Hemoroidi

• Začetnik teme Začetnik teme stana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
" i posredno navodi da uzmeš " nešto za smirenje". Ne upadaj u ovu zamku."
O.o je l si ti zdrav ili ono..... O cemu ti pricas covece, prenosis sada sa drugih tema svoje projekcije i paranoje.... Gde ga ja "posredno navodim" da uzme "nesto za smirenje" ?

Lupetas gluposti sada. U kakvu zamku da ne upada? Haha. Ti si covek bas zaglibio duboko.....Nije ni cudo sto si pisao da pijes psihijatrijske lekove pa ti posle neki tako covek "van ovih struka" spasio zivot i izvukao iz blata. U kakvu bre zamku da upada? Sta si se istripovao od manije gonjenja i uvaljivanja nekih lekova od strane nekih "hemicara" ? Ti mislis da si se "izvukao" ali da li vidis da svuda oko sebe vidis neke zavere, prevare, neke hemije, hemicare, neke lekove, mases nekim statistikama za depresije, koje pogresno tumacis itd.

Iskuliraj malo, uzivaj u zivotu ako ti je vec sada tako super kako kazes i kada si nasao resenja za sve probleme na svetu.

Nista ja njemu ne pricam da li ce uzeti za smirenje, to niti mu ja mogu reci niti dati niti dozirati niti mu ti mozes reci da ne uzima. Hajde sada i ovo pogresno protumaci jer su ti takvi kognitivni procesi mozga.

Njemu samo moze njegov lekar prepisati "nesto za smirenje" ukoliko vidi potrebu za tim.

Prestani vise da siris paniku, da nazivas ljude hemicarima, da plasiras neke zaverenicke paranoidne ideje i da potencijalnim bolesnim ljudima dajes sugestije da "ne brinu da se drze prirode, da se ne kljukaju lekovima, da im nije nista, da ih neko plasi ko im zeli dobro i ko iz predostroznosti razmislja malo dublje od "ma nije ti nista, negiraj sve simptome, zdrav si kao dren, nego to farmakomafija te pravi bolesnim" .

Bilo kako bilo, gde god se javi krvarenje, nije za negiranje i za stav "ma to je od ____ nije to nista", promenicu ishranu samo i setacu po prirodi. Svako krvarenje gde god da se desava, zahteva malo dublje dijagnostikovanje, i to dijagnostickim sredstvima a ne "strucnim napamet misljenjem" i oslanjanje na teoriju verovatnoce i trenutne samouverenosti dijagnosticara.

Mir brate! Iskuliraj malo. Pa ti sve shvataš lično čoveče.

Daj nemoj bukvalisati. Ako kažem da sam izlečio hemoroide, normalno je da sam mislio na nestanak simptoma. Znam da su oni unutra, da obavljaju svoju fiziološku funkciju. U tome je i poenta priče, zar ne. Da svaki organ radi svoj posao, da se uspostavi ponovna ravnoteža.

Možda sam malo preterano reagovao na neke tvoje komentare. Ali, mislim da je to samo kontra reakcija na tvoje agresivne napade na Ruski čaj koji sam pomenuo.

Zamisli, mene da nazoveš nadrilekarom?

Mir brate! Iskuliraj malo. Pa ti sve shvataš lično čoveče.

Daj nemoj bukvalisati. Ako kažem da sam izlečio hemoroide, normalno je da sam mislio na nestanak simptoma. Znam da su oni unutra, da obavljaju svoju fiziološku funkciju. U tome je i poenta priče, zar ne. Da svaki organ radi svoj posao, da se uspostavi ponovna ravnoteža.

Možda sam malo preterano reagovao na neke tvoje komentare. Ali, mislim da je to samo kontra reakcija na tvoje agresivne napade na Ruski čaj koji sam pomenuo.

Zamisli, mene da nazoveš nadrilekarom?

Jeste poenta u tome sto kazes, ali veruj ne razmisljaju svi kao ti. Neki misle da su oni stvarno "izleceni" a ne samo trenutno da ne stvaraju nelagode a da su unutra i dalje.

Jedan moj priajtelj je cini mi se oko 27. godine "dobio hemoroide" i znam da se zalio da se mnogo mucio nije mogao da sedi. Posle 2-3 godine, nije se vise zalio, da bi opet prosle godine kukumavcio, a bio ubedjen da je "izlecen".

Koliko se secam, nije nista posebno ni radio, osim sto je izbacio toalet papir i poceo najbolje moguce da odrzava higijenu i da se vise krece, seta.....

Moramo i kad psiemo da pisemo preciznije i bukvalno, jer nikada onda ne znamo sta osoba zaista misli kada kaze, ako ne kaze konkretno.

