HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
blastmaster:
HIM su ocajni, ime su izgradili zahvaljuci onom slepcu sto se svi loze na njega (uz to je bi, pa bukvalno mislim svi).

1 - za mene ono cak i nije metal
2 - nemaju nista sa gotikom (osim izgleda)
3 - sta je bre to love metal?

Paaa... ni sarma nie metal pae opet do mydiju... (;

blastmaster:
zato sto je dobio sut-kartu, a to ne znaci da je gay
nije on dobio šut-kartu.... oterao je Jonnu, jer su se nešto svađali, ona bila ljubomorna i tako to... sad kad se smirio, opet su zajedno i kažu da u stvari nikada nisu ni raskidali, i blablabla.... kažu da žele i decu da imaju, ali ne još, da Jonna oće zimsko venčanje i lupaju još kojekakve gluposti....

Шта се нервирате, волим и ја слушати Him, али ја се никад не везујем толико на извођаче...иначе јесам "металац" али не мрзим Вили Валоа,...његов избор нека буде шта жели...

saki8050:
hehehehe da da :lol:.....e JA ih volim...i njih i njega :D :crush:

Тајанствени принц таме, која девојка га не би волела :)

Штета што немам добар глас, можда бих имао исти утицај на супротни пол ;)

blastmaster:
Koji bre princ tame? Glupavi pozer :roll:

Видим ја још неком је криво што није на његовом месту... :) :) :)
Ја ценим музику, а то како изгледа и шта ради у приватном животу ме уопште не занима,...

hehehe...ja sam ih do pre EXIT-a staaalno slushala......i onda malo pred EXIT nisam....i u avgustu ih pustila iiiiiii :D :D :D...(vidi se u porukama iznda :lol: )

Ма ок је Him, слушам га бар једном недељно, нисам одушевљен наступом на EXITу, али бар сам уживао у публици(једно билион девојака.... :wink: )

А за оне који се свађају око жанра, Хим је алтернативни метал у сваком случају...
btw Love Metal не постоји, тако се само зове један њихов албум...

Back