Sutherland
Obećava
- Poruka
- 84
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fency_Killer:eh,ti bas ne znas Villeove glasovne sposobnostiodgledah sinoc cert i kad malo bolje razmislim nije bilo lose...
Sutherland:Bear, ako mislis na snimak sa Exita, odslusaj Under the rose i Vampire heart (preporuka moje sestre) kaze da je mnogo dobro OTPEVAO. Ja ne znam bas...
a shta bi to trebalo da znachi? :? :?Fency_Killer:eh,ti bas ne znas Villeove glasovne sposobnostiodgledah sinoc cert i kad malo bolje razmislim nije bilo lose...

+SpookyGirl+:ima nažalost... evo, mada nema nešto ni da se vidi...
saki8050:a shta bi to trebalo da znachi? :? :?![]()
CobRa-SiC-:A tiz ga ondak sigurno razguzio pa znaš kako peva ikad dobie po gyzici... ?...
Neeemoj sad dase vadiššš...
8)nije...Ono shto on inache radi [kao u RHIMA ili Beautiful] je prenemaganje...a kreshtanje je ono kao shto je pevao Buried live By Love na Uneasy listening i slichno....eto na to sam mislilaFency_Killer:znaci da Ville kresti od kako zna za sebe![]()
taj mi je i na MSN-u
.....[btw slika u profil je josh bolja saki8050:nije...Ono shto on inache radi [kao u RHIMA ili Beautiful] je prenemaganje...a kreshtanje je ono kao shto je pevao Buried live By Love na Uneasy listening i slichno....eto na to sam mislilaono "prenemaganje" volim...ali ovo "kreshtanje" ne
pa ne znam....nisam gledala njihove koncertepa on nema obicaj da kresti na albumima,ali zato na koncertima
...[niko koga znam ne slusha HIM
]ne znam...meni je oke...ja volim remixealbum mi se ne dopada uopste,jedino mi se dopadaju
...mislim nije neshto jaaako dobar album,ali meni nije ni losh 
videcjemo...videcemo kakav ce biti vol.2 koji izlazi u martu...
svidja mi se novi imidz,iako vecina misli suprotno...nadam se da se nece osisati za sledeci album...