Fency Killer - ja nisam od onih devojaka koje slusaju HIM zbog Villea, vec zbog muzike........ ni jedan dobar album ne mora da bude dobar samo zato sto je radjen u pijanom i drogiranom stanju. Muzika dolazi iz srca, ne iz droge. Uostalom Ville svira sve instrumente, radi projekte sa strane, a sve to ne bi mogao kada ne bi bio talentovan. I ja ne znam, ali stvarno POJMA NEMAM zasto ti mislis da ovaj bend slusaju samo popaljene devojke za razliku od tebe koji kada stavis Villea po strani, tj izbacis ga iz benda - tek ti onda ovaj bend vredi nesto. Ja znam da sam zahvaljujuci HIMu pocela da slusam rock i metal, da sam zahvaljujuci njima pronasla sebe u njihovoj muzici i textovima, i na kraju krajeva formirala sebe kao jaku licnost, a ne zato sto sam popaljena na Villea. I bas zbog toga ti necu dozvoliti da bilo sta lose govoris o Villeu ili o celom bendu. Ako ti volis bend i slusas njihovu muziku nemas prava vredjati clanove jer to onda nije postovanje prema njima, a samim tim ti postajes NIKAKAV fan!