Sutherland
Obećava
- Poruka
- 84
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fency_Killer:eh,ti bas ne znas Villeove glasovne sposobnostiodgledah sinoc cert i kad malo bolje razmislim nije bilo lose...
Sutherland:Bear, ako mislis na snimak sa Exita, odslusaj Under the rose i Vampire heart (preporuka moje sestre) kaze da je mnogo dobro OTPEVAO. Ja ne znam bas...
a shta bi to trebalo da znachi? :? :?Fency_Killer:eh,ti bas ne znas Villeove glasovne sposobnostiodgledah sinoc cert i kad malo bolje razmislim nije bilo lose...
+SpookyGirl+:ima nažalost... evo, mada nema nešto ni da se vidi...
saki8050:a shta bi to trebalo da znachi? :? :?![]()
CobRa-SiC-:A tiz ga ondak sigurno razguzio pa znaš kako peva ikad dobie po gyzici... ?...
Neeemoj sad dase vadiššš...
nije...Ono shto on inache radi [kao u RHIMA ili Beautiful] je prenemaganje...a kreshtanje je ono kao shto je pevao Buried live By Love na Uneasy listening i slichno....eto na to sam mislilaFency_Killer:znaci da Ville kresti od kako zna za sebe![]()
saki8050:nije...Ono shto on inache radi [kao u RHIMA ili Beautiful] je prenemaganje...a kreshtanje je ono kao shto je pevao Buried live By Love na Uneasy listening i slichno....eto na to sam mislilaono "prenemaganje" volim...ali ovo "kreshtanje" ne
pa ne znam....nisam gledala njihove koncertepa on nema obicaj da kresti na albumima,ali zato na koncertima
ne znam...meni je oke...ja volim remixealbum mi se ne dopada uopste,jedino mi se dopadaju
videcjemo...videcemo kakav ce biti vol.2 koji izlazi u martu...