Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehehehe bash lepoBodom:@blastmaster- znam... pa i ja najvise slusam epic black metal gde su textovi uglavnom "tolkin,tolkin i samo tolkin!"
@Cobra-evo me![]()
lindeKako se zove onak gitarista plavi lepi iz HIM-a? Ala bi ja njega.........................
Ville je bi valjda....SVRCKICA:Neznam zasto ih neki metalci ne vole, ja volim metal, a volim i HIM, ali ovaj Vallo je gay 10000 %
ooo pa di si nam ti.... ti ono beše volEš Roberta Džordana?Lame_du_guerrier:HIM nije metal, HIM spada u rok... Mada, ne znam zasto ga vecina ubraja u "Love Metal" (koji ne znam od kad postoji)... Kakve veze metalci uopste trebaju da imaju sa HIM-om? Mislim, metalci trebaju da slusaju-METAL. HIM niJE metal, to je SRANJE. Pola pesama je prepevano, a druga polovina je ocajna... Mozda lik i izgleda dobro, ali onda je trebao da ode za glumca, a ne za pevaca...

saki8050:uf ti mi znash...idi bre slushaj awril....
Lame_du_guerrier:HIM nije metal, HIM spada u rok
Lame_du_guerrier:... Mada, ne znam zasto ga vecina ubraja u "Love Metal" (koji ne znam od kad postoji)... Kakve veze metalci uopste trebaju da imaju sa HIM-om? Mislim, metalci trebaju da slusaju-METAL. HIM niJE metal, to je SRANJE. Pola pesama je prepevano, a druga polovina je ocajna... Mozda lik i izgleda dobro, ali onda je trebao da ode za glumca, a ne za pevaca...
avril_darker:SK-ove pesme se drasticno razlikuju od HIMovih
+SpookyGirl+:ooo pa di si nam ti.... ti ono beše volEš Roberta Džordana?![]()
e sad ga i ja volim.... posle sveg onog pljuvanja po njemu.... eh da....Lame_du_guerrier:Naravno da volim Džordana... Njega samo nepismene budale i naučnici ne vole...![]()
+SpookyGirl+:e sad ga i ja volim.... posle sveg onog pljuvanja po njemu.... eh da....

uh, dobro je....Lame_du_guerrier:Haha pa ne ličiš mi ni na nepismenu budalu ni na naučnika![]()