Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majesty Of The Nightsky:Ma, meni je HIM bio simpatichan i verovatno ce tako i ostati. Ne mogu da kazhem da su savrsheni muzichari, niti me to toliko interesuje, niti me zanima shta Ville radi u privatnom zhivotu, isto tako me ne zanima njegovo sexualno opredeljenje i sve ostale gluposti o kojima se pricha.
To je bend moje "mladosti" [da se razumemo nisam matora, ali pochela sam da ih slusham sa nekih 13-ak godina]. Super su... i dalje obozhavam prvi album... ali i svi ostali su mi ok. I da, na Exitu su bili dobri![]()
ah to je meni omiljeni CDFency_Killer:eh...ponovo sam se navukao na Love Metal album...
ah...mene niko ne napada :?...ali znam za taj hejt...ma budaleMajesty Of The Nightsky:Ja, kad god me napadnu kazhem da sam "proud to be HIMlover" . Meni nikako do kraja nije bila jasna pricha zashto su se svi toliko uhvatili za HIM i bash za Villea i zahto ih toliko "pljuju"?
Inache moja omiljena pesma od njih je Your Sweet 666, Circle of Fear i Beyond Redemption.
@ hertz
Imash sjajan avatar![]()
hahaha...time i ja mogu da se pohvalim jer imam potpuno istuFency_Killer:voleo bih da imam takvu majicu...mada imam i ja cime da se pohvalim:
![]()