NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
Nije njima potreban link da bi oni nesto procitali , nego da bi mogli reci kako je to sve zavera !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko je bio skriven, da, cak i ti to znas![]()

Da je to tako lako,stavio bi ih on a ne oni njega...Henri Ford je rekao :
"Stavite 50 najuticajnijih i najbogatijih Jevreja pod kontrolu i svi sukobi ce prestati".
Da li je bio u pravu i da li bi se time reshio i "nash" problem ???
Da je to tako lako,stavio bi ih on a ne oni njega...

Ne vozim ja Ford. Dosuse imao sam Fokusa pre 3 godine
A mehanicar ima nadimak Bumbar![]()
Pa to ti pričam.Sve informacije su uvek prvom u njihovim rukama i ko i kako onda može da ih skloni?Pa oni su bogatiji od njega![]()
Pa to ti pričam.Sve informacije su uvek prvom u njihovim rukama i ko i kako onda može da ih skloni?
Verovatno na neki nelegalan i nezakonit način.Kad bi se tako lako sklanjali ili likvidirali bogataši,svi bi oni bili u ilegali.Iako ti to mozda zvuci blesavo , moze se .
Verovatno na neki nelegalan i nezakonit način.Kad bi se tako lako sklanjali ili likvidirali bogataši,svi bi oni bili u ilegali.

Ford je poslije WWII javno izjavio da se, zbog toga što je bio u zabludi, odriće svoje pisanije.
Drugim riječima čovjek je fino i otvoreno priznao da je jeo govna.
Pa ebote je l' ti uopšte znaš šta citiraš i odakle je to što citiraš?
U zabludi ???????
U vezi cega je to izjavio ?
Pa što onda postavljaš ovakvo pitanje?
Pa evo vidiš da ne znaš.Zato sto je covek mnogo toga izjavio i rekao !!!
P.S
Daj izvor gde je bas to sto je rekao (podnaslov teme) , porekao ???
Pa evo vidiš da ne znaš.
Ova njegova izjava je prvi put objavljena kao moto njemačkog izdanja njegove knjige (izdanja iz 1934.) da bi onda u nekim kasnijim izdanjima bila inkorporirana u tekst ... ne znam na kojoj baš stranici, trebao bi sada prvo da nađem gdje sam stavio knjigu, a onda bi trebao da je listam ... i ebga.
E Ford se poslije rata odrekao te knige, a samim tim i ... mislim da je logički jasno šta slijedi.
Jel su jevreji terali ustase da nas kolju 1941?
Jel su jevreji naterali Aleksandra da pravi drzavu sa "bracom"?
Jel su jevreji izazvali rat 1991 ili smo mi to jedva docekali?
Jel su jevreji krivi sto Srbi imaju negativan prirastaj i zbog toga krive ekonomiju a u isto vreme bacaju sve pare na pice, cigarete, garderobu i ostala sranja?
Jel su jevreji krivi sto vecina Srba ide u skole do 30ete i onda nece da radi nego hoce sve na gotovo?
e ku rac su jevreji krivi ..... Krivi su Srbi i niko drugi!!!!!!
itd itd
Jevreji su samo izgovor za glupsone i nespospobnjakovice koji ne znaju kako da rade svoj posao pa im je uvek neko drugi kriv?
Koji Ford je to rekao?
O kakvoj porodici ti pričaš?
Moram da priznam da me malo iritira to da se protiv Jevreja ne sme nista reci. A sto da ne?
Ako ih Ford nije voleo, i to je sasvim OK.