dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Kada se ponovo promena javi, otidji kod lekara da to pogleda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ovo sa svinjskom mašću ne radi ,barem ne ko mene .Vratilo se ponovo da ne bi neko pomislio da baš ono pomaže, a nije tako .
Probaj sa mascu Delmeson, nadam se da je ima u RS.
Zapisao sam ,vjerujem da ima, ja sam u zapadnom dijelu tako da ono nema frke
evo ti jedan![]()
Ниси ништа погрешно урадио.Prvo odmah da napomenem da nikad do sad nisam imao problema sa hemoroidima ili necim slicnim.Redovna su mi praznjenaja.Ali pre 2 dana posle tusiranja sam napipao neki kliker oko anusa nije bolelo.kad uvece odjedamput pocelo da pecka i da boli.Sve jace i jace da danas jedva sedim i idem.Gledao sam preko ogledala da vidim koliko je to i kakve je boje velicine je kao kliker prvo je bili crvene boje a posle polako dobilo je tamno plvu boju.tu na forumu sam negde procitao da moze da se vrati unutra.npunio sam kadu mlake vode i sa sapunom sam polako vracao nazad.i kad to utradim mnogo manje me boli.dok posle nekog vremena opet neopekne ili vec pak ispadne.Pa se sad pitam da nisam nesto uradio sto se nesme.inace nikad nisam imao bolove niti krvarenje.Kupio sam neku kremu delmeson i namazao sam sa tim.
Па добро, имаш одређени облик хемороида. Није то ништа чудно.Ja nemam problem sa stolicom imam redovnu i dosta meku stolicu od kad se pojavio hemoroida i ja ga vratio na mesto on posle nekog vremena opet ispadne valjda sto je upaljen ili pak sta neznam.i kad ga vratim imam osecaj da cu ponovo na wc.i da kazem da me jako manje boli kad ga vrati tj. gurnem koliko moze nazad.on je uvek vidljiv samo mnogo manji.
1. тачно је1.Jel tacno da promene u radu jetre mogu da pospese probleme sa hemoroidima...
2.Jel tacno da zelje izaziva cvrstu stolicu i da ga bolesni od hemoroida moraju izbegavati.
3.Jel tacno da lose sedenje izaziva lose pregibanje creva i samim tim i sklonost ka hemoroidima.
4.Jel tacno da margarini izazivaju vrlo cesto hemoroidne probleme , a npr masti obrnuto....
5.Jel tacno da se kafa stvrdne kao kalcifit u udubljenjima i da potencijalno pravi problem iako direktno ne pravi problem hemoroidima...
6.Jel tacno da ljute papricice koji neki koriste kao prevenciju za prostatu izazivaju lakse praznjenje creva?
7.I da li je takvo praznjenje zdravo , posto npr ja izbegavam ljutu hranu , jer imam neprijatan osecaj prilikom nuzde, a nemam hemoroide, osim par zatvora u zivotu, ali to su bili zatvori...
8.Jel tacno da naduvanje usled npr mleka izaziva povecanje krvnog pritiska...jer je krvni pritisak u vezi sa pritiskom gasova u debelom crevu...
9.I naravno, da li stalno povecan unos vode (4-6l) dovodi do normalizacije ekonomskog koriscenja hrane i dobrog varenja (promene ne valjaju, ali stalno vremenski ne znam...)
10.Kako je nekome potrebno 1,5kg mesa, 3kg hleba, i kg ovamo , 2 kg onamo , a radi isti posao i trosi isto energije kao i neko ko prolazi sa 400g mesa, 1kg hleba, kg voca , kg povrca i 4l vode...?