Heroji gde ste?

Moze li mi bilo koji forumas navesti jednog jedinog heroja, iz zadnjih dve decenija, koji danas zivi slobodno u Srbiji. Verujem da ih je u ono vreme bilo na desetine. Da li je moguce da su svi ili umrli, ili u zatvoru ili u bekstvu??? I zasto je to tako??Da li je moguce da je njihov vek trajanja toliko kratak. Gde je greska????

Pa imate Ratka, heroja dobrog dijela srpske populacije, on danas zivi slobodno u Srbiji.

thumbnail.php

Moze li mi bilo koji forumas navesti jednog jedinog heroja, iz zadnjih dve decenija, koji danas zivi slobodno u Srbiji. Verujem da ih je u ono vreme bilo na desetine. Da li je moguce da su svi ili umrli, ili u zatvoru ili u bekstvu??? I zasto je to tako??Da li je moguce da je njihov vek trajanja toliko kratak. Gde je greska????

slobo, arkan, ratko mladic, legija, cap dragan, karadzic, ima ih puno:per:

Heroj rata?.....hm...:think:....
Između brojnih koje pamtim je i osoblje bolnice Kasindo u okolini Sarajeva, u kojoj su se za vreme rata, u preteškim uslovima spašavali životi srpskih ranjenika, civila, rađala se deca....ne može se to rečima opisati, to su ljudi koje samo treba slaviti u njihovom podvižništvu.
:worth:

Грешка у односу државе према својим ратницима..
Док смо нападани споља...у исто време НАТО нацисти су инсталирали своје људе на власт у Србији..а да нисмо били ни свесни!

Zao mi je sto sam bio polovicno jasan. Govorimo o herojima iz ratova na bivsim prostorima Juge. Da li je isti slucaj i sa herojima iz okruzenja???

Има још живих хероја....
Али многи од њих једноставно неће да се чује за њих...
Рецимо...мој командир чете....ми је рекао...на крају...
Никада ме не зови....никада ме не спомињи...ако ме сретнеш не прилази ми,
прави се да ме не познајеш, ја ћу се правити да те не познајем...
Ако је нешто хитно....контактирај ме по договору...
У овој држави само ако чују нешто за тебе...гурнуће те на неку листу...
Да ли за одстрел, да ли за Хаг...Боље је овако...док их народ не разјури.
;)

Kakvi kratak,veoma dug.....ko 40 godina robije.:whistling:

u Srbiji danas nema heroja.
Има,има,нађе се по неки залутали Црногорац...Јово Капиџић,Каписода.А не би ме чудило ни да Тадић себе пред крај мандата прогласи народним херојем,да би имао већу апанажу и привилегије.

Има,има,нађе се по неки залутали Црногорац...Јово Капиџић,Каписода.А не би ме чудило ни да Тадић себе пред крај мандата прогласи народним херојем,да би имао већу апанажу и привилегије.

Bila nedavno tema o kapičiću i jedan monteniger nas krajnje ozbiljno upozorava da je reč o narodnom heroju a to po njegovom mišljenju obavezuje na uzdržavanje od kritikovanja :hahaha:

Back