U svakom slucaju sve sto za iritantne hemoroide moze da pomogne koristicemo, naravno uz uslov da ne steti, ili da vise pomaze nego sto steti. Ali nazalost IV stepen hemoroida je za operaciju ukoliko osoba ima svakodnevna krvarenja koja ne mogu tako brzo zarasti, ap se previse krvi gubi :(

Elastaza razlaže elastin - dolazi do dilatacije zida hemoroida - javlja se istezanje - raste volumen - zidovi se tanje - hemoroid se dislocira - pucanje usled pritiska - krvarenje

U čemu je poenta? Zauzdati enzim Elastazu.

Inhibitori elastaze sprečavaju razlaganje elastina - OSNOVNI USLOV ZA HEMOROIDNE KOMPLIKACIJE.

Epilobium i aronija sadrže čak 5 bioflavonoida koji su snažni inhibitori elastaze .

Da li je to razlog zašto moji hemoroidi miruju evo već skoro 6 meseci. I pored toga što provedem u sedećem stavu skoro 14 časova dnevno (pogotovu u zimskom periodu).

Kako ova kombinacija deluje na aneurizme, polipe, arterije, srčanu insuficijenciju i dr? Pitanja za diskusiju?

Elastaza razlaže elastin - dolazi do dilatacije zida hemoroida - javlja se istezanje - raste volumen - zidovi se tanje - hemoroid se dislocira - pucanje usled pritiska - krvarenje

U čemu je poenta? Zauzdati enzim Elastazu.

Inhibitori elastaze sprečavaju razlaganje elastina - OSNOVNI USLOV ZA HEMOROIDNE KOMPLIKACIJE.

Epilobium i aronija sadrže čak 5 bioflavonoida koji su snažni inhibitori elastaze .

Da li je to razlog zašto moji hemoroidi miruju evo već skoro 6 meseci. I pored toga što provedem u sedećem stavu skoro 14 časova dnevno (pogotovu u zimskom periodu).

Kako ova kombinacija deluje na aneurizme, polipe, arterije, srčanu insuficijenciju i dr? Pitanja za diskusiju?

Decko ( sorry ako si stariji ) moras jednu stvar da ukapiras. Hemoroide ima svako, oni regulisu stolicu, tj pomazu ti da saznas dal ces prdnuti ili imati " bambiku " i jos dosta drugih stvari. Dakle svako ih ima, kao sto imas i krajnike. Problem nastaje kada se oni upale.
Kremica, mazanja i ostale gluposti samo ublazavaju simptome i nista drugo i to samo u prvom stadijumi, kada pocni da ispadaju nakkn vrsenja nuzde i kada krvare mozes da ih mazes koliko hoces i cime god zelis al neces ih se resiti a simptomi kao i posledice problema sa njima mogu ozbiljno da ugroze tvoje zdravlje i zivot.

Kao neko ko ih je imao ( probleme ) 2x i to ozbiljnih dodje mi da nanesem neki veoma stravican bol personama koje pocnu da pisu i tvrde da se mozes izleciti tako sto pijes cajice, mazes se mastima l i druge gluposti. Ako te bas zanima ptvi put sam naseo na tu pricu. Ima tome oko 13 god, u pocetku ok, peckanje i malo krvi, poslusah ja savet o "prirodnim " metodama i gle nestalo krvarenje i peckanje, mesec dana kasnije, posle "bambike" izadje iz mene jedno 20ml krvi mozda i vise a pre toga nista, ispao hemoroid a osecaj kao da sam izbacio iz sebe zilete. I opet ista prica, mazanje, cajici, ishrana i sve ce bifi ok. I tako 3-4 nedelje krvarenja meni sve losije i losije, zamaranje nakon penjanja na prvi sprat stepenicama, setnja do radnje me ostavlja bez daha... i jedan dan se samo srucio nakon vecere hitna pomoc dosla i odvela me u bolnicu. Pa onda prica sa doktorom, dal se ddogiram, dal sam seceras, dal imam ovo-ono.. i ja kazem imam hemlroide koji krvare duze vreme. Nakon vadjenja krvi za analizu puste oni mene kuci... kad sutradan opet isto, padnem u nesvest al ovaj put se probudim u bolnici zakacen za transfuziju... krvna slika kriticna, hgb 3x ispod normale, isti slucaj sa kstalim stvarima.. l3kari kazu delilo me je par dana da riknem. Nakon mesec dana u bolnici, primljenoh 5l krvi, hranjenja 3 neselje preko infuzije i izgubljenih 10-12kg pustili su me kuci sa zakazanim podvezivanjem. Tek nakon toga nisam imao problema i to 12god.

