Dakle, herpes je bio jedna od onih stvari koje se desavaju nekom drugom, do juce.
Zaista, ne znam kako sa mogla da budem toliko glupa i neoprezna, ali pre nekoliko dana sam otputovala daleko i na dug period i ispozdravljala sam se sa svima, izmedju ostalih sa drugovom devojkom koja je u tom trenutku imala herpes... Dve nedelje pre toga, ona je zarazila svog decka, deset dana je jadnicak pokusavao da dodje sebi, imao je gomilu ranica (herpesa) u ustima, po licu i vratu, nije mogao da jede, pa je zavrsio na infuzijama...
Sada, ja imam jako natecenu donju usnu, sa herpesom koji je beo i izgleda kao grozd (valjda je to neka pocetna faza?).
Ranije sam cula da kad jednom dobijes herpes, vise ga se nikad neces resiti. Opet, drugi kazu da moze da se pojavi samo jednom i nikad vise. Treci kazu da je prve godine stanje jako kriticno, i da mogu da se pojave po celom telu... Sta je od ovoga istina?
...Prosto mi dodje da se ubijem. Ali hajde, rekoh, prvo da pitam vas za savet, mozda vi znate nesto pametno sto bi mi moglo pomoci.

U ocajanju sam pocela da stavljam svez sok aloa vere na ovo cudo, valjda ne moze da skodi...