Da li je to reklama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je to reklama?
budite u trendu, hho je prevazidjen,doslo je do novih otkrica... nauka napreduje...http://forum.cars.rs/forum3/viewtopic.php?f=25&t=7478 neznam samo zasto placamo ovolike policajce ? " vataj , hapsi , to milicijo gvozdena pesnico... "
hahahaa NULTO POLJE hahahaha
ludnica je kanda otključana širom ostala, proverte molim vas
Ako je usteda 15 % to nije zanemarljivo, ali imam jos pitanja sta se desava u ovim zimskim uslovima kad smrzne voda cemu onda sluzi ako i ne radi.
Koliko znam stavlja se neki aditiv a i sama celija se greje dok radi. 15% se kod TNG dobije sa savrseno odradjenom celijom.
Ne može da smrzne, stavlja se 20% NAOH za zimsle uslove.Koliko znam stavlja se neki aditiv a i sama celija se greje dok radi. 15% se kod TNG dobije sa savrseno odradjenom celijom.
Duhovito nema šta, kako to da se ismevaš nečemu što si i sam uradio, malo veruješ malo neveruješ!kada smrzne onda možete hahao da slažete u kocke hahah
" naucno, empirijsko merenje" koliko je jace 3 grama vodonika nego 3 grama benzina ( merenje vrsi Mvujanovic) .HA HA HA HA
Sve naučnik do naučnika, ne zna se koji je bolji, ali na jeziku! Ja bar nešto radim za razliku od vas.Ako ovako nastavi brzo će ovaj da zapali ovu šupu.Majstore u ovim tvojim uslovima nemož ništa da bude.
Sve naučnik do naučnika, ne zna se koji je bolji, ali na jeziku! Ja bar nešto radim za razliku od vas.
P.S.Smeta ti moja šupa?!
Uroševiću Mišo pitao sam te da li je Tesla za tebe šarlatan, odgovorio si da nije, e vidiš još je taj veliki čovek govorio o energiji nultog polja,mnogi su tvrdili kako su to izmišljotine novinara, kao i o njegovom tajnom oružju. Evo pa pročitaj ako nisi: http://www.kurir-info.rs/planeta/amerikanci-imaju-teslino-oruzje-178130.phpa ovo vec ima smisla:
auto na " vortex spiralu"
" e pa naravno da je to problem kada se ne poznaje, kako radi nulto polje, ali sve jedno skice nemam jer sam kopirao to sa jedne sliek na netu, sam je našao, ko želi može o tome da čita pod pojmom vortex energy, ili da prčita nekoliko knjiga od Victora Schabergera, koji je jedan od nabriljantinih umova dvadesetog veka. Zapravo sam sve to naučio od njega. To je ista energija koju koriste tzv NLo, a reč je o uredjajima koje su prvo posedovali nacisti, a sada ih imaju i amerikanci i rusi, i uskoro će svi to videti, ali kao bla bla priču o vanzemljcima. Znam da je za pragmatični um sve ovo nemoguće, ali sve jedno onda će biti moguće da sipa više goriva i da vozi manje kilometara za iste pare. to mi je jasno i sa time nemam nikavih problema. Ovo što pišem to sam proverio na svom automobilu, i vršim testove na više uredjaja, i svuda su efekti optimalno začudjujći. Ako želite da vidite kako treba da izgelda spirala, pogledaj kada voda otiče, iz flaše i kada napravi vrtlog, to je upravo ono kako to treba da izgleda, ili pogledaj puža kakva mu je kućica i biće vam jasnije. u ostalom sve oko vas, svako drvo, cvet, biljka list, sve aposlutno sve funkcioniše po sistemu vortexa, sao što vam to niko dosada nije rekao. Ali nema veze, kod ovih nesavršenih konzervi odatuomobilia, ma ko da ih pravi to samo poboljšava stvar, donekle ali je daleko od nečega kako to može da bude, inače je se to decenijama već poznato onima koji odlučuju o našim malim životima ali to je znanje smo za elitu. Na svu sreću internet postoji pa po nešto i procuri i po neka mrvica od svega toga dopre i do nas malih ludi. I to je to."
hahahaha, dok je sveta bice i prevara...
Slušaj ti separatistički klovnu rekao sam ti jednom da me se okaneš, za tebe je moja žena dama i nemoj da je uzimaš u usta jeli ti jasno.pa vrlo je bitno šta radiš, možeš kotrljati kamen pa ne znači da si pametniji od nas koji ga ne kotrljamo.
žena će ga ubiti što je spiskao pare na to a fasada ofkors ne postoji