Pre 2 meseca opet su se pojavili i opet krvarenje al.ovaj put nisam cekao v3c sam odmah zakazao operaciju ( laserom ). Oporavak je bolan, traje 3-4 nedelje al posle toga si miran.

Tako da mo dodje posteno da ispeglam bilo koga ko mi kaze da se mazanjem i cajicima mozes resiti problema....

I šta su ti stručnjaci rekli, Zašto se zidovi tvojih hemoroida istežu do pucanja? Ima li to veze sa elastazom ili ne?

Evo ja sam primetio već nekoliko puta sledeće: Veliki sam gurman, i onako se lepo nabacam ića i pića na ovim uglavnom seoskim narodnim veseljima. Počnem od predjela, (kulen, čajna, pršuta) koje se često menja dva puta uz domaću ljutu naravno, onda dolazi gulaš, svadbarski kupus, prelazim na pivo ili špricer, nastavim sa svinjetinom i naravno dobro posoljenom jagnjetinom na kraju.
Znam da nije dobro ovako se prežderavati, ali ne mogu da odolim. Ko je nekada bio na Šumadijskoj svadbi znaće o čemu govorim.

Nakon ovoga javi mi se zatvor i tvrda stolica u 80 % slučajeva. Primetim tad hemoroid, jedan ili dva najviše, veličine ječmenog zrna. Javi se svrab. Obratim pažnju na higijenu, namažem kremom i već nakon dan ili dva HEMOROID NESTANE sam od sebe.
Da li je to od ruskog čaja, kog pijem možda dva do tri puta sedmično ne znam ? Nisam pušač, nisam alkoholičar, nisam narkoman i IZBEGAVAM TABLETE I KAPSULE svake moguće vrste.

Stariji sam od tebe sigurno najmanje desetak godina, i nemam razloga da te lažem. Ali, očigledno je da zidovi mojih i zidovi tvojih krvnih sudova ne reaguju na isti način.
Razloge zašto je to tako moraš tražiti u faktorima rizika koje si unosio ili ih i danas unosiš u organizam.
Svaka živa ćelija, pa i ona u zidovima krvnih sudova ima "program reparacije", program koji joj omogućava da popravi nastala oštećenja.
Zapitaj se rođo, zašto taj program kod tebe ne funkcioniše?

Ja de ne prezderavam. Ne pijem, ne drogiram se i ne pusim. Gazirano ne pijem skoro pa 3 god, nee pijem sranja od domacih sokova, ne jedem ljuto i zacinjeno pa sam ih ipak dobio. I opet pises hemoroid nestao. Evo idi kod lekara da te pregleda mada ti nakon par dana mazanja i cajica nestane. Govorim tiniz iskustva pa ti zato kazem da se ne iznenadis ako ti jedan dan taj hemoroid pukne ili se stanje pogorsa za medalju...

Jeste svaka celija ima tu mogucnost al isto tako moras da znas da velije gube tu mogucnost nakon previse "reparacija" i da zarastanje ne bude uvek kako treba. Pogledaj samo oziljak ako imas koji....

Poslednja izmena:
Ok. Nisam imao nameru da budem grub. Da spustimo malo loptu.
Imam preko 50 godina, hemoroide dobijem isključivo nakon tvrde stolice. Priznao sam već da je uglavnom u pitanju hrana. Znam šta znači problem pucajućih hemoroida, imao sam kolegu koji ih je rešavao operativnim putem.
Moj najveći hemoroid bio je veličine zrna graška. Zaradio sam ga jako tvrdom stolicom. Pojeo sam tada skoro 250 grama divlje borovnice u relativno kratkom periodu..
Njega sam mazao dva puta mašću za hemoroide i povukao se nakon 4 - 5 dana. Bilo je to pre dve godine otprilike. Ne znam o kakvom ožiljku pišeš, ali ja ništa prstom ne mogu da napipam, sve je brate normalno.
Jedem dosta ljuto (Kari, tucana paprika, biber, ren, ). Ne smeta mi ljuto što se hemoroida tiče. Čak mislim da ljute namirnice nemaju nikakve veze sa hemoroidima. Ne da jedem ljuto, nego ubijam brate. Kapsicin je izuzetno jak antioksidans,kurkumin je snažan antitumorni agens, biber i ren nezamenljivi za probavu. Navukao sam se na ove začine i jednostavno ni jedno jelo mi ne prolazi bez njih.Zaboravih crni luk. Mogu ti reći rođo i da su snažni afrodizijaci.
U sklopu kućne apoteke imam Ruski čaj, Divlji origano, Aroniju, Zovin cvet, Ganodermu, Sremuš,Oman, Divizma, Propolis, Crveno domaće vino, Šljivovicu domaću i Beli luk naravno.
Antibiotike nisam koristio poslednjih desetak godina, do pre petnaestak dana kada me je supruga nagovorila da popijem čak 6 kapsula Sinacilina.
Kada sam pročitao da i u njega stavljaju Titanijum dioksid batalio sam. Jeste bio zaheban grip sa temperaturom (samo jedan dan na sreću).
Nikada u životu nisam progutao tabletu protiv bolova, nemam visok pritisak, ni šećer. Zepame takođe ne koristim.

