HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bas ti hvala,Fency Killer. Da se malo hvalim: imam snimak koncerta, tako da ga gledam kad god hocu, znaci nikada, ali zato moja sestra razvaljuje. Ako vam nesto treba od HIM-a, jav'te se.

pa fino je otpevao jos par pesama...nego,primetio sam da niko nije pohvalio ostale momke iz benda...recimo onaj fantastican Migeov bass solo u pesmi Poison girl,pa zatim Gasov odlican solo...Linde se dosta kretao sto me je iznenadilo ali gitara mu bas i ne ide od ruke...Burton je imao par odlicnih momenata...i tako.

...a posto ja ovde sluzim samo da donosim vesti o HIMu,evo jos jedne!HIM su izjavili da ce se dve od deset pesama na sledecem albumu zvati Bleed Well i Passion's killing floor...ovo je zvanicno,znaci nije nikakav trac u pitanju...

Fency_Killer:
znaci da Ville kresti od kako zna za sebe ;)
nije...Ono shto on inache radi [kao u RHIMA ili Beautiful] je prenemaganje...a kreshtanje je ono kao shto je pevao Buried live By Love na Uneasy listening i slichno....eto na to sam mislila ;) ono "prenemaganje" volim...ali ovo "kreshtanje" ne
@MM
i ja ga volim :p taj mi je i na MSN-u :lol:.....[btw slika u profil je josh bolja ;) ]

saki8050:
nije...Ono shto on inache radi [kao u RHIMA ili Beautiful] je prenemaganje...a kreshtanje je ono kao shto je pevao Buried live By Love na Uneasy listening i slichno....eto na to sam mislila ;) ono "prenemaganje" volim...ali ovo "kreshtanje" ne

pa on nema obicaj da kresti na albumima,ali zato na koncertima...a Buried alive by love na Uneasy Listening je akusticna live verzija...iskreno,album mi se ne dopada uopste,jedino mi se dopadaju It's all tears i the Sacrament :-| videcemo kakav ce biti vol.2 koji izlazi u martu...

pa on nema obicaj da kresti na albumima,ali zato na koncertima
pa ne znam....nisam gledala njihove koncerte :cry:...[niko koga znam ne slusha HIM :cry: :roll:...sem mog jednog druga kojem sam ja praktichno sve nashla od njih :lol: ]

album mi se ne dopada uopste,jedino mi se dopadaju
ne znam...meni je oke...ja volim remixe :lol:...mislim nije neshto jaaako dobar album,ali meni nije ni losh :neutral:
videcemo kakav ce biti vol.2 koji izlazi u martu...
videcjemo...

E videla sam danas konacno taj Summerwine spot.Meni njih dvoje u tom spotu izgledaju ko dve drugarice sto sede i ogovaraju,nije mi nimalo seksi.A i on mnooogo kopira Jacka Sparrowa.Jedan je Dzoni Dep,Valou ona brada uopste ne stoji.Stvar ukusa.
E sad,meni se sama pesma dopala.Ustvari to je pesma od Nancy Sinatre i Li Hazelvuda,ali ova verzija bas lici na originalnu.Mozda je to zato sto je znam od ranije,a mozda zato sto ja i inace ne slusam bas taj love-soft-metal fazon.(Mada moram da priznam da Solitary man bolje zvuci kad peva Him nego Kris Ajzak.)
Cula sam par bas pop pesma na finskom koje je Villie Valo pevao jos pre Hima i ni one nisu lose.Ako se njemu to svidja,sto da bezi u nesto drugo.

dobro je,bas sam pomislio da sam jedini koji voli Summer wine...a sto se spota tice,golotinje nikad dosta ;) Ville sa onom kosom izgleda ko neko kucence...kao sto je sam rekao,izgleda kao losa kopija Dzoni Depa...evo par novih slika:

Damn_he_is_hot--large-msg-117206284.jpg

31147--large-msg-117208881845.jpg

obratite paznju na cizmice :mrgreen: svidja mi se novi imidz,iako vecina misli suprotno...nadam se da se nece osisati za sledeci album...

Back