Emily Bronte
Zainteresovan član
- Poruka
- 344
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da se zove Das Liebe Wilde, valjda nemački film, deluje zanimljivo.ej fanovi..zna li iko od vas iz kog filam su oni delovi spota summer wine...izgleda da je dobar film![]()
Mislim da se zove Das Liebe Wilde, valjda nemački film, deluje zanimljivo.
Hehe, malo si izvrnula recifilm se zove Wilde Liebe iliti u prevodu Divlja ljubav. To je valjda film snimljen na osnovu istinite price o jednoj groupy devojci. Ima svega - ljubavi, droge, golotinje, deluje kao dobar film.
@Emily Bronte
duet sa Tarjom
nema veze da li se uklapaju ili ne ... pesma bi sigurno bila vrh
@all
Poz...[
Da, Tarja bi bila odlična!
Možda će većini ovo biti čudno, ali ja bih dodala i ShakiruUpravo zato što su i previše različiti, a ona pritom nije previše u fensi fazonu poput gomile Britnica što se vrckaju okolo...i ima neobičan glas kao i Ville. Neki orijentalni gotik, ne znam kako bi to izgledalo???
![]()
![]()
e da li ste chuli da HIM dolazi u maju u Beograd?rekao mi je cale jer poznaje swe te menadzere i prichao je sa tim menadzerom gde HIm treba da dodje zbog promocije cd-a!!! nezna se tachan datum ali dolaze!!!.............................e samo da wam kazhem uskoro izlazi 1.album grupe mog caleta (TRIGGER)mozhda ste chuli.......narawno rock grupa...
...on je basista.......obawezno uzmite cd....imaju odlichnih stwari.........
pozz swim fanowima![]()