krauterbox
Iskusan
- Poruka
- 5.492
Ebeš njega, onaj o kojem ja govorim i onaj kojeg si ti citirao je samo Henri Ford.Henry Ford II
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebeš njega, onaj o kojem ja govorim i onaj kojeg si ti citirao je samo Henri Ford.Henry Ford II
Ebeš njega, onaj o kojem ja govorim i onaj kojeg si ti citirao je samo Henri Ford.
, a ovaj drugi je bio naslednik dinastije i pricao je u ime "porodice" !!!Henri Ford je rekao :
"Stavite 50 najuticajnijih i najbogatijih Jevreja pod kontrolu i svi sukobi ce prestati".
Da li je bio u pravu i da li bi se time reshio i "nash" problem ???
I mene iritira što se ništa ne smije reči protiv SPC.Moram da priznam da me malo iritira to da se protiv Jevreja ne sme nista reci. A sto da ne?
Ali OK je i da ja iznesem svoje mišljenje o tome.Ako ih Ford nije voleo, i to je sasvim OK.

Ја нисам ни расисата ни антисенимита ,али је непобитна чињенива да један мали народ држи огромно светско богатстви у совјим рукама ,то је неприродно стање
I mene iritira što se ništa ne smije reči protiv SPC.
Ali OK je i da ja iznesem svoje mišljenje o tome.
Ne nego internacionalna kasta super bogatih.
Nemoj mi reći da su Mišković i peconi Jevreji....
Ne nego internacionalna kasta super bogatih.
Nemoj mi reći da su Mišković i peconi Jevreji....
Javna je tajna da iza Jevreja stoji neko ko ih nadzire iza koga stoje ovi sto ih kontrolisu?!![]()
Ford je bio poznati antisemita i odlikovan je od strane Hitlera- to je opšte poznata činjenica.
Javna je tajna da tebi nije lako , a ni onome sto tebe kontrolise !!!
Cekaj, pa nije kolega Dragos neka zivotinja pa da ga kontrolise cuvar zooloskog vrta ili sta znam
On je covek kao ti i ja!

Ацо ајде немој бити демагог, светским богатством преко светских фондова и банака управаља велики број Јевреја
Ови наши нису им ни за месечни џепарац деци
To, i sa dusom, razumom, i sve
Covek, kako to ponosno zvuci, sto rece kolega Lenjin
Prema tome, kolega Dragos zasluzuje nase postovanje, a ne udarce bicem i teranje u neki obor i krike "ojs, ojs!"
Lupas !!!
Covek prica o Jevrejima , a ti ubacujes Miskovica !!!!!!!!!!!!
Bojim se da je to demagogija.
Sada živimo u društvu velikih korporacija koje nemaju pojedine vlasnike već više ili puno vlasnika, tako da je sistem sasvim drugačiji.
Problem je u tome što je sistem svetskih korporacija daleko razgranatiji od onog u kome su nekada nekoliko familija držale bogatstvo.
Mišković i peconi su u društvu tih koji kontrolišu svet. To je vladajuća klasa ultra bogataša, raznih vera i nacija. To što Mišković ima manje od nekog Amerikanca ili Rusa ne znači ništa- i kod bogataša imaš bogatije i siromašnije.
Dkle stvar je u tome da pojedinci više ne kontrolišu bogatstva već to rade gogantske korporacije.
Nesposoban si da rezonuješ i onda vredjaš.
Дај бре Ацо небуди напоран,то што они имају је смешно ,каћжеш систем мулти корпорација разгранатих које контролишу неки фондови а из афондова стоје председници бордова директора које су изабрали акционари а акционарима су паре зајмиле банке и све у круг ,а у центру кружне спирале су и даље Јевереји

To, i sa dusom, razumom, i sve
Covek, kako to ponosno zvuci, sto rece kolega Lenjin
Prema tome, kolega Dragos zasluzuje nase postovanje, a ne udarce bicem i teranje u neki obor i krike "ojs, ojs!"