HHO vodeni gas kao gorivo, diskusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav svima
evo i ja da dam svoj skromni doprinos ovoj revolucionarnoj promeni zakona fizike i svih do sada, kao, poznatih zakona.
napravio sam i ja svoj prvi HHO generator.
samo ja , za razliku od vas, koristim samo vodonik bez prisustva nafte, benzina, tng-a...
i , ne da ga proizvodim dovoljno, nego imam i dosta viska.
posto ne mogu skladistiti ovaj vodonik, prinudjen sam da idem na put u grupi sa ostalim kolegama. iz razloga sto im samo tako mogu prodavati ( za sada samo besplatno davati ) ovo gorivo
za sada se moramo kretati povezani krutom ( slep ) rudom iz razloga eventualnog kidanja creva za povezivanje nasih automobila.
e sada znam da cete vi pitati : kako i sta... ali na zalost , ja vam ne mogu vise nista reci jer bih time ugrozio svoj zivot ( naftna mafija i tt )
ali , mislim da sam vam dovoljno pomogao time sto sada znate gde su krajnji dometi svega toga.

Aaaaaaaaaaaaaaaaa jooojjjj kizo bolje da nevidiš, to su nevidljivi hahahaha - hahahaha - o uređaji made by signatureµwave, stelt tehnologija je u pitanju tako da policija nemože da ga otkrije radarom.
AH da zaboravih da pomenem i gospodina serser..-a kao konstruktora te naprave.
Zamolio bih te da se i gosp.Pera fitilj ne izostavi , jer ipak je on covek vecim delom finansirao ceo projekat ako smem da kazem u potpunosti finansirao.
Ne mislis valjda da su ovi nezaposleni gore pomenuti nesto mogli uciniti po tom pitanju?
Odma sam ukapirao da to Pera finansira.

Aaaaaaaaaaaaaaaaa jooojjjj kizo bolje da nevidiš, to su nevidljivi hahahaha - hahahaha - o uređaji made by signature&microwave, stelt tehnologija je u pitanju tako da policija nemože da ga otkrije radarom.
AH da zaboravih da pomenem i gospodina serser..-a kao konstruktora te naprave.
dok je Joža bio tu, taki kao ti su imali brnjicu. poskidali ste ih 1980.
to jeste zastava pokrajine i sme da se ističe bez državne inače ne bi bila ni izmišljena. a strane zastave ne smeju, navodno, da se ističu bez ove. e sad ako ti impliciraš da je to zastava strane države, o tome možemo pričati.

p.s. nikakva stelt tehnologija samo primenjeno znanje. i naravno da ti neću pokazivati da mi tu zumiraš i zagledaš jel mi šraf sa konusnom glavom ili okruglom, jel čelični ili molibdenski...

I ja sam poceo da se zanimam za ovaj HHO ..moze li neko malo detaljnije da mi objasni sve o ovome ..i slike bi pomogle mnogo ..gledao sam nesto o dry cell ali nista o elektronici,...ima nesto i na ovoj temi ali ko ce to naci pored ovolike kolicine spama ..trebalo bi napraviti novu temu sa svim informacijama

to jeste zastava pokrajine i sme da se ističe bez državne inače ne bi bila ni izmišljena. a strane zastave ne smeju, navodno, da se ističu bez ove. e sad ako ti impliciraš da je to zastava strane države, o tome možemo pričati.

p.s. nikakva stelt tehnologija samo primenjeno znanje. i naravno da ti neću pokazivati da mi tu zumiraš i zagledaš jel mi šraf sa konusnom glavom ili okruglom, jel čelični ili molibdenski...
Ako si šraf štramfio odvijačem onda nije ni čudo da molibdenski vijak ne ubrajas u grupu čeličnih.
Gde si ti bio kad smo mazali vozne šine sa svinjskom masti .....
Pa nas hapsili i privodili , šef za političko prevaspitavanje je tada bio jedan profesor istorije
Otac onoga koga zastupaš , pitaj ga ako je ziv ,koliko je ljudi domaćih poslao na goli otok i
šta je radio peti odsek ozne.Šta su radili u Banatu kad ljudi nisu imali da plate obavezu ?
Sin mu je stari član udbe(rekonstruisane ozne) ,pa ga 80 tih exponirali da oformi svoju partiju po nalogu
Mikice Slobodana .Trebao im više partijski sistem. Sve bi mu bilo potaman samo da nije pao sa motora.
Povećanje pokrajinske administracije -a gde ćete vi tapšači da se zaposlite?
E moj Šabane pojma vi nemate.A , razmećeš se nekim idejama.

