peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.792
Ovo nije Ceca, Ceca je tada imala 18-19 godina, i kratku kosu

I pazi, sad lik zapalio sa teme

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nije Ceca, Ceca je tada imala 18-19 godina, i kratku kosu
Moze li mi bilo koji forumas navesti jednog jedinog heroja, iz zadnjih dve decenija, koji danas zivi slobodno u Srbiji. Verujem da ih je u ono vreme bilo na desetine. Da li je moguce da su svi ili umrli, ili u zatvoru ili u bekstvu??? I zasto je to tako??Da li je moguce da je njihov vek trajanja toliko kratak. Gde je greska????
Pa imate Ratka, heroja dobrog dijela srpske populacije, on danas zivi slobodno u Srbiji.
![]()
Pa imate Ratka, heroja dobrog dijela srpske populacije, on danas zivi slobodno u Srbiji.
Moze li mi bilo koji forumas navesti jednog jedinog heroja, iz zadnjih dve decenija, koji danas zivi slobodno u Srbiji. Verujem da ih je u ono vreme bilo na desetine. Da li je moguce da su svi ili umrli, ili u zatvoru ili u bekstvu??? I zasto je to tako??Da li je moguce da je njihov vek trajanja toliko kratak. Gde je greska????
Ako ti nije frka da podijeliš sa nama gdje to u Srbiji...mnogi bi ti bili zahvalni...
Tadić je heroj ,za vreme njegove vladavine nema rata svi su zadovoljni.
Zao mi je sto sam bio polovicno jasan. Govorimo o herojima iz ratova na bivsim prostorima Juge. Da li je isti slucaj i sa herojima iz okruzenja???
Podvig!![]()
slobo, arkan, ratko mladic, legija, cap dragan, karadzic, ima ih puno![]()
Tadić je heroj ,za vreme njegove vladavine nema rata svi su zadovoljni.
Da li bi mi mogao reci gde su trenutno gore nabrojani??
Ne, ne podvig... "podvižništvo"!![]()
(nemoj da HDZ cuje za ovu rijec, valja je onda djeci uciti po skolama"podvižje, podvižništvo")
Има,има,нађе се по неки залутали Црногорац...Јово Капиџић,Каписода.А не би ме чудило ни да Тадић себе пред крај мандата прогласи народним херојем,да би имао већу апанажу и привилегије.u Srbiji danas nema heroja.
Има,има,нађе се по неки залутали Црногорац...Јово Капиџић,Каписода.А не би ме чудило ни да Тадић себе пред крај мандата прогласи народним херојем,да би имао већу апанажу и привилегије.
То сам и ја приметио у претходном посту.Bila nedavno tema o kapičiću i jedan monteniger nas krajnje ozbiljno upozorava da je reč o narodnom heroju a to po njegovom mišljenju obavezuje na uzdržavanje od kritikovanja![]()
Bila nedavno tema o kapičiću i jedan monteniger nas krajnje ozbiljno upozorava da je reč o narodnom heroju a to po njegovom mišljenju obavezuje na uzdržavanje od kritikovanja![]()