HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e ochajavaj fency pogledala sam Kiss Of A Down i ja tu nishta ne razumem ...a ville mi deluje kao onaj iz AD/DC :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: ...tako kosa i kapa :shock: :lol:

znam,ali je kul na neki nacin :lol: btw,mnooogo mi se dopadaju Linde-ovi novi dredovi:

IMG_0004.jpg

vouuuuuuuuuuuu mnoooogo mi se svidja omot, jel ima negde neko objashnjenje zashto bash takav omot bla bla?????
inache bila sam izolovana od kompa dve nedelje na moru pa nisam mogla da saznam shta se deshava.....sad krecem da skidam pesme :D :D

Pozzzz svima, poseban pozz za saki

:lol: :lol: da,svako jutro zajedno pijemo kaficu...evo,bas mi je malopre rekao da ce se u jednoj od pesama jasno cuti zenski orgazam :mrgreen: a za omot cu ga pitati kad ga budem sreo kod lokalne cevabdzinice,posto ima obicaj da tamo pije pivo sa nekim bajkerima :lol: :mrgreen:

E zamislite Villea u 45-oj sa cevapsko-pivskim stomachitjem kako na bini promuklim glasom kreshti:

"I cried and love saaid nooooooooooooooo oooooooooooooooooo uuuuuuuuuoooooooooooooouuuuu...."

ispred desetoduplo manje(zenske) publike nego sad....hehhe :shock: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Tebe smara ali neke ne... Sta ces, mora i to neko da slusha... Neko kao recimo ja.
I ne stidim se. Bas me zabole kome se svidja, kome ne... Slusam i The 69 Eyes. I oni su iz Finske. Pa?
Naravno, imas pravo na svoje misljenje. Slusaj sta hoces i pusti druge da slusaju sta oni hoce.

I ne kaze se His Imperial Majesty, nego His Infernal Majesty.

Fency_Killer:
pa nema nista novo...osim novog albuma :mrgreen: Villeto je izjavio da ce dati sve od sebe da to bude najtvrdji pop album ikada i nazvao ga "hard kandy"(to je samo radni naziv,naravno),album se snima u Finskoj tako da mora da bude dobro...bice skroz u Cathedral/Black Sabbath fazonu,odnosno nesto izmedju Greatest love songs i Love Metal albuma...i tako...
nađoh ovaj post negde u dubinama ove teme :lol:

ovo je bre uvreda za Sabbath i za doom velikane Cathedral ... nemaju nikakvu dodirnu tačku s HIMom :lol: Ville voli da pravi tako kombinacije... to što on voli te bendove ne znači da će tako da mu zvuče pesme....

sta je ovo,dan HIM hejtera? :lol: nece bas tako zvucati kao Cathedral,ali ce sigurno biti heavy as hell...preslusao sam Kiss of Down i zvuci kao mesavina Slipknota,Korna i Type o Negative-a...
dakle neki progressive/nu metal,odprilike...a da stvar bude jos bolja,ovo definitivno nije najtvrdja pesma...jedva cekam album!!

Pa jbg :lol:
ko bi pomislio da ću ja, u svojoj okolini poznata kao "živi za HIM", jednog dana postati hejter :lol:

e pa baš ću da skinem taj novi album i da vidim zašto ga Ville toliko hvali... ma znam ja da je on to i ranije radio... oni će meni uvek ostati "patetični finski metal" i lepa uspomena...

mada volela bih da čujem da Villeove ideje idu progressive pravcu... zamišljam ih u Dream Theater fazonu, sa solažama od po 10min :lol: interesting anyway :lol:

Kiss of dawn nisam htela da preslušam, jako je loš kvalitet onog videa... čekaću da mi se lepo servira album verzija 8-)

DJM:
Kako god... btw... ja tebi ne branim da slusas...
gde si ti to procitala u mom postu gore da nekom ne dam da slusa ili ga teram da slusa nesto drugo...
Samo sam rekao da me smaraju... da su mali pozeri... e tako...
Kome se svidja neka slusa... zasto bi mu ja branio?!

Ipak je HRM bolje.... hehehe :lol:

A gde si ti procitao u mom postu da sam rekla da ti meni branis da ih slusam? To mogu samo ja sama sebi da zabranim. Rekla sam slusaj sta hoces i pusti druge da slusaju sta hoce, sto znaci nemoj da vredjas one koje ja slusam i da govoris da su ovo ili ono... U stvari, vredjaj ako ti se vredja, ali tim vredjanjem neces nista postici... Mozes samo da izgubis dragoceno vreme koje bi mogao da potrosis na nekoj drugoj, lepsoj temi. Jer na mene takve stvari vise ne deluju. A verujem i na mnoge druge. Vec smo se naslusali puuuuno takvih reci i prica. Znam ja da su oni pozeri. Pogotovo Ville. I mnogo me nervira sto je dosta hladan na koncertima. Kao da mrzi tu muziku koju sviraju, pa samo cisto da odradi posao. Ali sta cu kad volim njihove pesme. Ne palim se na Villea, i briga me za njega. Svidja mi se muzika koju prave. Mada je i ona za mnoge samo komercijalno s***e. Samo mi ga je zao sto mnogo pije i pusi, ima da propadne od toga.

Jao tek sad vidim koliko sam se raspisala. A niko to nije ni trazio, da se ovoliko pravdam. Nije ni bitno. Stvar je u tome sto ne bih volela da se svadjamo zbog HIM-a ili bilo kog drugog benda. Ti pisi malo losih mi malo dobrih postova i sve ce biti u redu. Naravno, ne bi bilo zanimljivo da ne raspravljamo, ali bolje neka to neko drugi radi umesto mene na ovako opasnom terenu...

Silovalo ga musko ili zensko??? Mislim, sve je moguce... Svasta, prvi put cujem za to. Ma Ville je ionako posebna prica... Necu da ga branim uopste.
BTW, slusam ja i mnogo drugih bendova koji imaju svoje, originalne stvari. I naravno da je bolje slusati originale...

Bas bi volela da vidim taj film... Hehhe :lol:

+SpookyGirl+:
mada volela bih da čujem da Villeove ideje idu progressive pravcu... zamišljam ih u Dream Theater fazonu, sa solažama od po 10min :lol: interesting anyway :lol:

kakva slucajnost :lol: Sleepwalking past hope traje malo vise od 10 min. i kazu da ima puno zanimljivih solaza :lol: mada bi bio greh stavljati Dream Theater u istu recenicu sa HIMom.ma,sto kaze saki,mi smo samo jedna obicna poremecena sekta ;)
btw, nemojte preterano da se lozite na izjave DJMa...verovatno je on jedan od onih koji misle da je Valo igrao glavnu ulogu u Queen of the damned...

hmmm....sumnjam da je Ville glumio negde a da to nije serija..ukucala sam filmography i samo su bile serije :/.....tako da mozhda samo lik lichi na njega :| :( :( :( :( :( :(

Back