HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
62_b_0.jpg

UEL2-1.jpg

saki8050:
jes...ali imam samo live verziju :? jel ima ovako a da nije live?...'si skinuo album?

nazalost ne...prokleti dial up...ali imam ceo live in Turku,beginning of the end (satanic) remix i soul on fire remix...album vredi skinuti posebno zbog buried alive by love 616 koja je po mom misljenju njihova najbolja pesma ikada i najbolji remix...tako da,ako neko nadje ovu pesmu neka postavi link ;) na stranim forumima su svi nalozeni na ovaj remix koji je ustvari demo verzija...i to vrlo retka demo verzija...

e pa spremite se fanovi jer nas ceka papreno leto!sledeci album ce biti METAL u svakom smislu te reci!HIM se konacno vraca korenima i dobrim starim depresivnim pesmama...ustvari,bice tu i humora u dobrom Type o Negative stilu...znaci,ko je voleo Dark Light,ovaj album ce mrzeti iz dna duse!
a evo i nove slike za ljubitilje Valovog novog imidza ;) :

Kerrang1153.jpg

hoce sigurno ;) trenutno je,kaze, jako zadovoljan svojim zivotom...posto su lose i depresivne stvari iza njega i vise nema inspiraciju u svojim licnim problemima,resio je da "razvali zvucnike" sirom sveta...pa, fino je cuti da se momci vracaju starom dobrom heavy zvuku :mrgreen: sa Dark Light albuma ce verovatno ostati upamcene samo Vampire Heart i Wings of a Butterfly...ostale (sem Nightside of Eden i mozda Under the Rose) nisu vredne neke paznje...

aha.....pa....nadam se da ce ovaj album biti iskljuchivo METAL!!!!!! shto se tiche villeovog novog imidza ......BLJAK!!!!!!!!! onako je mnogo lepshi...ja njega obozavam a sad se unakazio.....gde je fency chuo da ce album biti metal??..cmOk.....

bear:
Ville mu poslao telepatsku poruku
ma medo kazhem ja njima da fency ima moci ali ljudi insistiraju :lol:...ali ne mozhe ti recji kako ih je dobio ako bi ti rekao morao bi da te ubije :lol: :shock: :shock: :shock:
>>>ma nishta...jest' da mrzim da uploadujem ali HIM je u pitanju :lol:

nah ajde opet :lol: :lol: :lol: ...ja imam puno omiljenih...meni su skoro sve omiljene :shock: :shock: :shock: mada neshto u zadnje vreme najvishe slusham Love metal..ali ih podjednako volim :mrgreen:

i meni su swe omiljene.....jedwa chekam da izadje now CD!!!!!!!! da li nameravate da posetite Finsku?????da upoznate grupu???mislim kome je omiljena!!! ja namerava i to cu i uraditi...JER OBOZAVAM HIM!!!!!!!!!!!!......<<<<cmOk>>>>

Back