Henri Ford !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato sto je covek mnogo toga izjavio i rekao !!!
P.S
Daj izvor gde je bas to sto je rekao (podnaslov teme) , porekao ???
Pa evo vidiš da ne znaš.

Ova njegova izjava je prvi put objavljena kao moto njemačkog izdanja njegove knjige (izdanja iz 1934.) da bi onda u nekim kasnijim izdanjima bila inkorporirana u tekst ... ne znam na kojoj baš stranici, trebao bi sada prvo da nađem gdje sam stavio knjigu, a onda bi trebao da je listam ... i ebga.

E Ford se poslije rata odrekao te knige, a samim tim i ... mislim da je logički jasno šta slijedi.

Pa evo vidiš da ne znaš.

Ova njegova izjava je prvi put objavljena kao moto njemačkog izdanja njegove knjige (izdanja iz 1934.) da bi onda u nekim kasnijim izdanjima bila inkorporirana u tekst ... ne znam na kojoj baš stranici, trebao bi sada prvo da nađem gdje sam stavio knjigu, a onda bi trebao da je listam ... i ebga.

E Ford se poslije rata odrekao te knige, a samim tim i ... mislim da je logički jasno šta slijedi.

Ali je Ford u jednom intervjuu na Diskoveriju rekao da stoji iza svega sto je njegova porodica do sada uradila ;) (tema je bila 2WW)
P.S
Vratimo se temi (ovde ne analiziramo personu Ford??) ??

Jel su jevreji terali ustase da nas kolju 1941?
Jel su jevreji naterali Aleksandra da pravi drzavu sa "bracom"?
Jel su jevreji izazvali rat 1991 ili smo mi to jedva docekali?
Jel su jevreji krivi sto Srbi imaju negativan prirastaj i zbog toga krive ekonomiju a u isto vreme bacaju sve pare na pice, cigarete, garderobu i ostala sranja?
Jel su jevreji krivi sto vecina Srba ide u skole do 30ete i onda nece da radi nego hoce sve na gotovo?
e ku rac su jevreji krivi ..... Krivi su Srbi i niko drugi!!!!!!
itd itd

Jevreji su samo izgovor za glupsone i nespospobnjakovice koji ne znaju kako da rade svoj posao pa im je uvek neko drugi kriv?

Тако је.

Иначе,овде је главни проблем морално отпадништво,па због тога нам ЕУ(Ватикан) кроји судбину,јер народ то хоће и дозвољава(због моралног отпада).
Кад неко робује разним врстама греха,као што то раде Срби(где су проституција и наркоманија најраширенији),онда је таквима лако управљати и продавати им приче да им је неко крив с ким немају никакве везе у животу.

ПС
Рат нису изазвали Јевреји `91,него Ватикан,а ни ми нисмо то "једва дочекали".Нико овде није хтео рат.Рат је наметнут.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back