HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pesma je savrsena...cak toliko da mogu reci da nisam cuo bolju jos od Razorblade Romance albuma.bas kao sto sam napisao,jako podseca na 666 ways to love predalbumsku fazu...Venus Doom bi trebalo da bude album koji ce uzdici HIM na nivo na kome nisu bili zadnjih sedam godina...ali i dalje mi nije jasno zasto su odlozili album za septembar :? ja ko neki mentol gledam mtv svaki dan,ali od HIM-a ni traga,kad eto,ovde procitah da je album odlozen...

jbg..ja ne obilazim njihov sajt ja se uzdam u tebe :mrgreen: :lol:
bila sam tamo par puta i nijesam mogla da se snadjem..neki heartagram se zove sajt..ko zna jel to dobar :? :lol:

HIM trenutno snima spot za prvi singl sa novog albuma pod nazivom Kiss of Dawn,i koliko sam razumeo u pitanju je balada,mada mozda gresim...momci su uspesno zavrsili turneju sa Metallicom i sada su oficijalno deo Projekt Revolution americke turneje zajedno sa My Chemical Romance,Linkin Park i jos nekim manjim bendovima.a Venus Doom izgleda ovako:

-Venus doom
-Love in cold blood
-Passions killing floor
-Kiss of dawn
-Sleepwalking past hope
-Dead lovers lane
-Song or suicide
-Bleedwell
-Cyanide sun

nema na cemu ;) :mrgreen:
btw,kad sam video omot albuma --------> :shock:
izgleda kao Mansonov portret...mnooogo je drugacije od onoga sto sam ocekivao...cak bih rekao da mi se ne dopada uopste :|

izvolte:

HIM_VENUS_cover1.jpg

i jos par brzih vesti :

- Kiss of dawn :

Blinded I am and so are you by shedding tears
Confusion that seperates us two we hold dear

Just look into my eyes, kiss our fears goodbye

I´m reaching for your shadow, drowning in the kiss of dawn
Touching the pain that you left me with at the kiss of dawn

I´m tired of the games I´m playing with you when you´re not here
Death frees from the fear of dying, it´s true, have no fear

Let me look into your eyes
And see death pass us by

- novi DVD pocetkom nove godine

- Valo je skratio kosu a od brkova ni traga ni glasa :mrgreen:

- kritike albuma su fantasticne,a Sleepwalking Past Hope je oznacena kao pesma epskih razmera

toliko zasada...

Back