Наравно да није, али да пробају да све ове елементе ставе на штит, наравно по хералдичким правилима, добили би неки грб, не морају да се одричу комунистичких идеала ако баш хоће, остала би им и петокрака и калашњиков, то покушавам да кажем.
Naravno da mogu, pogrešno sam razumio

Neznam da su zastve kod Grujića obrnute. Đe je to?
U gbu slovenije su dviej gredice blizanci talasaste u stopi štita, misliš li na kotice ili tako nekako zaboravio sam te riječi.
Не могу више наћи где сам видео, али је сигурно већ на 2-3 странице уназад на овој теми или на оној о грбу и застави Србије. Важно би било наћи и исправити, мислим да је неко поставио књиггу у којој он објашњава његов рад из 2010 године. И ту сам видео да све српске заставе почимљу са белом траком на врху па плавом па онда црвеном а то је обратно постављање трака и тако постају руске или словенске.
Па и Словенија се налази између две реке Муре и Драве и вероватно су те две реке престављене тако, јер се све водене површине приказују са валовима, валовито.
Da to je bilo na drugoj temi, pogledaću o čemu se radi.
Da te dvije rijeke su prikazane a i izlaz na more. tačno je das e voda predstavlja talasastim trakama srebrnim i plavim (može i zelena).
Poslednja izmena: