Nije samo procenat sagorelosti goriva bitan ,vec i burne reakcije koje nastaju pri sagorevanju. najpovoljnije je potpuno sagorevanje do co2 i h20 ali posto u atmosferi ima 70% azota dolazi i do stvaranja azotnih oksida i raznih drugih produkata sto je nepovoljno jer oduzima energiju smese pri nasilnim procesima pri sagorevanju ,dakle nije samo gorivo bitno i samo ti tolki procenti, jer je N2 molekulski azot na primer vrlo vrlo stabilan i tesko je raskinuti tu vezu da bi potom reagovao sa kiseonikom stvarajuci NOx- jedinjenja koja ne samo da daju malo energije vec i oduzimaju neophodan kiseonik za sagorevanje u cilindru , dakle vrlo vrlo ogranicen pristup u ovoj slozenoj situaciji serseri, dakle jos jednom link i tabela na vikipediji s desne strane ,i smanjenje koje uzrokuje vodoink dodavanjem u napominjem vec ekoloski vrlo cist metan (CNG) plavi stubci dajuci HCNG.zuti stubci./produkti sagorevanja./
http://en.wikipedia.org/wiki/HCNG
slicna ti je situacija i u cilindru pri usisavanju ciji je jedan kraj zatvoren klipom ,znam da je tesko da progutas svoje reci (poruke) od pre par meseci al nemoj da se jedis ,svakom se desi da pogresi....ja ostajem pri svome CNG ,feat. HHO u komb. sa electro-flywheel technology za lokalni-gradski prevoz je zakon. samo
zbog ovih razloga bi voleo da sam bogat i da mogu da sprovedem neke svoje ideje u delo u ovoj stradiji-sprdacini od zemlje koju vode ljudi bas kao ti , a ne da mi se ko neki smeju na video snimcima i komentarisu moju kucu , "shupu" i fasadu itd....imam ja dosta materijala za "prezentaciju" ne brini ali bogami sad kad razmislim takvi kao ti to nikada videti nece.