HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fency je valjda trenutno razočaran u bend, pa mu mišljenje varira, delimično je i u pravu što se tiče njihovog kvaliteta, ali takav je život, sve karijere imaju uspone i padove, ne znači da neće biti bolje.
Ipak je on ovde i dalje glavni izvor informacija u vezi s Him-om:) Da li ste gledali/slušali svirku u Overdrive iz 1998? Mene je oduševila! A Tavastia 2003 - Ville pijan, jedva se drži na nogama, s podočnjacima do kolena.Mada bilo je i tu svetlih momenata...It's all tears npr.

Izlaskom novog albuma VD ne vidim zasto bend prolazi kroz los period....... album je fantastican! Pogotovo sad kad se tako dobro rangiraju u Americi, a to im je bio zivotni san.
A sto se Fency-ja tice, on ne voli njihov predjasni melodic zvuk na koje su se palile lujke zaljubljene u Villea, vec sada ovaj nov zestok ritam. Ali to ne znaci da treba da opanjkava staro!

ville3.jpg.w300h345.jpg

mob-49439.jpg

STARA VREMENA

ville-valo-2007-give-it-a-name-british-rock-music-festival-april-27-2007-7dZUws.jpg

him.jpg

NOVA VREMENA

lepe su slichice.....................heh nisam ni stigla da komentarishem za ono ville.....jonna.....................ispala je retard ali shta cesh....................za ono da ce prestati da pishe pesme itd ne werujem ni malo.....nema shanse.........................a ono shto je fency rekao........pa on ima takwo mishljenje sada i to mi ne mozhemo da promenimo............i josh nesshto.............glupo je da neko kritikuje villea zbog toga shto je lep pa se palimo kao na njega a ne na muziku...............to je ludo..........jer dok je villea bice i him-a i metala!!!!!:D..

pozz...........swim fanowima:D

e jer zna nekogde mogu da skinem pesmu od Arash-a -boro boro........................moja drugarica me udawila hoce da joj skinem sa neta a ja to ne slusham.....

Ipak je on ovde i dalje glavni izvor informacija u vezi s Him-om:)

jes vala :mrgreen: a što se tiče onoga, da li sam ja pravi fan ili ne...wtf??!
svi koji su duže vreme na ovom forumu znaju da sam ja ovde možda najveći fan i imam pravo da kritikujem HIM.
njihovi nastupi su i dalje katastrofalni i to samo zbog Villea...ne pokušavam da kažem nešto loše o bendu,već da vas podsetim na činjenice o "najboljem bendu na svetu".

Fency, nisam ja rekla da nisi pravi fan, čitaj malo pažljivije. Upravo zato što si već jako dugo na ovom forumu misim da si zaista fan, a to potvrđuješ i time što i dalje revnosno pratiš karijeru benda bez obzira na Villeove gluposti i ja to pozdravljam:)

Meni opet nije jasno kako mozes biti neciji NAJVECI fan ako ti se ne svidjaju nastupi? Vecito ih kritikujes.... Vile ne valja sto ovo radi.... Nastupi su im grozni, bla bla bla... pa kakav si ti onda fan?
Tebi se mozda koncerti ne svidjaju, ali ja mislim da su dobri... i da dobro improvizuju na stage-u.
I jeste da Ville ima kikseva na koje ja bas ni ne obracam paznju (dok god on obavlja svoj posao redovno, pise pesme i svira muziku) meni su oni najbolji bend.
Fency ti gledas stvari kriticki - razumom.... dok ja stvari gledam osecanjima. Mislim da sam ti to vec jedanput napisala negde pre.... jer ako HIM (ceo bend, ne samo Ville!!!) probudi moja osecanja na koncertu i ja se uzivim u sve to....meni je koncert uspesan, a za sada svi su mi bili uspesni! (barem one koje sam ja gledala).

