljudiiiiiiiiiii!!! Šmrc:cry: sama sam izgleda...
Ajde bar pre nego što odem, anketa za sve vas:
Sa kojim ženskim vokalom biste voleli da Ville/Him uradi duet?i zašto?

Sa Amy Lee iz Evanescenca - ona ima onako zavijajuci glas koji ostavlja dobar eho. Mislim da bi se dobro slagao sa Villeovim dubokim i smirenim glasom. Bilo bi pun pogodak :) :) :)

Hehe, malo si izvrnula reci :) film se zove Wilde Liebe iliti u prevodu Divlja ljubav. To je valjda film snimljen na osnovu istinite price o jednoj groupy devojci. Ima svega - ljubavi, droge, golotinje, deluje kao dobar film.

U pravu si verovatno, znam da mi je tako nešto ostalo u pamćenju...negde sam, čini mi se, pročitala da su ga preveli kao "8 milja" što naravno nema blage veze.
Inače, slažem se takođe za Amy Lee, mislim da bi im se glasovi lepo uklopili u nekoj baladi poput My Immortal i sl.

3.jpg

dWildeLinhf.jpg

3263295.jpg

DAS WILDE LEBEN - pravi naziv, sad sam proverila.

@Emily Bronte
duet sa Tarjom :p
nema veze da li se uklapaju ili ne ... pesma bi sigurno bila vrh :D

@all
Poz...[
Da, Tarja bi bila odlična!
Možda će većini ovo biti čudno, ali ja bih dodala i Shakiru:) Upravo zato što su i previše različiti, a ona pritom nije previše u fensi fazonu poput gomile Britnica što se vrckaju okolo...i ima neobičan glas kao i Ville. Neki orijentalni gotik, ne znam kako bi to izgledalo???
shakira-apollo-performance.jpg

him-050401-0092.jpg

e da li ste chuli da HIM dolazi u maju u Beograd?rekao mi je cale jer poznaje swe te menadzere i prichao je sa tim menadzerom gde HIm treba da dodje zbog promocije cd-a!!! nezna se tachan datum ali dolaze!!!:D:D:D.............................e samo da wam kazhem uskoro izlazi 1.album grupe mog caleta (TRIGGER)mozhda ste chuli.......narawno rock grupa...:D...on je basista.......obawezno uzmite cd....imaju odlichnih stwari.........:D

pozz swim fanowima:D

Simche, obavestenje: rekao si da ti treba serija Will & Grace? Probaj na forumu Razmena Serija, na poslednjoj 105. stranici. Jeste da se radi o razmeni serija (ne znam, imas li koju), ali sam sigurna da bi toj osobi mogao ponuditi nesto za uzvrat. Ima 8 serijala na 9 dvda. Pa pitaj :) :) :)

Ali, zaista!!! Sve najbolje stvari se događaju za vreme sezone ISPITA, KOLOKVIJUMA, ZAKLJUČIVANJA OCENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nije fer:( ali pošto je HIM u pitanju tu ne postoji nijedna prepreka:)

e da li ste chuli da HIM dolazi u maju u Beograd?rekao mi je cale jer poznaje swe te menadzere i prichao je sa tim menadzerom gde HIm treba da dodje zbog promocije cd-a!!! nezna se tachan datum ali dolaze!!!:D:D:D.............................e samo da wam kazhem uskoro izlazi 1.album grupe mog caleta (TRIGGER)mozhda ste chuli.......narawno rock grupa...:D...on je basista.......obawezno uzmite cd....imaju odlichnih stwari.........:D

pozz swim fanowima:D

reci ćaletu da mu je bend fenomenalan :mrgreen:

Back