perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Ja mislim da taj Vujanović hoće preko kompa da završi neku školu pa vas samo ispituje te ovo te ono da bi nešto naučio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet lažeš, nikada niko nije pomenuo perpetum, a to što ti nemaš drugo obrazložene nego brže bolje perpetummobile, to je tvoj problem.da jer je to stručni naziv za budalaštine koje vi ostali vrlo često pominjete.
A ajd da vidim jesi li provalio u čemu je štos u ovom konkretnom slučaju?Mvujanovicu
ovu prevaru si video i , kao malo dete poverovao i sad tvrdis da je tvoj prijatelj napravio elektrolizer koji pokrece agregat i obrnuto i pravi visak energije.
e bas je pun svet prevaranata
Ja mislim da taj Vujanović hoće preko kompa da završi neku školu pa vas samo ispituje te ovo te ono da bi nešto naučio.
VUJANOVICUA ajd da vidim jesi li provalio u čemu je štos u ovom konkretnom slučaju?
Opet ti ponavljam prema meni se ophodi sa dužnim poštovanjem,ne idem ja po youtube kao ti pa da skupljam razne snimke,a ako baš želiš uloži neku kintu a i ja ću pa ko izgubi ima priliku da popljuje ovog drugog sa argumentom. Odvešću te do tog mog prijatelja pa se sam uveri, ali to košta.
Ne davim ja tebe nego ti mene, ja sam ovde mnogo dužew nego ti i nisam ja komentarisao tvoje postove nego ti moje.VUJANOVICU
lupas ko otvoren prozor
jesi rekao ovo
:"Evo ovako moj prijatelj je uspeo da samo sa elektrolizerom bez dodatnog goriva pokrene agregat struje od 1kw, koji sam sebe pokreće, dakle ne stoji ono iz zakona o održanju energije da je uložena energija veća od dobijene.U to veoma lako možeš da se uveriš, ali ti ne želiš jer bi onda sve tvoje tvrdnje pale u vodu.Ograničen si brate mnogo, pa nisi ti jedini iz tog domena nauke, a mnogi tvrde suprotno od tebe."
to sto ti tvrdis jeste perpetummobile, a ti sto neznas sta znaci taj izraz i sta je reduktor, to je tvoj problem
I , dosta mi je tebe
necu vise sa tobom polemisati jer je ocigledno da nema svrhe i da se nikada necemo razumeti.
zelim ti sve najbolje i da nadjes adekvatnu zrtvu pa je davi do mile volje
pozdrav
Ne davim ja tebe nego ti mene, ja sam ovde mnogo dužew nego ti i nisam ja komentarisao tvoje postove nego ti moje.
Kao drugo odakle ti znaš šta ja znam i koliko? Poznaješ me?
Kao treće pružio sam ti šansu da se uveriš i usput da nešto zaradiš, prešao si preko toga kao da nisi video, tipično za kontraverzne ličnosti.
Da bilo bi najbolje da me zaobiđeš!
PS. I ti bi trebao malo na kućno vaspitanje da ne kažeš nekome da lupa.
hahahahahahahahaaa..... bravo, e jesi carPošto oni neće da ti odgovore evo ja ali nema ljutne ovo je istina:
Da daviš- daviš to svi znaju i svi te ismejavaju.
To što si duže ovde na kompu boli nas za tebe cvrčak.
Koliko ti znaš to smo već videli i ne treba više da dokazuješ jer ti si naj pametniji.
Da te neko poznaje NE i ne treba jer smo te upoznali preko kompa.
Kao treće zaradi ti što bi drugi kad si tako pametan .
Da te zaobiđu ,hoće oni ali ti se trtiš i onda oni ne mogu nego te zezaju.
A da lupaš, lupaš ki lonče niz stepenice ali za tako pametne nije strašno,svi veliki mozgovi su bili malo ?.
Toliko od Pere a ti razmisli.
možemo mi i nežno da kažemo da je HHO mlaćenje prazne slamePodrzavam Vujanovica. Previse ste grubi
stvarno? da ti verujem na reč? ili je konačno neko uradio verifikaciju te čudesne uštede u nekoj ovlašćenoj laboratoriji?Naprotiv. Probano kod vise prijatelja. Ima efekata. Ne ulazim u to da li je magija ili nauka ali radi. Naravno ne 100% na vodu ali stedi gorivo.
stvarno? da ti verujem na reč? ili je konačno neko uradio verifikaciju te čudesne uštede u nekoj ovlašćenoj laboratoriji?pa neka je i magija u pitanju
Nisu oni grubi nego Nevaspitani!Podrzavam Vujanovica. Previse ste grubi
Pero! Nije važno šta kaže, nego ko kaže, tako da me se ne dotiče vaše "ismevanje". Pa razmisli Ti !Pošto oni neće da ti odgovore evo ja ali nema ljutne ovo je istina:
Da daviš- daviš to svi znaju i svi te ismejavaju.
To što si duže ovde na kompu boli nas za tebe cvrčak.
Koliko ti znaš to smo već videli i ne treba više da dokazuješ jer ti si naj pametniji.
Da te neko poznaje NE i ne treba jer smo te upoznali preko kompa.
Kao treće zaradi ti što bi drugi kad si tako pametan .
Da te zaobiđu ,hoće oni ali ti se trtiš i onda oni ne mogu nego te zezaju.
A da lupaš, lupaš ki lonče niz stepenice ali za tako pametne nije strašno,svi veliki mozgovi su bili malo ?.
Toliko od Pere a ti razmisli.
Pero! Nije važno šta kaže, nego ko kaže, tako da me se ne dotiče vaše "ismevanje". Pa razmisli Ti !
Molio bih forumase da mi kazu dali HHO gas moze da se koristi u plinskoj grejalici ili resou.