Pozdrav!Da li mozete da mi kazete Vasa iskustva sa operacijom i gde ste obavili operaciju?Hvala.????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najvažniji je da nađeš dobrog doktora
Skoro je prijatelj otkrio rak debelog creva, hvala Bogu na vreme. Odsekli su sta je bilo zapaceno, sada pocinje dan sa sveze cedjenim sokovima, da regenerise crevnu floru. Dok je za drugaricinu mamu bilo kasno, kada je dosla na pregled sonda nije mogla da prodje kroz crevo, koji je to stadijum bio. Ja se u klistir kunem. Higijena creva treba da bude nesto osnovno, s obzirom na znacaj tog organa za sveopste stanje organizma. Los zadah je odraz bedne higijene creva, i djubrista koje stoji zakrceno u njima, a ne kvarnih zuba. Stavise, ljudima kada smrdi iz usta, to je smrad na izmet.
ja imam unutrasnje hemoroide,isao na podvezivanje tri mjeseca,ali sad se ponovo vratili i to svakih 5 dana desi se da vidim u wc solji mnogo krvi svetlo crvene kao da si spricem prosuo...malo me to plasi posto prvi put kad su me mucili nije bilo ovoliko krvi....sad mnooogooo peku prilikom vrsenja nuzde ,cak i bole.Jel neko imao takvo iskustvo,posto imam zakazano 28 kod proktologa a do tada cu da poludim,a svasta se procita na ovom internetu,da krv asocira i na ono najgore...bas mi nije svejedno
Ma daj, ne panici, ne postoji osoba koja ima karcinom debelog creva sa 18 godina. Ta "crvena krv" samo je znak da je puako neki kapilar, to tokom zivota ima svakipozdrav imam jedan problem. Imam 18 godina, od avgusta imam kandidu u crevima, kao mala sam imala hemoroide, mama tata brat svi imaju isto. E sad ja sam prekjuce imala krv na toalet papiru svetlo crvena pa sam juce imala par kapljica a danas uradila onaj fobt test i ispostavilo se da je pozitivan. Da li moze zbog hemoroida? Jako sam uplasena i mislim na ono najgore
pozdrav imam jedan problem. Imam 18 godina, od avgusta imam kandidu u crevima, kao mala sam imala hemoroide, mama tata brat svi imaju isto. E sad ja sam prekjuce imala krv na toalet papiru svetlo crvena pa sam juce imala par kapljica a danas uradila onaj fobt test i ispostavilo se da je pozitivan. Da li moze zbog hemoroida? Jako sam uplasena i mislim na ono najgore
Hvala ti na odgovoru, jako sam se uspanicila zbog tog pozitivnog testa. Pa je tata zvao laboratoriju i rekli su da moze od hemoroida pa se osobama koje su sklone njima i ne preporucuje test. A ja inace drzim dijetu zbog kandide(sad ne toliko rigoroznu kao pre mesec dana) ali sam smrsala oko 5kg i od ove nervoze izgubila apetit, pa sad sve to pripisujem tumoru, i tipa imam nekad svetlije nekad tamnije stolice nekad sluzave nekad ne, nekad oblikovane nekad kasaste i znam da je to sve zbog kandide u crevima ali opet luda glava.
Ma nemoj da ti to uospte pada na pamet, to je suludo da uopste i pomisljas na to, To imaju ljudi od 50+, kod tebe nemaSad mi je lakse dosta, jedino sto me "brine" je sto meni sa 18 doktorica verovatno nece preporuciti kolonoskopiju, ali cu traziti bar uput kod gastro, da me on ispregleda, pa cu videti sta on kaze, ipak je on specijalista za te tegobe. Hvala Vam
Zdravo svima
Imam neke izrasline na cmaru vec duze vreme, verovatno su hemoroidi, ali me nesto i ne boli, pa zato nisam mnogo ni obracao paznju. Moze li neko da mi se dobrovoljno javi da mu posaljem sliku (da ne kacim javno ovde) da mi potvrdi da li su hemoroidi i ako nisu sta jeste i u kom je stadijumu i koji lek da koristim posto ne bih kod lekara, neprijatno mi. Hvala unapred.