HHO vodeni gas kao gorivo, diskusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ovi nasli da pametuju, a lepo im mvujanovic kaze da to radi i da stedi puno....
Pa da ti kažem odmah da ovo što su oni napravili i nemože da štedi, to je obično kuvalo za kafu, ili tzv wet cell, ali veoma loše izveden tako da curenja struje na sve strane.Ovo ili je namerno urađeno tako da bi se pokazalo kako uštede nema ili su u pitanju obični šarlatani.Nije dovoljno staviti dve cevi u vodu kao što su oni uradili i eto vodonika.
Ti likovi su mi poznati sa Discaverija čini mi se da se emisija zove Mit ili istina, i tu se sprdaju sa svim i svačim.
Toliko od mene.

Poslednja izmena:
pa sad si sam sebi ušo u usta. jel vidiš da se sme isticati bez republičke, sami si reko. i gore još kaže ističe se zajedno sa, "kada je zakonom...predviđeno isticanje republičkog znamenja". razumeš li ti pojam implikacije i uslova?

što se tiče tvog jedenja, na šta ti ja ličim? zaposlenog u zoo vrtu?

taman posla udruživanja sa njim.
inače mvujanovicu da te obavestim da jedan od naših 5 uređaja zadovoljno prede u safranu 3,0 V6 i obećava, konačne rezultate ćemo sračunati posle 1000km kombinovane vožnje.
Šta tebi nije jasno iz mog izlaganja u vezi sa zastavom, okačio si je ovde na forumu, koga ti predstavljaš ovde,je li ovaj forum javan ili je možda samo u okviru pokrajine pa ja to neznam.Kačiš zastavu kao da je to sličica za zabavu, ma ne želim sa takvim likovima raspravljati. Jesi separatista i to javno pokazuješ.
Da si kotraverzna ličnost odavno tvrdim, ali sada si to i dokazao, pa bi te zamolio radi drugih ne radi mene, napiši konačno da li ti veruješ u HHO uređaje ili ne? Pitanje je prosto i ima samo dva odgovora, ako si ozbiljan čovek.
Tvoj psihološki profil davno mi je poznat, ali zarad onih koji žele nešto korisno da pročitaju pa bilo to negativno ili pozitivno red je da se izjasniš.
Nije lepo da se šegačiš ovde sa ljudima, jer tu dolaze i ozbiljni ljudi i čitaju šta se piše, ako ti je do zabave valjda postoji i neki takav forum pa se zabavljaj do mile volje.

Uroševiću Mišo nisi mi odgovorio koji je to zakon fizike narušen?!

ma kakav vodonik, vi niste ni svesni sta ste otkrili...

ORGON ILI ŽIVOTNA ENERGIJA
„Ta kozmička OR energija prožima cijeli naš univerzum… ta energija nema masu i spontano pulsira“ – Wilhelm Reich.
Prije nešto više od deset godina jedan australijanac, garažni mehaničar, po imenu „Joe“, sasvim slučajno, s namjerom da smanji potrošnju goriva
na svom autu, konstruirao je jednu spravu koja je kasnije postala relativno poznata kao „Joe Cell,“ i uz pomoć koje je postalo moguće pokretati
motor automobila na tzv. „energiju nulte točke.“ Sam uređaj se sastoji od metalnog vanjskog kućišta (anoda) u kome se nalazi nekoliko cilindara
od kojih su jedni neutralni, a drugi pozitivnog polariteta; i oko pola litre vode.
Nakon prvog testiranja ovog uređaja, Joe je primjetio da njegov automobil nije potrošio ni kap goriva. Daljnjim ispitivanjem on je primjetio da ta
ćelija proizvodi određenu energiju neobičnih svojstava, koja njemu do tada nije bila poznata. U svakom slučaju, bilo je očigledno da se tu ne radi ni
o kisiku niti o vodiku, tj. jednoj od dvije supstance koje službeno zajednički tvore vodu. Znači, u vodi se nalazilo još nešto, nešto što je za Joe-a u
to vrijeme bila misterija.
Orgon, Prana, Chi, Akaša, Baraka, Bioplazma, Biodinamični eter, Brahma, Dige, Mana, Manitu, Fluoroplazmična energija, Mungo, Bio-kozmička
energija, Digin, Neutralna sila, Tahionska energija, Tondi, Vril, Skalarna energija, Telezma… ili životna energija, je nešto što je oduvijek bilo
prisutno u ovom univerzumu, a nekima još i odavno poznato. Čini se da svojstva i potencijali te, za većinu nas još uvijek misteriozne sile, ruše
postavke na kojima počiva ova naša „koncenzusna realnost“. Tako se i „elita,“ koja samu sebe smatra vlasnikom, kako nas, tako i ove oblasti
postojanja, već odavno trudi, iz petnih žila, da i ova istina ne postane dio naše objektivne realnosti.
http://hhogorivo.wordpress.com/2010/12/29/joecell-automobil-na-vodu-orgon/

