mmmile:
Stema kao po običaju precizan, jasan, tačan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mmmile:
Srebrena:Potpuno nova stvar za mene ! Hvala, Radgoste, i zbog ovoga i zbog dobrog linka![]()
Nesto vise konkretnije? Gde ste to videli? Interesujem se, jer ovo je blazon Moesie / Mizije kon Vitezovica, a kon Valvasora je grb Bugarske.FILODUX MARINUS:Dali neko zna kako je izgledao grb Macve,negde sam video kako je predstavljen na plavom polju dve krune,jedna okrenuta ka gore,a jedna na dole,obodi su im naspramni jedno drugom.
.
Када је на овом подфоруму први пут било речи нисам реаговао... Али сада морам! Не бих волео да се ово неславно заврши.CTEMA:...
Удружење Армигера у Србији не постоји, мада је било предлога управо на овоме подфоруму да се тако нешто оформи. Ипак, бојим се да је то остало само ''мртво слово на папиру''...
FORMICA:Gathas O Domhnalainn
isto pitanje sam postavio prije nekoliko desetina postova na ovom istom forumu. Donju sliku možeš viđeti na adresi:
http://www.heraldique-europeenne.org/Accueil.htm
.
FILODUX MARINUS:Da li imaju sveci svoje grbove ili simbole,interesuje me Sveti Nikola,ili se u pravoslavlju ne koriste grbovi,a zastava Svete Gore je zastava Vaseljenske Patrijarsije,a grb pretpostavlja, da je isto orao,koji se nalazi nad ulazom u Patrijarsiski dom u Fanaru,a predstavlja Ist.Rimsko Carstvo.
FILODUX MARINUS:imas istu slicicu i na wikipedie,ali na sajtu Vaseljenske patrijarsije imas drugaciji i od tvog i mog grba,ustvari pre bi to bio upisani krst pa pise nesto na grckom
FILODUX MARINUS:Da li imaju sveci svoje grbove ili simbole,interesuje me Sveti Nikola,ili se u pravoslavlju ne koriste grbovi,a zastava Svete Gore je zastava Vaseljenske Patrijarsije,a grb pretpostavlja, da je isto orao,koji se nalazi nad ulazom u Patrijarsiski dom u Fanaru,a predstavlja Ist.Rimsko Carstvo.
Silent Bob:![]()
Uhhhh... nadam se da necete zameriti na ovolikoj slici...
OK...
Ciji su ovo grbovi? Kojih porodica/zemalja ili neceg drugog? Prepoznajem samo dva, ali ni za njih nisam siguran...
Neko... bilo ko?