I
Zašto ih je MAJKA PRIRODA tu postavila gde jesu, AKO ĆEMO IH MI HIRURŠKI ODSTRANJIVATI ?
Radovane, ostavio sam samo ovu recenicu, da bih edukovao ljude iz logike, preko sfere medicine, da vide koliko je koriscenje ovakve nepravilne analogije veoma lose i gotovo uvek vodi ka netacnoj konkluziji u logici (zakljucku).
Dakle, odgovoricu taksativno na svaku tvoju recenicu (koja je sama po sebi ili neistinita premisa ili konkluzija - logicka greska, ali kada imam vise vremena, nemoj misliti da "nemam odgovora i da si mi dobro rek'o, spocitao).
Dakle, pogledaj tvoj iskaz:
"Zašto ih je MAJKA PRIRODA tu postavila gde jesu,(hemoroide) AKO ĆEMO IH MI HIRURŠKI ODSTRANJIVATI ?"
Zakljucak : Hemoroidi su potrebni, ne smemo ih hiruski odstranjivati.
E na ovo isto, moze se dati slican primer, te nepravilne analogije i u vezi tumora takodje:
Kanceri - Zasto ih je "majka priroda" tu postavila, gde jesu, ako cemo ih mi hiruski odstranjivati" ?
Konkluzija - Ne dirati ih, zivi prirodno, umri prirodno...mlad.....budi lep les.... (ne ne slusam nesto punk mjuzu

)
A da ne govorim o tome da koristis pojmove za koje se ili ne moze dokazati da postoje ili je dokazano da ne postoje - "majka priroda - gde se aludira da je to neko svesno bice, entitet", zatim - bog, pa onda "kreator, programer - vise neki pseudoanucni kreacionisticki pojmovi, zapravo pseudoanucni termini, jer vec nisu ni pojmovi nego termini. Zatim tvoji "dugmici"., svodjenje evolucije nakaradno na UT sferu i pseudonaucna terminoloska odrednica preko IT sfere....
A da ne pricam tvoj mix "vanzemaljaca + evolucije". Fala Darwinu pa si neki shizoidan oksimoronski ateista-deista sa primesama "God of the gaps" kreacionizma, pa ne verujes i u klasicnog boga i bogove, jos i to fali kao treci zacin u tvoj miks.
Da li si sada video na primeru kancera, tumora, ili bilo cega drugog koliko je tvoj iskaz
"Zašto ih je MAJKA PRIRODA tu postavila gde jesu,(hemoroide) AKO ĆEMO IH MI HIRURŠKI ODSTRANJIVATI ?"
,......VEOMA, VEOMA LOS?
Pocinjes recenicu necim za sta ne znas da postoji, i tom pojmu kao entitetu i bicu dodeljujes ulogu da je uradilo nesto sto nije uradilo, niti je ono, niti postoji mozda !
Priroda postoji, majke ne postoje, a "majka priroda koja postavlja i dodeljuje ne postoji, kao ni tvoj programer, njegovo dugme, testeri, hakeri, pirati i ostali IT-evci.
Postoji teorija evolucije, koja objasnjava razvitak (a ne samo nastajanje kako mnogi religijski neobrazovani vernici misle) zivota, a zna se kako se zivot razvijao - adaptacijom ili maladaptacijom na okruzenje.
Mutacije.
Hemoroidi su patologija i tu samo pomaze vaskularna hirurgija da se resi problem, i to samo trenutni problem, ti hemoroidi ce biti obustavljeni da prave probleme i oni vam nece vise praviti problema, ali to ne znaci da veoma, veoma uskoro necete dobiti nove, jer ono...genetika....
A to da li u mom doopetu ima hemoroida ili nema, da li krvare, kog su stepena i sta sam sve mackao po njima, je apsolutno irelevantno za naucne cinjenice, i niti menja teoriju evolucije, niti menja cinjenicu da je samo vaskularna hirurgija jedini pravi "lek" za hemoroide, odn da lek kao sredstvo koje ce doprineti da hemoroidi NESTANU ili PRKOSE DRUGOM ZAKONU TERMODINAMIKE I TEORIJI HAOSA IZ FIZIKE - ne postoji.
Kao sto ne postoji to da razbijena casa od milion komada skoci u vis i formira casu na stolu kakva je bila pre nego sto je pre 10 minuta razbilo dete - bas iz razloga teorije haosa i drugog zakona termodinamike.
Sistemi teze da idu iz stanja uredjenog sistema u stanje neuredjenog sistema, i sa protokom vremena u jos neuredjenije haoticno stanje sistema.
I to vazi za SVE STO POSTOJI U UNIVERZUMU. Pa i za te hemoroide. I oni su napravljeni od atoma i molekula.
Eto, bas sam zlatan, dobio si malu edukaciju iz oblasti logike, medicine, hirurgije, fizike i biohemije.
E sad, ti kao veliki strucnjak za putinorusku medEcinu ces lako utvrditi da li sam ja kompetentan da govorim o ovoj temi, evo trazio si pa evo ti na uvid, proveri:
- - - - - - - - - -