Poslednja izmena:
ma kakav vodonik, vi niste ni svesni sta ste otkrili...

ORGON ILI ŽIVOTNA ENERGIJA
„Ta kozmička OR energija prožima cijeli naš univerzum… ta energija nema masu i spontano pulsira“ – Wilhelm Reich.
Prije nešto više od deset godina jedan australijanac, garažni mehaničar, po imenu „Joe“, sasvim slučajno, s namjerom da smanji potrošnju goriva
na svom autu, konstruirao je jednu spravu koja je kasnije postala relativno poznata kao „Joe Cell,“ i uz pomoć koje je postalo moguće pokretati
motor automobila na tzv. „energiju nulte točke.“ Sam uređaj se sastoji od metalnog vanjskog kućišta (anoda) u kome se nalazi nekoliko cilindara
od kojih su jedni neutralni, a drugi pozitivnog polariteta; i oko pola litre vode.
Nakon prvog testiranja ovog uređaja, Joe je primjetio da njegov automobil nije potrošio ni kap goriva. Daljnjim ispitivanjem on je primjetio da ta
ćelija proizvodi određenu energiju neobičnih svojstava, koja njemu do tada nije bila poznata. U svakom slučaju, bilo je očigledno da se tu ne radi ni
o kisiku niti o vodiku, tj. jednoj od dvije supstance koje službeno zajednički tvore vodu. Znači, u vodi se nalazilo još nešto, nešto što je za Joe-a u
to vrijeme bila misterija.
Orgon, Prana, Chi, Akaša, Baraka, Bioplazma, Biodinamični eter, Brahma, Dige, Mana, Manitu, Fluoroplazmična energija, Mungo, Bio-kozmička
energija, Digin, Neutralna sila, Tahionska energija, Tondi, Vril, Skalarna energija, Telezma… ili životna energija, je nešto što je oduvijek bilo
prisutno u ovom univerzumu, a nekima još i odavno poznato. Čini se da svojstva i potencijali te, za većinu nas još uvijek misteriozne sile, ruše
postavke na kojima počiva ova naša „koncenzusna realnost“. Tako se i „elita,“ koja samu sebe smatra vlasnikom, kako nas, tako i ove oblasti
postojanja, već odavno trudi, iz petnih žila, da i ova istina ne postane dio naše objektivne realnosti.
http://hhogorivo.wordpress.com/2010/12/29/joecell-automobil-na-vodu-orgon/
Ne izbegavaj odgovor Mišo Uroševićulepo sam te pitao koji zakon fizike je narušen proizvodnjom vodonika, nikada nisam napisao o nikakvoj orgonskoj energiji ni reč, ako nešto tvrdiš onda to i dokaži,a nemoj pisati samo da pišeš.

eh, drzi on svima nama predavanje ( jos samo da mi zameri na pravopisu ili tako necemu kada nema sta da kaze )
Vujanovicu, zar ne kapiras da ovde sa nama samo gubis vreme?
kreni sa idejom u velike automobilske razvojne timove, ostvari svoje vizije... a ja cu ostati i dalje da na ovakvim mestima mlatim praznu slamu,
i hvalim se da sam pricao sa VELIKIM VUJANOVICEM, ali uzalud , niko mi to nece verovati.
a zavera naftne mafije koja neda smanjenje potrosnje fosilnih goriva bi trebala da pobije sve inzinjere koji rade na efikasnosti SUS motora i smanjuju potrosnju goriva...
a lepo narod kaze: ako covek nezna a nezna da nezna, bezi od njega.
ja sam samo zanatlija sa srednjom skolom, ali znam koliko neznam i svakoga dana ucim.

