HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma kontas covece..... cekas mesecima da dodju.... adrenalin ti radi iz dana u dan.... platis ulaz..... sva si u iscekivanju..... i onda umesto da si happy, uzivas i pevas sa njima.... ti padnes u nesvest! Napravis citavu uzbunu, propustis koncert i pitas se posle gde ti je pamet bila! Stvarno ima ludih ljudi :) :) :)

Možda nekim slučajem dođu opet sledeće godine u okviru VD turneje...kad mogu Cult, Prodigy, Apocalyptica i gomila dj-eva, može i Him. Samo da ne bude organizovano u Inđiji!!! Šalim se, možda se dugo načekamo, ali ja volim da maštam...

Znas kako je sa tim "poznatim" osobama...... u jednom trenutku ovo.... u drugom ono.... ne znaju sta ce sa zivotom i od sebe kad imaju sve..... Jel ima slika negde novovencane dame?

Jonna--large-msg-1113484402-2.jpg

Ova je stara, lepa je ovde. Ne znam da li u zatvoru dozvoljavaju fotografisanje:))

Sve sem VD. Najavili su neki special edition pa čekam to, a sudeći po reakcijama dobar je izgleda. A imam i predosećaj da će mi se svideti, baš kao što sam imala za Dark Light da neće i bi tako. E, moram da idem sada, pozdrav suomi :)

Jonna got married to a man in prison!
Ville Valo's former fiance Jonna Nygren has already found a new love by her side. According to this weeks Seiska magazine the relationship has progressed quickly and the couple got married last week in a prison located in Helsinki Metropolian Area, where the groom is completing his verdict.
The new groom's name is however still not known.
Present in the modest and short marriage ceremony (Seiska said Jonna didn't even have a wedding dress, just normal clothes) were a few close people to the couple, and Jonna had to leave the prisons family room a few hours after the ceremony.
Jonna Nygren's year has been pretty tough. It has included among other things the break up with Ville, depression and two periods of rehabilitation at Pallas' rehab."

kakvo samopouzdanje?! a šta bi ti očekivala od pijanog, nadrogiranog, depresivnog goth-ičara?

Izvini dragi fency killer-u.... Ville na Exitu nije bio pijan! niti drogiran!, a sto se depresije tice, ona prati svaku poznatu facu!.... Ti bas volis da slusas muziku propalih muzicara?!?!?! E pa evo ti jedna novost - Ville nije propao, a samim tim ni bend!

Izvini dragi fency killer-u.... Ville na Exitu nije bio pijan! niti drogiran!, a sto se depresije tice, ona prati svaku poznatu facu!.... Ti bas volis da slusas muziku propalih muzicara?!?!?! E pa evo ti jedna novost - Ville nije propao, a samim tim ni bend!

izvini što ne drkam na svaku Villeovu sliku i ne mislim da je HIM najbolji bend na svetu iako su mi jako dragi :roll:
imam pravo da ih kritikujem,valjda to rade pravi fanovi.Valov glas je propao,njegove harizme više nema...sva sreća pa ostali momci razvaljuju,posebno bubnjar,jer bez njih Valo ne bi bio sposoban da uradi bilo kakav live nastup.
Valo nije bio pijan?hah...grohotom se nasmejah...sigurno je zbog toga obećao pred VD turneju da neće uzimati nikakvu drogu ili alkohol pred nastup.
sva sreća pa je Venus Doom fenomenalan album,inače bih dobro razmislio o tome koliko vredi biti fan jednog ovakvog benda i biti stavljen u koš sa onim fanovima koji padaju u nesvest i drkaju na Valove slike...eto.
i da li bi otišao na njihov koncert ako slučajno svrate sledeće godine?
hell yeah!!! samo zbog novih pesama.

Ovde se ustvari sve svodi na jedno te isto...
Ne znam stvarno sta da kazem za takve koje su padale u nesvest na Exit-u... Ville jeste lep i sve to, ali zaista, kakve to veze ima s muzikom? Zar oni koji vole HIM zbog njihove muzike treba da izadju na los glas zbog takvih gluposti? HIM je bend kao i svaki drugi. Bedni su oni kojima se svidja zvuk, a zaziru od njih zbog losih prica koje su tipicne za HIM...da su komercijala i ostalo.
Kada bih isla na koncert isla bih zato sto bi to upotpunilo moju sliku o njima...da ih cujem, ne da placem zbog Villea. Tj mozda bih i zaplakala... kada bi otpevao vrhunski i kada bi me odusevio nastup. A tek ako bi svirali for you... Sigurno, bez obzira sto je njegov glas propao i sto je pijandura i sto je sam sebe unistio.
Shvatice one jednom...sta je ono sto zaista vole.

Dzona... Ma ko je shisha, nek radi sta 'oce...
Volela bih samo da je zaista istina da je Ville ostavio poroke.
A za one koji kazu "Ne mogu da razumem kako mushko moze da slusa HIM" i sl. nema mesta na ovoj temi.

I da... Kupila sam onaj Bravo, kada je izaslo o HIM-u...
Pise da se sada zovu jednostavno H.I.M., ne His Infernal Majesty, posto je fincima tesko da to izgovore.
Drago mi je. Nije mi se svidjao onaj stari naziv.

@Fency_Killer,...slazem se.

Fency Killer - ja nisam od onih devojaka koje slusaju HIM zbog Villea, vec zbog muzike........ ni jedan dobar album ne mora da bude dobar samo zato sto je radjen u pijanom i drogiranom stanju. Muzika dolazi iz srca, ne iz droge. Uostalom Ville svira sve instrumente, radi projekte sa strane, a sve to ne bi mogao kada ne bi bio talentovan. I ja ne znam, ali stvarno POJMA NEMAM zasto ti mislis da ovaj bend slusaju samo popaljene devojke za razliku od tebe koji kada stavis Villea po strani, tj izbacis ga iz benda - tek ti onda ovaj bend vredi nesto. Ja znam da sam zahvaljujuci HIMu pocela da slusam rock i metal, da sam zahvaljujuci njima pronasla sebe u njihovoj muzici i textovima, i na kraju krajeva formirala sebe kao jaku licnost, a ne zato sto sam popaljena na Villea. I bas zbog toga ti necu dozvoliti da bilo sta lose govoris o Villeu ili o celom bendu. Ako ti volis bend i slusas njihovu muziku nemas prava vredjati clanove jer to onda nije postovanje prema njima, a samim tim ti postajes NIKAKAV fan!

Ma nee... Kazem to jer si rekla da je svaki clan benda vazan, i Ville naravno. Bez njega HIM verovatno ne bi ni postojao a da ne govorim o ostalom.

Hehe... Evo sad sam se setila da je, kada je pisao tekstove za prvi album, nacrtao heartagram u snegu, seo u centar i pisao tekstove... Uvek se nasmejem kada se setim toga. To je bio tako divan period tog benda...

Ja se secam tog perioda kao jednog rasterecenog dela svog zivota..... ti prvi albumi (po meni - sve do 4.) su bili nekako laksi i sve se shvatalo kao "ne tako bitno".... dok su ovi poslednji albumi zesci i vise vuce na ono "ako budes bio los, dobices batina" :) i na to krenu snazni rifovi mocnih gitara :)

Back