HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pozic HIM-ovci..ja sam ovde novi..
HIM je moj NO1 bend, slusam ga od 2002 godine, imam sve albume, gotovo sve pesmice..
najjaca pesma mi je ‡he sacramen‡, ali sve mi dodju kao hit, tako da sam ovu izdvojio radi reda!
uzivam dok ih slusam, i naravno radujem se VENUS DOOM-u :twisted:

Aleluja! :lol: idi bre zamalo...:lol:.....i bash te dosta nije bilo bre...bear se neshto pojavljivala ali ono...ima nas zhivih ;) :mrgreen:...dakle HIM te i dalje drzhi...ae pozz i tebi :) :p

sakiiii :mrgeen: :mrgreen: bas mi je drago da je neko preziveo ovaj talas tokio/heartagram pacenika :roll: :)
malo mi nije jasno zasto su odlozili album...trebalo je da izadje pre par dana...uf,trebace mi vremena da se uhodam,predugo su me drzali zakljucanog na tavanu :)

hehe....ma ako si chitao video si da nisam ni dolazila[osim sada kao calimero :cool:] :lol: i meni je drago da sam prezhivela :mrgreen:....a shta je s' tobom bilo :confused: :lol: neje te bilo nekih mesec dva :? :lol:

jbg,nisam cuo nazalost,ali posle ovog posta odma' se bacam na youtube!ono sto mogu jedino da kazem je da mnooogo ocekujem od ovog albuma,pre svega povratak korenima,a ono sto sam malopre procitao na nekim sajtovima neopisivo zvuci kao da se HIM vraca u predalbumsku fazu(citaj: Dark Secret Love,Phantom gate,Borellus...) sto bi me jako iznenadilo...i bas me zanima imidz benda,osecam da su se zesce promenili(bar Ville ako niko drugi)...

pa imash link na prethodnoj strani...mislim imam utisak da cje pre to uchitati nego you tube...[ako si josh na dial up-u :? ]....aaah...ville ja valjda promenio imidzh :lol:....uvek menja :)

maaj hart iz a grejvjard,bejbiiiiiiiiiiiii........!!!!!aaaaaa to sam zeleo da cujem!sve me neodoljivo podseca na Razorblade fazu samo nesto malo mracnije,od teksta,pa preko nacina pevanja....huuh,kakva pesma :mrgreen:
odoh da secem vene,a ako prezivim i malo se saberem,mozda cu napisati neki malo normalniji komentar :)

Back