HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hello! Ja sam new here, ali nema veze... Nemama pojma shta ste sve kuckali pre, ali poslednju str. sam preletela... Dark Light je ok album... Moja pesma je oduvek bila Bury Me Deep Inside, ali sa novog albuma Dark Light i posebno Play Dead me teraju da se predomislim... A u stvarnom zivotu je ljubav skoro uvek chak i depresivnija nego u njihovim pesmama... Josh kad se zaljubish u nekog u pogreshnom zivotu... A da sam samo sachekala sledeci... :cry: Ma, what to Hell! Poz svima!

i meni se oduvek swidjala pesma bury me deep inside....a obozavam pesme join me i right here in my arms!!!!!!!!! a i play dead...ma SWE SU EXTRA!!!!!!!! ovo je pitanje za DEAD BEAST: da li volish metal????to te pitam zato shto widim da vishe wolish spore pesme.... a i zato shto ce sl. album biti ISKLJUCHIVO METAL (tako kazu!).....<<<CmOk....>>>.....

HIM...pa,oni su me uveli u svet rocka i metala...sada pravim pauzu sto se njih tice...dark light ih je upropastio,a bili su mi SVE pre 3 meseca...ville je sa ovim brkovima kao neko cupavo stene...postaje mi antipatican...ali,ja i dalje verujem u njih,i nadam se da ce se sledecim albumom opravdati za mesto broj jedan,kako kod mene,tako i kod drugih koji ih vole...ne mrzim ih sada,daleko od toga,ali su nekako na nizem rangu nego pre godinu dana...

U pravu si, neshto im nedostaje. A i ja sam malo promenila stil- trenutno slusham nemachki gothic, pa mozda i to utiche na to shto mi je HIM sada u drugom planu.

pa da,ali ipak...ville je sada,10 godina kasnije,postao uobrazeni tip...barem meni ostavlja takav utisak...a to nije onaj ville u koga sam bila ludo zaljubljena i to nije onaj HIM za koji sam spremna da dam zivot...ehh...

Ja sam HIM slusala pre 3-4 godine i bas sam ih volela.Medjutim posle koncerta na EXIT-u skroz su me razocarali.Koncert su odradili skroz traljavo i samo da se sklone sa bine.Publika ih je zvala na bis a oni nisu hteli da se vrate.Ville je uobrazen i skroz bezvezan lik.

JEEEJJJJ!! sada sam skinula i Uneasy Listening Vol. 2 hahahaha....bash sam srecjna :mrgreen:
nego fency ako ti treba josh ona pesma kada dodjesh reci pa cju ti uploadovati ;) [ako ih josh slushash :shock: :lol: ]

vampire_heart...pazi,ja him slusam vec tri godine...dakle,znam sta ti pricam...him sada i him od pre,ne znam...4-5 godina nije isti!!!sada su KOMERCIJALA doslovno...zvucis mi kao novopeceni fan...i verovatno si cula dark light i ovo s remiksima...dakle,summer wine,rip out the wings of a butterfly...
i slazem se sa spooky...zaista zvucis kao neko ko u zivotu nije cuo za maidene,gunse,skid row...
ne kazem da him ne vredi...sada su jadni,mada sudeci po glasinama sledeci album ce biti malo vise HM nego ovaj sladunjavi rock...ja se nadam da ce novi album opravdati peto mesto kod mene...

i da...eve ja HIM slusham neshto vishe od godinu dana znam da nije puno ali o5...chula sam dosta toga i slusham dosta toga..ali HIM mi omiljeni..i za mene su najbolji ;)

Sramota de se HIM nalazi...c..c..c Al ajde, dobro. Ja HIM slušam 2-3 godine, i znam da nisu najbolji, niti najsavršeniji bend i da se ne mogu ni upoređivati sa nekim grupama. Ali ja njih najviše volim i eto. Ne mogu da prestanem. U svakom slučaju, jedva čekam novi album ( Venus Doom, valjda). A ako ga budu uradili loše kao DarkLight ( pa i ne toliko loš, sviđaju mi se Venus(in our blood) i Killing Loneliness, mada i nisu nešto) otići ću u Finsku i slomiti CD Valou o glavu. Ko što mi je došlo da ga gađam ciglom na Exitu. :lol: Ali mi bilo mi žao da mu upropastim lice :lol:

A? Šta? Ne shvatam...sumnjam da će ti se svideti jer je to sladunjava muzika za devojke. Metiljavi rock. Znam sve o njima možeš da me pitaš šta oćeš.

Ma opusti se... ja sam trenutno više okrenut nekom rege zvuku... Nego pitam čisto onako, zanima me... Pročitao sam neki zanimljiv podatak o njima - Prilikom izdavanja diska u nekoj državi (nisam siguran kojoj) morali su da promene ime u HER, jer je već postojala grupa pod imenom HIM (u toj državi)... pa da ne bi došlo do kršenja autorskih prava disk je tamo izdat pod pseudonimom HER... kasnije su "kupili" ime od tih likova..."... Zanima me šta je to HER značilo...

Back