eh, drzi on svima nama predavanje ( jos samo da mi zameri na pravopisu ili tako necemu kada nema sta da kaze )
Vujanovicu, zar ne kapiras da ovde sa nama samo gubis vreme?
kreni sa idejom u velike automobilske razvojne timove, ostvari svoje vizije... a ja cu ostati i dalje da na ovakvim mestima mlatim praznu slamu,
i hvalim se da sam pricao sa VELIKIM VUJANOVICEM, ali uzalud , niko mi to nece verovati.
a zavera naftne mafije koja neda smanjenje potrosnje fosilnih goriva bi trebala da pobije sve inzinjere koji rade na efikasnosti SUS motora i smanjuju potrosnju goriva...
a lepo narod kaze: ako covek nezna a nezna da nezna, bezi od njega.
ja sam samo zanatlija sa srednjom skolom, ali znam koliko neznam i svakoga dana ucim.
Pre bi se reklo da si filozof, nikome ja ne zameram na pravopisu,niti ispravljam koga, a ti si ovde napisao kako su narušeni zakoni fizike pa sam te lepo pitao koji, a onda ti zameniš tezu pa napišeš kako ja to činim jer nemam šta da napišem, a ustvari to činiš ti jer nemožeš navesti ni jedan koji je povređen.
Što se tiče tih inženjera koji rade na efikasnosti SUS motora baš su se pretrgli zadnjih 100 godina da ga naprave što efikasnijim, dodali razna čuda koja samo poskupljuju održavanje tog istog motora.
Nazvati nekog budalom makar u prenesenom smislu nije lepo, a ti to činiš, da si čitao sve moje postove video bi da sam puno puta pitao članove foruma o nekim stvarima kad je forum bio ozbiljniji. I na kraju ja znam da znam, da moj automobil manje troši i da nisam time narušio nijedan zakon fizike, a što se tiče velikog Vujanovića, ja sam samo jedan skroman čovek kog je život naterao da se snalazi u moru otimačina i nepravde, ne patim ni za kakovom veličinom, ali isto takođe ne dozvoljavam da mi neko imputira nešto što ne stoji, kao ti što si pokušao, okani se mene, sa tim tvojim sarkazmom i nastavi svojim putem linije manjeg otpora.

Mvujanovicu, zaista mi nije bila namera da ismevam tebe kao coveka vec ovu bezveznu napravu koja ne sluzi nicemu, inace mislim da bih sa tobom mogao imati vrlo zanimljivih tema
kao sto su , npr: u homemade izrada geotermalnog grejanja pomocu toplotne pumpe ( koju, eventualno pokrece vetar ...) sa instalacijom geosonde i sopstvenom izradom masine za geotermalno busenje zemlje za sondu...
ili npr: kako uraditi sopstvenim radom i snalazenjem termo-stiropor izolaciju ( sa sopstvenom konstrukcijom skele )https://www.facebook.com/photo.php?...43412549.79715.100000183553299&type=3&theater ili tako nesto slicno a zanimljivo i REALNO, sto je najbitnije

Mvujanovicu, zaista mi nije bila namera da ismevam tebe kao coveka vec ovu bezveznu napravu koja ne sluzi nicemu, inace mislim da bih sa tobom mogao imati vrlo zanimljivih tema
kao sto su , npr: u homemade izrada geotermalnog grejanja pomocu toplotne pumpe ( koju, eventualno pokrece vetar ...) sa instalacijom geosonde i sopstvenom izradom masine za geotermalno busenje zemlje za sondu...
ili npr: kako uraditi sopstvenim radom i snalazenjem termo-stiropor izolaciju ( sa sopstvenom konstrukcijom skele )https://www.facebook.com/photo.php?...43412549.79715.100000183553299&type=3&theater ili tako nesto slicno a zanimljivo i REALNO, sto je najbitnije
Sve što se tiče uštede mene interesuje, i svaki razgovor prihvatam sa uvažavanjem sagovornika, da li je ta moja naprava (ona u stvari i nije moja jer su je mnogi pre mene napravili), bezvezna vreme će pokazati, nikoga ne želim ubeđivati da veruje.
Moj pristup svemu je da se uverim da je to tako ili nije, a tek onda pričam o tome, nikada nisam ništa govorio napamet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back