jes vala :mrgreen: a što se tiče onoga, da li sam ja pravi fan ili ne...wtf??!
svi koji su duže vreme na ovom forumu znaju da sam ja ovde možda najveći fan i imam pravo da kritikujem HIM.

njihovi nastupi su i dalje katastrofalni i to samo zbog Villea...ne pokušavam da kažem nešto loše o bendu,već da vas podsetim na činjenice o "najboljem bendu na svetu".

poz Killeru...i ostalima naravno !
ovo u potpunosti potpisujem!!! 8-)
ja sam bio na Exitu,slusao ih i moram priznati da Vilea jedva da sam cuo-ALI je SVE BOLJE zvucalo TAMO nego na TVu 8-) !!!
po 165 put...album VD mi se jako svidja...njihova melodic 'epoha' mi je takodje OK tako da i ja imam tu neku nostalgiju za starim danima (neporedim novo i staro nego kukam za mladoscu :p ) ... a i nekako mi se cini da njegovi 'kratki' i sazeti textovi ' vise kazu' nego neki 'kilometarski' text..ko je razumeo-shvatice ;)

Poz...

Izdavačka kuća "Maskom" najavila je u četvrtak izlazak dva nova licencna albuma - finske rok grupe H.I.M. i britanske pop senzacije Džejmsa Blanta.

H.I.M. objavljuje svoj šesti studijski album "Venus Doom".

Frontmen grupe, koja postoji od 1991. godine, Vile Valo opisao je novi album kao "putovaje u lični pakao do odredjenog nivoa", navodi se na zvaničnom sajtu grupe. "Venus Doom", koji će u Srbiji biti u prodaji od 25. septembra, ima mračan, hard-rok zvuk.

"Osećao sam da nam je potrebno daleko manje klavijatura, i da mora da bude više stvari koje udaraju direktno u glavu", rekao je Valo, govoreći o razlici izmedju novog i prethodnog albuma "Dark Light".

On je naveo i da niko ne može da kaže za novi album da nije "hevi, emocionalan ili melodičan".

"(Album) ima sve ono što smo mi i što smo sada kao bend", rekao je.

"Novi albumi H.I.M.-a u prodaji !
Novi album finskog „love-metal“ sastava H.I.M. naslovljen „Venus Doom“ od 25. septembra će se naći u prodaji i to samo u u prodavnici „Muzička kuća“ u Makedonskoj ulici po ceni od 1299 dinara.

Kontra magazin i izdavačka kuća Mascom pripremili su poseban sajt povodom novog albuma benda H.I.M. na adresi: http://www.him.kontra.org.yu/ . Na sajtu se nalaze informacije o novom albumu, spisak pesama, biografija, diskografija a možete preslušati novi album kao i pogledati spot za pesmu "The Kiss of Dawn"." - preuzeto sa Mascom sajta..

http://www.him.kontra.org.yu/

http://www.myspace.com/heartagram

znamo...vrti se reklama za Venus Doom na rtsu i još nekim domaćim kanalima...ništa čudno,ipak je HIM(što kažu neki kritičari) neobično popularan bend kod nas...a i među našim susedima.

Bila sam prošle nedelje u Makedonskoj s namerom da ga kupim, ali to je standardno izdanje albuma bez bonusa koje su reklamirali,nekako mi delovao bledo i jadno ceo omot(možda samo sugestivno), pa sam odlučila da malo sačekam. Pre 2 godine sam se ispalila,kupila sam DL čim je izašao da bi se u Platou 2 meseca kasnije pojavilo specijalno izdanje s još 2 pesme i tekstovima ispisanim Villeovim rukopisom.Još mi prodavac kaže "Ovo je za one koji BAŠ MNOGO VOLE HIM!!!" i ubio me u pojam:-(
Pa, oni koji "mnogo vole him" sigurno neće čekati dva meseca da se dokopaju njihovog albuma, zar ne? Tešila sam sebe da Ville ionako ima ružan rukopis, ha ha;):)

Back