HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je Ville uvek lep. Svaki imidz mu ''stoji''. Dajte neku sliku za moju kolekciju.

Prilozi

• Ville Valo 537.jpg
    Ville Valo 537.jpg
    15,9 KB · Pregleda: 8
Hvala, hvala! Ko je tvoj, lici na Jasona Newsteda, ali cinimi se da nije? Jes, ima dobar glas i extra glasovne sposobnosti, mada je moj avatar mnogo bolji, no to cu na forumu o Systemu. Sto se tice Him-ovim pesama, nisu lose, mada priznajem da ih slusam vecim delom zbog Villea.

Ma, meni je HIM bio simpatichan i verovatno ce tako i ostati. Ne mogu da kazhem da su savrsheni muzichari, niti me to toliko interesuje, niti me zanima shta Ville radi u privatnom zhivotu, isto tako me ne zanima njegovo sexualno opredeljenje i sve ostale gluposti o kojima se pricha.

To je bend moje "mladosti" [da se razumemo nisam matora, ali pochela sam da ih slusham sa nekih 13-ak godina]. Super su... i dalje obozhavam prvi album... ali i svi ostali su mi ok. I da, na Exitu su bili dobri ;)

Majesty Of The Nightsky:
Ma, meni je HIM bio simpatichan i verovatno ce tako i ostati. Ne mogu da kazhem da su savrsheni muzichari, niti me to toliko interesuje, niti me zanima shta Ville radi u privatnom zhivotu, isto tako me ne zanima njegovo sexualno opredeljenje i sve ostale gluposti o kojima se pricha.

To je bend moje "mladosti" [da se razumemo nisam matora, ali pochela sam da ih slusham sa nekih 13-ak godina]. Super su... i dalje obozhavam prvi album... ali i svi ostali su mi ok. I da, na Exitu su bili dobri ;)

ja samo da kažem da se slažem potpuno..... :wink:

Ja, kad god me napadnu kazhem da sam "proud to be HIMlover" . Meni nikako do kraja nije bila jasna pricha zashto su se svi toliko uhvatili za HIM i bash za Villea i zahto ih toliko "pljuju"?

Inache moja omiljena pesma od njih je Your Sweet 666, Circle of Fear i Beyond Redemption.

@ hertz
Imash sjajan avatar ;)

Majesty Of The Nightsky:
Ja, kad god me napadnu kazhem da sam "proud to be HIMlover" . Meni nikako do kraja nije bila jasna pricha zashto su se svi toliko uhvatili za HIM i bash za Villea i zahto ih toliko "pljuju"?

Inache moja omiljena pesma od njih je Your Sweet 666, Circle of Fear i Beyond Redemption.

@ hertz
Imash sjajan avatar ;)
ah...mene niko ne napada :?...ali znam za taj hejt...ma budale :lol::lol::lol:

Evo da postavim moju omiljenu pesmu koju danima slusam...........
jes da je copy/paste,ali............

Him - Wicked Game Lyrics

The world was on fire, no-one could save me but you
It's strange what desire will make foolish people do
I'd never dreamed that I'd need somebody like you
And I'd never dreamed that I'd need somebody like you

No I don't wanna fall in love
this world is always gonna brake your heart
No I don't wanna fall in love
this world is always gonna brake your heart
..with you

What a wicked game to play