HHO vodeni gas kao gorivo, diskusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ne, ne...grešiš. Vi ste razvojni tim...mozak operacije. Mi samo planiramo da maznemo veliku lovu na genijalnom pronalasku. Nekom je život majka a nekom maćeha

Hvala tebi i Sigiju na ovom što ste mi ugradili.Pa to funkziniše perfektno a nije ni skupo.Evo sad me svi pitaju gde mogu da ugrade HHO. Ja sam im dao tvoj broj .Nadam se da ćete i da pantentirare vaš model jer je odličan i mogu samo da pohvalim .Nadam se da ćete krenuti u masovnu proizvodnju.

ja sam stavio ovako : +nnn-nnnnn+ , ova prva grupa plata(ploča) ,služi da se brže zagreje elektrolit zimi,vezo sam je preko tajmera 5 minuta radi.a onda radi posle samo ova visoko efikasna od pet ploča. z:mrgreen:
dobro je i to što kada prestane sa radom ova od 3 ploče,kasnije služi kao hladnjak celog sistema.
može i prvih tri da ne idu preko tajmera,nego preko ručnog prekidača pa ko sauK , upališ kad ti treba.

jeste moj Čelija malo skuplja,ali si pogrešio što si ugradio njihovu a ne moju.nemaju oni pojma.
moja čelija dobra..na vr gasa .. 6 uz brdo ..kvalitetan PlinČek..:zimag:

A ne, ne...grešiš. Vi ste razvojni tim...mozak operacije. Mi samo planiramo da maznemo veliku lovu na genijalnom pronalasku. Nekom je život majka a nekom maćeha
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, u..šo sam se od smeha, vi nešto da napravite?! Kad je teoretičar nešto napravio sopstvenim rukama? Nikad, samo mlati praznu slamu! Vas dvojica,a može da vam se pridruži i onaj mali buntovnik što mu je omiljen srednji prst, ako napravite i jedan elektrolizer ja ću ga pojesti sa sve NAOH.
P.S.Kao što sam vam rekao nedavno ako niste u stanju ozbiljno kritikovati i ako vas to ne interesuje, neznam zašto gubite vreme, ili ga imate na pretek?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, u..šo sam se od smeha, vi nešto da napravite?! Kad je teoretičar nešto napravio sopstvenim rukama? Nikad, samo mlati praznu slamu! Vas dvojica,a može da vam se pridruži i onaj mali buntovnik što mu je omiljen srednji prst, ako napravite i jedan elektrolizer ja ću ga pojesti sa sve NAOH.
P.S.Kao što sam vam rekao nedavno ako niste u stanju ozbiljno kritikovati i ako vas to ne interesuje, neznam zašto gubite vreme, ili ga imate na pretek?
Nista mi nije jasno.Zasto imas tako negativan stav prema ovoj novoj teoriji.Izmedju ostalog ljudi su napravili vec uredjaj koji uspesno funkcionise.Nije mi samo jasna teorija na kojoj se temelji rad uredjaja.Ako sam pravilno razumeo istaknute clanove foruma : stimulusanje kablovske televizije srednjim prstom dolazi do rusenja zakona o odrzanju energije a nakon toga se mlacenjem prazne slame izaziva elektroliza.Medjutim kako si se usprotivio ovoj teoriji zbog moguceg zagadjenja zivotne sredine ,predlazem da se za sagorevanje ostataka nastalih u ovom procesu koristi smederevac.Ako si citao ranije postove istaknutih clanova primetices da su " primili sa velikim odobravanjem i zadovoljstvom " bar prvi deo teorije.Jeste da je to nepoznato nama obicnim ljudima kako to funkzionise .......

Druze, imam jedno pitanje
Mozes li mi reci kako da napravim celiju
imam Skodu Feliciju 1.9 dizel i hteo bih daprobam da se uverim u sve
zanima me koji se metal koristi za celiju, kolika bi velicina bila potrebna i koliko a da bude srazmerno toj kubikazi da ne preteram
motor je malo losiji pa tako da se ne bojim jer planiram da ga menjam
unapred hvala na odgovoru

Nista mi nije jasno.Zasto imas tako negativan stav prema ovoj novoj teoriji.Izmedju ostalog ljudi su napravili vec uredjaj koji uspesno funkcionise.Nije mi samo jasna teorija na kojoj se temelji rad uredjaja.Ako sam pravilno razumeo istaknute clanove foruma : stimulusanje kablovske televizije srednjim prstom dolazi do rusenja zakona o odrzanju energije a nakon toga se mlacenjem prazne slame izaziva elektroliza.Medjutim kako si se usprotivio ovoj teoriji zbog moguceg zagadjenja zivotne sredine ,predlazem da se za sagorevanje ostataka nastalih u ovom procesu koristi smederevac.Ako si citao ranije postove istaknutih clanova primetices da su " primili sa velikim odobravanjem i zadovoljstvom " bar prvi deo teorije.Jeste da je to nepoznato nama obicnim ljudima kako to funkzionise .......
HEHEHEHEHEHEHEHE! Ućutaše ovi kao nemi, počeo sam ozbiljno da brinem, da neko ne nastrada eksperimentišući.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back