HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sutherland:
Hvala, hvala! Ko je tvoj, lici na Jasona Newsteda, ali cinimi se da nije? Jes, ima dobar glas i extra glasovne sposobnosti, mada je moj avatar mnogo bolji, no to cu na forumu o Systemu. Sto se tice Him-ovim pesama, nisu lose, mada priznajem da ih slusam vecim delom zbog Villea.

Nije Jason nego Kurt Cobain, ali dobro mala je slika pa se ne vidi.Ma da HIM je bas dobar, pogotovo pesme Right Here In My Arms,Funeral Of The Hearts, Gone With The Sin...

hmmm da li je iko cuo neshto o tome da postoji mogucnost da him dodje ovog leta u Bg arenu, ja cula ako bude sponzora bice i HIMa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Him opet u Srbiji???!!!! Aaaaaaaaa....to bi bilo cooooool.... ionako nisam mogla na exit....a sad kad bi doshli u BG..... aaaaaaaaaa.... :mrgreen: :cool: :grin: :smile:

neeeeeee nemojte da ste takvi......
stvarno niko nishta nije cuo
aaaaaa mozda je dezinformacija nije valjda
hocu!!!!!!! moram!!!!!! da vidim him

nemam pojma ortakinja cija kuma radi u areni mi je rekla da ce doci ak nadju sponzora

aaaaaaaaaa mislim da narednih godinu dana ne bih skinula osmeh sa lica ( dobro pretrujem znam....)
a na netu nema nishta zato sam i postovala ovde u nadi da ste vi culi neshto shmrc
@madonagirl

hvala za avatar i meni se svidja tvoj ( i ne kazem to iz ljubaznosti :lol: )

heh,naravno da nece doci...dok zavrse novi album,pa onda promocija,pa americka turneja...ako niste primetili oni se mogu svrstati u festivalske bendove,tako da,ako se u medjuvremenu ne desi jos neki festival sem Exita, nista od certa...a o tome mozemo da pricamo tek sledece godine ;)

Pa, i Apocalyptica je bila dve godine za redom, sto ne bi i HIM, mada priznajem da nista nisam cula... Najbolje pesme: Right here in my arms, Solitary man, Love said no, Poison heart (Ramones cover), Wings of a butterfly, The Funeral of hearts, Vampire heart, Under the rose, Killing loneliness...

ma nemate vi pojma :) bas me cudi da niko ne spominje njihove starije manje poznate pesme kao sto su Borellus,Dark secret love,Phantom gate i ostale...nego,izasao im je uneasy listening vol.2, i kao sto sam govorio, mnogo je bolji od prvog...kasnije cu postaviti sliku i pesme sa albuma.

YEAY! ok...:lol: Svidjaju mi se dark secret love, I'v crossed oceans of vine to find you, Again, i da i Borelius je dobra :p eto...a od cover songs mi se jako svidja Rebel Yell i Larger Then Life :mrgreen:

Back