Zaista si svestran, sad se i u pravo razumeš, dokazuješ po ko zna koji put da si ti samo kontradiktorna ličnost koja bi da je neko ovde napisao kako je zemlja okrugla našla način da to ismeje.
Evo da naučiš nešto:
"Prema odluci pokrajinskog parlamenta, zastava Vojvodine ističe se uporedo sa zastavom Republike Srbije kada je zakonom ili drugim propisom predviđeno isticanje ovog republičkog znamenja."
"Ona se može samostalno isticati i na drugim javnim skupovima, zborovima, priredbama i drugim manifestacijama na teritoriji Pokrajine na kojima se ne predstavlja Republika."
Ne imputiraj meni tvoje separatističke ideje koje ti se neće ostvariti, te tako Vojvodina nikada neće biti država, pogotovo ne strana.
I da te naučim nešto jednom za svagda, autonomija Vojvodine je imala smisla dok je bila pod Austrugarskom, jer je na taj način srpski narod težio da se približi matici, kakav smisao ta ideja ima sada, jedino da se odvoji od matice, ali to je na sreću u glavama vas nekolicine.
Pa cela Evropa se ujedinjuje, samo vi separatisti bi nešto da delite, neće moći .....
Što se tiče tog uređaja koji si ti napravio, rekoh već jednom poješću ga sa sve "molibdenskim" šrafovima i NAOH.

Poslednja izmena:
pozdrav svima
evo i ja da dam svoj skromni doprinos ovoj revolucionarnoj promeni zakona fizike i svih do sada, kao, poznatih zakona.

samo ja , za razliku od vas, koristim samo vodonik bez prisustva nafte, benzina, tng-a...
posto ne mogu skladistiti ovaj vodonik, prinudjen sam da idem na put u grupi sa ostalim kolegama. iz razloga sto im samo tako mogu prodavati ( za sada samo besplatno davati ) ovo gorivo
za sada se moramo kretati povezani krutom ( slep ) rudom iz razloga eventualnog kidanja creva za povezivanje nasih automobila.
e sada znam da cete vi pitati : kako i sta... ali na zalost , ja vam ne mogu vise nista reci jer bih time ugrozio svoj zivot ( naftna mafija i tt )
ali , mislim da sam vam dovoljno pomogao time sto sada znate gde su krajnji dometi svega toga.
Da te pitam nešto pametnjakoviću:
Koji je to zakon fizike narušen i čime? Elektrolizom?, Boljim sagorevanjem?......

Zaista si svestran, sad se i u pravo razumeš, dokazuješ po ko zna koji put da si ti samo kontradiktorna ličnost koja bi da je neko ovde napisao kako je zemlja okrugla našla način da to ismeje.
Evo da naučiš nešto:
"Prema odluci pokrajinskog parlamenta, zastava Vojvodine ističe se uporedo sa zastavom Republike Srbije kada je zakonom ili drugim propisom predviđeno isticanje ovog republičkog znamenja."
"Ona se može samostalno isticati i na drugim javnim skupovima, zborovima, priredbama i drugim manifestacijama na teritoriji Pokrajine na kojima se ne predstavlja Republika."

Što se tiče tog uređaja koji si ti napravio, rekoh već jednom poješću ga sa sve "molibdenskim" šrafovima i NAOH.
pa sad si sam sebi ušo u usta. jel vidiš da se sme isticati bez republičke, sami si reko. i gore još kaže ističe se zajedno sa, "kada je zakonom...predviđeno isticanje republičkog znamenja". razumeš li ti pojam implikacije i uslova?

što se tiče tvog jedenja, na šta ti ja ličim? zaposlenog u zoo vrtu?
Taman sam mislio da se i sa tobom udružm kad vidm ovaj Urošević Miša deluje mi dosta pouzdaniji po tom pitanju.
Vidim ovde tvoj izum se samo kritikuje znači nešto fali tu, nisi mi baš siguran.
taman posla udruživanja sa njim.
inače mvujanovicu da te obavestim da jedan od naših 5 uređaja zadovoljno prede u safranu 3,0 V6 i obećava, konačne rezultate ćemo sračunati posle 1000km kombinovane vožnje.

pozdrav svima

PA gde se potpisujes pod punim imenom i prezimenom, oces da te mafija lakse nadje?!

mvujanovic-u
neznam zasto me prozivas da ti ja objasnjavam fiziku.Zasto ti ne pokusas da u to ubedis konstruktore danasnjih savremenih SUS motora,
iz prostog razloga sto bi ste udruzenim snagama dobili daleko vise ustede od tih tricavih 30-50-60 %...
ali, na zalost, to nije tako, kao sto se tvrdi
NEMA TU USTEDE, SAMO IMA GUBITAKA.
ali , dok je ovaca, bice i sisanja.
imam za tebe jos jedan koristan predlog : zasto se ne udruzis sa ovim profesorom , akademikom Milkovicem. mozda onaj njegov cincilator moze u saradnji sa ovim vasim ha ha ha o cincilatorom dati neke neocekivane rezultate.

samo se pitam, : po kom to fizickom ili prirodnom zakonu, kada naidje kriza , nailazi progresivna najezda raznih iscelitelja, proroka , prodavaca magle...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back