Heroji gde ste?

Ako se ne varam u ono vreme su u trendu bili Arkan, kapetan Dragan i slicni, koji su na Tv-u ili po novinama pricali o svojim podvizima, i klinci ih gledali kao idole. A danas???

Sada su u trendu ljudi koji sto vise puta u recenici upotrebe pridev 'srpski'. Znaci to je to, isti k. drugo pakovanje, samo se forma promenila, sustina je ista.

U stvari, svako to može da vidi. Malo su se promenile stvari, pojmovi. Lepo postade ružno, sjajno postade prljavvo i tako dalje.

Nekad beše heroja a danas su kriminalci. Nekad se učilo da je čast najvažnija a danas je boolja, marka, dolar, evro ... Pa kako onda ozbiljno odgovoriti na ozbiljno pitanje iz teme ? :eek:

Ceca nacionale :rtfm: :hahaha::hahaha:

1242741e_0_7Mdsg.jpg

Vukovar '91

Ovo nije Ceca, Ceca je tada imala 18-19 godina, i kratku kosu

• Podržavam
Reactions: 27E
Ceca nacionale :rtfm: :hahaha::hahaha:

1242741e_0_7Mdsg.jpg

Vukovar '91

Јел ти овде шириш лажну пропаганду против неких јавних личности из Србије ?
Цеца је тада имала 18 година, а јел ти ово личи на девојку од 18 година ?
Па не закопчавају се сви на леђа у Србији па да поверују лажној пропаганди из комшилука.

Ovo nije Ceca, Ceca je tada imala 18-19 godina, i kratku kosu
Питање је да ли је тад и била у Југославији !
Каквих ликова има на овом форуму јел видиш ти то ?
Проблем је што ће неко насести на ову лажну пропаганду и после трубити ову лаж. Да су у Србији на време демантовали лажи из окружења не би Србија била у овој ситуацији да је сви оптужују и да сви гракћу на њу, а српски народ насилно протеран а имовина му опљачкана.

Poslednja izmena:
U stvari, svako to može da vidi. Malo su se promenile stvari, pojmovi. Lepo postade ružno, sjajno postade prljavvo i tako dalje.

Nekad beše heroja a danas su kriminalci. Nekad se učilo da je čast najvažnija a danas je boolja, marka, dolar, evro ... Pa kako onda ozbiljno odgovoriti na ozbiljno pitanje iz teme ? :eek:

??? Jos samo da kazes kada je to vreme bilo- U Narniji, Nedodjiji, ili Carobnjaku iz Oza?

Nikada se nije ucilo da je cast najvaznija, nego imidz- da delujes tako da drugi kazu da si castan, sto sa moralom nema nikakve veze. Ne povratilo se to odvratno, glupo i licemerno vreme nasih predaka.

Србија не може да има хероје кад су политичари који воде ову државу поданици тајкуна,белосветских моћника и прљавог новца.Новац је Бог и херој и не трпи друге хероје и вредности осим себе.Данас је тако у Србији и биће тако док на врху имамо сумњиве људе,док се у медијима врте људи који ни са чим и Србији немају ништа као например друид Вук Драшковић и мађионичар Ђелић.

"Ipak, boje ovog pokreta „branila“ je osamnaestogodišnja devojka, koja se oglušila na naredbu policije i rešila da 45 minuta stoji na ulici sa visoko podignutom slikom Ratka Mladića. Na insistiranje policajaca da se udalji samo je kratko odgovorila „ja znam svoja građanska prava, a vi samo radite svoj posao“. Ovim rečima očigledno je zbunila pripadnike interventne brigade koji je više nisu dirali."
------------
:)

"Ipak, boje ovog pokreta „branila“ je osamnaestogodišnja devojka, koja se oglušila na naredbu policije i rešila da 45 minuta stoji na ulici sa visoko podignutom slikom Ratka Mladića. Na insistiranje policajaca da se udalji samo je kratko odgovorila „ja znam svoja građanska prava, a vi samo radite svoj posao“. Ovim rečima očigledno je zbunila pripadnike interventne brigade koji je više nisu dirali."
------------
:)

Bravo za curu. :ok:

Јбт, ови из Образ-а су стварно дно дна. Покупили се као пич*е и оставили девојку да сама стоји на улици. Невероватно.

Јел ти овде шириш лажну пропаганду против неких јавних личности из Србије ?
Цеца је тада имала 18 година, а јел ти ово личи на девојку од 18 година ?
Па не закопчавају се сви на леђа у Србији па да поверују лажној пропаганди из комшилука.

Pa ko bi to onda mogao biti? :think:

Cetnik nije, nema bradu...:sad2:

Da nije fotomontaza?

Moze li mi bilo koji forumas navesti jednog jedinog heroja, iz zadnjih dve decenija, koji danas zivi slobodno u Srbiji. Verujem da ih je u ono vreme bilo na desetine. Da li je moguce da su svi ili umrli, ili u zatvoru ili u bekstvu??? I zasto je to tako??Da li je moguce da je njihov vek trajanja toliko kratak. Gde je greska????

Није њихов век трајања кратак,херој је изабрао народ према заслузи!
То што ова квизнишка власт хероје прогони је друга ствар!

Moze li mi bilo koji forumas navesti jednog jedinog heroja, iz zadnjih dve decenija, koji danas zivi slobodno u Srbiji. Verujem da ih je u ono vreme bilo na desetine. Da li je moguce da su svi ili umrli, ili u zatvoru ili u bekstvu??? I zasto je to tako??Da li je moguce da je njihov vek trajanja toliko kratak. Gde je greska????

zato sto ih zapad goni jer mu se ne isplati da srbi imaju heroje, oni zele da uniste srpski narod

u izraelu je za heroja uzet izvestan cvika gringold, iliti cvika fors. tip je za vreme jom kipur rata picio po sirijcima gotovo sam. kako bi se koji tenk ostetio, cvika bi usao u drugi i pravio buku kao da je cela tenkovska brigada tu i sirijci su oklevali sa napredovanjem jer su mislili da imaju posla ne sa jednim covekom, vec sa celom brigadom.

to je dalo vremena da pristigne sveza ekipa na golan i potera sirijce do na 40 km od damaska.

tip je nevidjeno slavljen u izraelu.

takvih ludaka sam video i u nasoj vosjci za vreme rata, neverovatni tipovi, ne osecaju bol i strah vec se pomame i udju u totalno ludilo.

takve heroje imamo na tone, drzava i drustvo pak ne umeju da ih pronadju, prepoznaju i priznaju

Poslednja izmena:

Back