HHO vodeni gas kao gorivo, diskusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima. Evo, ja sam ugradio hho sistem u Ladu Samaru na gas. Nakon 4.000 kilometar nisam primetio nikakvu uštedu. Uređaj je atestiran na mašinskom fakultetu i koštao je oko 300 evra plus ugradnja. Reklamacija na uštedu se ne priznaje od strane proizvođača već samo na rad uređaja odnosno proizvodnju vodonika i kiseonika. Proizvodnja je ok ali od uštede ni traga. Proizvođač mi je rekao da proverim izduvne gasove na tehničkom pregledu, što sam i učinio. Rezultati su sledeći: Sa isključenim generatorom 0,00-0,01, sa uključenim generatorom isto. Ovo pokazuje da plin potpuno sagoreva i da se u tom smislu ne može ništa popraviti. Sa benzinom je situacija nešto bolja ali je neisplativo vraćati se na benzin. To je sva matematika a za dodatne informacije mogu dati odgovor na 063 1328 666 ukoliko je neko zaintresovan da kupi takav uređaj.

Koliko vidim naziv teme je HHO ?

Ovde par ljudi polemise oko licnih ubedjenja i zavrsenim i ne zavrsenom obrazovanju dogurali ste do 54. strane a niste rekli ni deset komentara osim da je to prodavanje magle.Ako je doticni napravio da agregat radi na HHO i da sija sijalica od 100w to je uspeh.

Nemam grejanje u pickUp-u, moze li nekako ovaj zapaljivi gas smlaciti 3 m kubna i kako nije bitna isplativost neka dobijem pola od ulozene energije ne interesuje me da ustedim nego da se ne smrzne cvece.

Hvala na razumevanju i odgovorima na temu HHO.

Poslednja izmena:
Koliko vidim naziv teme je HHO ?

Ovde par ljudi polemise oko licnih ubedjenja i zavrsenim i ne zavrsenom obrazovanju dogurali ste do 54. strane a niste rekli ni deset komentara osim da je to prodavanje magle.Ako je doticni napravio da agregat radi na HHO i da sija sijalica od 100w to je uspeh.

Nemam grejanje u pickUp-u, moze li nekako ovaj zapaljivi gas smlaciti 3 m kubna i kako nije bitna isplativost neka dobijem pola od ulozene energije ne interesuje me da ustedim nego da se ne smrzne cvece.

Hvala na razumevanju i odgovorima na temu HHO.

U pravu si za raspravu. Sto se tice grejanja mislim da je komplikvano i opasno dovoditi vodonik za grejanje u deo za tovar. Mozda bi bilo prostije dovesti sistem iz motora kao sto je iskorisceno za grejanje kabine? Ne znam, mozda i ne moze.

Pozdrav svima. Evo, ja sam ugradio hho sistem u Ladu Samaru na gas. Nakon 4.000 kilometar nisam primetio nikakvu uštedu. Uređaj je atestiran na mašinskom fakultetu i koštao je oko 300 evra plus ugradnja. Reklamacija na uštedu se ne priznaje od strane proizvođača već samo na rad uređaja odnosno proizvodnju vodonika i kiseonika. Proizvodnja je ok ali od uštede ni traga. Proizvođač mi je rekao da proverim izduvne gasove na tehničkom pregledu, što sam i učinio. Rezultati su sledeći: Sa isključenim generatorom 0,00-0,01, sa uključenim generatorom isto. Ovo pokazuje da plin potpuno sagoreva i da se u tom smislu ne može ništa popraviti. Sa benzinom je situacija nešto bolja ali je neisplativo vraćati se na benzin. To je sva matematika a za dodatne informacije mogu dati odgovor na 063 1328 666 ukoliko je neko zaintresovan da kupi takav uređaj.

"pobornici ejc-ejc-oa " niste primetili ovo svedocanstvo iz prve ruke? mada verovatno je i on iz naftnog lobija .

e moj Mujanovicu, sta kazes na ovo?

e moj Mujanovicu, sta kazes na ovo?
Nije to samo stavi i vozi, ima tu gimnastike! Lepo vam je čovek napisao da mu LPG potpuno sagoreva, da ste čitali videli bi da sam i ja pisao da je na LPG ušteda najmanja, sve u ovisnosti o stanju motora.
Jedva ste dočekali da neko napiše da nema uštede, a šta je sa stotinama onih koji tvrde da uštede ima, šta je sa dokumentom NASA-e koji takođe kaže da uštede ima itd.itd.
Ma ne želim sa vama da raspravljam !
P.S. Naknadno videh kako si me nazvao, pa te pitam dali je slučajno ili namerno?

Poslednja izmena:
Zamišljam utopiju u kojoj mvujanovic ne priča gluposti.
A pošto živim u stvarnom svetu, čekam da mi odgovoriš na pitanja, veliki poznavaoče lika i dela NT. mogao si 100x dosad. al sprečava te neznanje.
Slušaj ti Separatisto! Ko si ti da sudiš o mom znanju?, jedino što znaš je da vređaš i ismevaš ljude ovde, kad sam te pozvao na crtu, da uložiš neki tebi tako drag evrić odbio si uz nebulozno objašnjenje i ti si našao od nekog da tražiš da bude fer igrač prema tebi.Onoga dana kad si odbio da se uveriš u istnitost ili neistinitost i još si imao priliku da zaradiš,izgubio si kredibilitet.Sve i da neznam postoji magični Google, dakle da sam hteo, znao ili neznao odgovorio bi ti, postoje ljudi koje treba respektovati i poštovati, a ti sigurno nisi među njima.
P.S. Ipak si nešto naučio od mene, počeo si da pišeš N.T. velikim slovom, to je za pohvalu, napreduješ!

mislio sam na nedeljni telegraf :lol: to su novine kakve ljudi ko ti čitaju.
ko sam ja da sudim o tvom znanju? osoba koja te nakon tvog hvalisanja pitala nešto konkretno i ostala uskraćena za odgovor, i bilo kakav dokaz o tvom znanju.
Gugel ne može lako i da ti kaže značaj tih otkrića za koja te pitam, a ti kao veliki poznavalac bi i to morao da znaš

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back