Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeee to ću obavezno da preslušam 8-)Fency_Killer:kakva slucajnostSleepwalking past hope traje malo vise od 10 min. i kazu da ima puno zanimljivih solaza
mada bi bio greh stavljati Dream Theater u istu recenicu sa HIMom.ma,sto kaze saki,mi smo samo jedna obicna poremecena sekta
![]()
btw, nemojte preterano da se lozite na izjave DJMa...verovatno je on jedan od onih koji misle da je Valo igrao glavnu ulogu u Queen of the damned...
thanksFency_Killer:Valo nije glumio u nikakvom filmu
dugujem objasnjenje za onu sliku,ona predstavlja boginju Veneru i svidela se momcima iz benda tako da su resili da je stave kao albumcover za svoj sledeci album...eto.
saki8050:vala bash :shock:.....KAKAV FILM??!!!...aaahhhhhh!!!!!!
HOCJUUU FILLLMMMM!!!!
ajde, bitje nesto sledeci mesec, posto sam ovaj prekoracio sa netom..saki8050:pa shta ja znam...reko da uploadujesh pa da mogu svi da skinu kojima treba[znash ono preko sendspace i sl.]
ali shto se mene tiche mozhe i preko MSN-a![]()
ne znam, te sam pesme dobio od jednog druga, valjda si u pravu..Fency_Killer:HIM - Across The Sky
HIM - Graveland
HIM - Heart Attack (Underwear Version)
HIM - I'm Stupid
HIM - Secret In My Heart (Advance New Release)
HIM - Take This Pain Away
HIM & Cradle of Filth - Sweet Dreams (rare)
ovo su pesme koje nemaju veze sa HIMom i/ili pripadaju nekim drugim bendovima,a moja preporuka je Hunningolla...stvarno dobra pesma...