Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У највећем броју случајева јесте.Meni je tako izlazio 5 min posle strasnog nerviranja i svaki put na pocetku bilo koje bolesti
Ali, poradila sam na imunitetu poslednjih godina, uopste se ne razboljevam cak i ako su svi oko mene bolesni a zimus sam na nula stepeni upala u baru ledene vode do kolena i tako napolju, sa potpuno mokrim nogama, provela 3 sata pokusavajuci da dodjem kuci. I nisam se ni prehladila! Nista mi nije bilo!
Poslednje 3-4 godine se nisam ni jedan jedini put razbolela u sred sezone raznih napasti, 15 puta se zeznula i obukla tanko i boso na hladnocu, mokra kosa, ventilator...nece me nista, pocinjem da se brinem.
Ali ni herpes mi vise ne izlazi ni kad se nerviram. Cini mi se da je imunitet u direktnoj vezi sa tim.
Sa unutrasnje strane usne mi je iskocio herpes. Uzasno boli kad pokusavam da pomeram usta, i dok jedem zacinjenu hranu...
Ima neki brz i efikasan nacin da se ova boljke resim?
Nikad nisam imao ni jedno ni drugo... i ubedjen sam bio da je herpes.. al' sam pre otprilike 5 sekundi utvrdio da se radi o afti, hvala lepo![]()
Al' i dalje ne znam kako da se resim ovog s*anja![]()
Imaš li kući hidrogen peroksid, Hexoral ili ozosept?![]()
Imam 3% hidrogen i apoteku u prizemlju.![]()
Hocu. Blagodarim![]()