ebote koliko love ode na tu kozmetiku zhene svaka vam chast kako da se i ja tako obogatim !?!?!?!?!??!
mislim sklona sam da troshim a predmet troshenja se menja, za sad kozmetika josh nije, nego vise hrana ili ne znam ni ja shta, pa ... mislim kako ste uspele
ova je novinarcich i kao od toga zaradjuje za kamion kozmetike ebote?!??!?!! daj i ja da napishem nesto
kakav vam je rehzim zhivota kad ste uspele...je l kljuchna sex energija izgleda
ebote na dva koloseka sam nikako da predjem
samo da vam kazem da juce niste imale zashto da se ponosite mnome...donekle sam bila ok
a onda sam postala dosadna kao i uvek
bacila sam ono shto sam dobila

mislim raspolozhenje
nikad gore.....ozhdrala sam se ko zhivotinja
ja moram da kazem da sam sada na sapunu ali i to se profinjuje nekad su bili oni merima pa kao ti su oshtri a jesu peche me pisha vise od njih... sad imam neke sharene
uskoro cu da imam za svaki kvadratni cm kozhe razlicitu kremu pa onda ono post-krema pa pre-krema, pa tonik, pa biter lemon, pa pishkote za kozhu, pa magarci
da li se neko mazao magarecim mlekom to je sada hit u egiptu
mogla bih ladno da vam ostavim ovu lazh ali necu poshto sam hriscanin
jesam *****..ali sad nisam povlascena
ako se iskenjam sada to je vec neshto
ajde odradite neke meditacije za mene da se pokrenem...ajde znam da ste veshtice.

ovako izgleda ludilo...mada ja josh znam da se zezam
vi ste svi greshni i zao mi je stho cu i ja postati takva. a mogla sam mnogo
ili necu
:'( oce neko u novi sad sutra sa mnom, mozhe da nas bude petoro, posto gde ima za dvoje ima i za petoro
a ne, znaci moze josh dvoje. posto nas je onda ukupno petoro
znaci josh dvoje na spisku za sad amozhe vozom ako ja odlucim da idem ako ne onda moze troje da vas ide. ali da uradite domaci prvo, ja nisam
hahah sad se izlazem ovim manijacima sve cu da ih skupim pa da me jebu
:I
nego shta cu sad...
e da amfibijo je l ti kuvash sapun to ima recept u patinom kuvaru