NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
A odkle mi to mozemo znati?
Prichamo ?
Nismo na nauchnom simpoziju !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A odkle mi to mozemo znati?
Henri Ford je rekao :
"Stavite 50 najuticajnijih i najbogatijih Jevreja pod kontrolu i svi sukobi ce prestati".
Da li je bio u pravu i da li bi se time reshio i "nash" problem ???
Henri Ford je rekao :
"Stavite 50 najuticajnijih i najbogatijih Jevreja pod kontrolu i svi sukobi ce prestati".
Henri Ford je rekao :
A jer se to meni cini ili malko se oseca fasizam .I Hitler je isto govorio pa vi sta je napravio.
red bi bio da moderatori zatvore ovu antisemitsku temu
Zar i tebi,Sta je mala drukaro,jos nisi ovu temu prijavio udruzenju jevrejskih advokata
Nego sta bi sa onom prijavom kojom si mi pretio??!?!?!?!
Nema ti nesto tih advokata,evo vec 3,4 mesec![]()
...........i meni je pretio...........cini mi se njegov brat blizanac
Prichamo ?
Nismo na nauchnom simpoziju !!!
Pa trebali bi da budemo da bi mogli da pricamo o ovako teskim stvarima.
Zar i tebi,...........i meni je pretio...........cini mi se njegov brat blizanac
istim tim advokatima![]()

Zasto su to teshke stvari ???
Kako je moguce da je ubijeno sest miliona Jevreja ako oni stvarno vladaju svetom?
Da li je Ford bio u pravu i zasto ???
Pa Ford je bio antisemit i skriveni postovalac Hitlerovskog rezima. Koga uopste on treba da zanima po tom pitanju.
Zato sto to na neki nacin treba dokazati.
A znas li koliko je tesko dokazati cak i nezvanicno i posredno da nekih 50 jevreja vladaju svetom?
Treba biti u tom okruzenju da bi to znao,a to nije niko od nas.
Pa ovde se ne govori o ubijanju a ni o 6 miliona nego 50 ljudi.
Cek samo da mu jaran Titus dodje pa da da onda zajedno raskrinakavaju judeomasonsku bulumentu , ne moze im niko nistaNepobedivi uvazicu tvoju sugestiju. Ali molio bi te da u diskusiji radi nas neukih judeoboljsevika stavljas reference. Ono Gobino, Maltus, Udarac Ruskih Bogova, Protokoli, Dejan Lucic, Jovan Djeretic. Cisto da se zna.![]()

Cek samo da mu jaran Titus dodje pa da da onda zajedno raskrinakavaju judeomasonsku bulumentu , ne moze im niko nista![]()

Cek samo da mu jaran Titus dodje pa da da onda zajedno raskrinakavaju judeomasonsku bulumentu , ne moze im niko nista![]()

Pa Ford je bio antisemit i skriveni postovalac Hitlerovskog rezima. Koga uopste on treba da zanima po tom pitanju.