....Struja ko Kurir jbt! 

Prvo - afera, strašno, eksluzivno itd.
Pa onda - sutradan, pa možda to baš  i nije sve tako?
pa trećeg dana nađu likove koji kažu u da to s početka nije istina
a ondaK na kraju rezimiraju da od toga u suštini nema ništa, a da su oni super slobodne  novine što sve saznaju  i objave prvi 

AMA ŽENO ne zastupaš ti  ovde SVOJ STAV stav nego sipaš uvrede i uvredice odokativno!  

Mislim da sam te bar tri puta na ovoj temi pitala da daš argument u prilog tvojoj tezi o glupavom irigatoru...
A ti mi objašnjavaš, ovo si ono si, ovakva si, htela si...i dalje bez argumenata o predmetu o kome razgovaramo.
Zamena teza, mašiš temu ali Apsolutno Sve Vreme - procesuiraj ovo: NE radi se o TEBI, NE radi se o EFENDIJI, NE radi se o napadanju tebe, NE radi se o TVOJOJ BIBI (jbg, otvori temu "moja bibi" 

), pitam te samo i jedino i sve vreme da argumentuješ tezu da su zatucani babci oni koji ne kroiste irigator, HeBo te on 

I najvažnije: ne radi se o tome da ja (ili Nina) ne umem da pročitam tvoj tekst nego da si ga ti (namerno ili ne ) trapavo sročila.  Oko tvojih postova dileme su baš česte. Hmm.... a na kraju, nije greh reći " ma nisam tako mislila, zayebi radnju " , a ?