Ne znam šta da ti kažem. Sam napravi poređenje. Mislim da je uzrok tvom problemu u nečemu što unosiš u organizam, a što ne spada u prirodnu hranu Homosapiensa. To nešto ti narušava prirodni balans u organizmu. Moraš otkriti šta je to. Da li su to lekovi, aditivi, teški metali, aerozagađivači, radionukleotidi, ili šta već, bilo bi dobro da otkriješ.
Hemoroid možeš da operišeš, ali srčani mišić koji se istegne teško.

Kada sam napisao kziljak mislio sam na ranu. Upaljeni hemoroid je prakticno rana a kad se povuce ta rana i dalje ostaje, nije to nikakva mudrost. To sto ti cas po pa dobijas hemoroide znaci da tvoj rezim ishrane nije bas Ok i da to nesto smeta. Mozda bas ljuto. Paprika moze da ti napravi haos kada su obi u pitanju. Hranim se kao moderan covek, al jedem sve. Salate, kuvano, dosta tevnosti, masne supice..... pa sam kper imao problema sa njima.

To sto se mazes je ok. Kremice samo ukljanjaju simptome al ne resavaju te njih. I dalje ces ih imati a i dalje mogu da ti ispadaju a kada ispadaju ti znaci da je problem malo ozbiljniji.

Ni ja ne konzumiram lekove. Imam tu srecu da mi je zdravlje odlicno ( ne racunajuci hemoroide ) pa nisam imao ni prehladu/kijavicu ili bilo sta vise od decenije.

Zacini su super, kari je odlican, djumbir fenomenalan al to ne znaci da treba da se kljukas njima i koristis ih svaki dan. A ako se najedes necega sto moze da lrouzrokuje tvrdu stolicu popi jednu supenubkasiku parafinskog ulja ili ako neces to kupi laneno ulju i resen problem.

"Kada sam pročitao da i u njega stavljaju Titanijum dioksid batalio sam. "

Ccccc kakav si ti Radovane jbt, kao neko ko je teleportacijom dosao iz srednjeg veka u ovo nase doba.

E vala steta sto si posluao suprugu koja je ocito racionalnija i pametnija od tebe, da je nisi poslusao sada bi bio pokojan mozda i ne bi pisao ovakve gluposti po forumu.

Je l imas jos neke tako supstance koje uopste biohemijski i farmakoloski ne razumes i plasis ih se kao prosecan covek od HAARP-a npr ili prosecan antivakcinas od autizma?

O evo nam ponovo HAARP- MENA. Manje si urađen ovog puta, koliko vidim? Kada ćeš se rešiti te opsesije rođo? Vidim da me svrstavaš i u antivakcinaše? Šta te navodi na takav zaključak

Prelazi li tebi IQ broj cipela rođo? Jesi li se testirao kada? Toliko si predvidiv, kao duga posle letnje kiše rođo.

Koliko te plaćaju " generalni zastupnici", da Srbima MINIRAŠ SVAKU TEMU U KOJOJ SE PRIČA O ZDRAVOM NAČINU ŽIVOTA.

Smeta ti što je markons pomenuo PARAFINSKO i LANENO ULJE jel da?

Bojiš se da Srbi ne pređu na PRIRODNE LAKSATIVE je li? Da se Srbi ne "zaraze" prirodnim lekovima ? DA VAM NE OPADNE PROFIT ?

Ako te TITANIJUM-DIOKSID iritira rođo, evo pogledaj ovaj naučni rad sa 198 referenci.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3423755/

Pisali su ga magistri i doktori nauka na: Department for Genetic Toxicology and Cancer Biology, Ljubljana, Slovenia

Valjda ćeš sa svojim srednjoškolskim znanjem uspeti da shvatiš o čemu se radi.

Jasno mi je zašto ovu KANCEROGENU BOJU gurate u Prostamol. Računate da nije šteta ako neki "matorac" sa BHP dijagnozom, usput zaradi i rak. Šta on ima u tim godinama više da traži?
Zaboravljate da od Prostatitisa obolevaju i 22-godišnjaci!
Zašto je rođo stavljate i u antibiotike?
Ako je u Americi i većini Evropskih zemalja ZABRANJENA, zašto je Srpska omladina još uvek guta u vašim tabletama?

Jesmo li mi Srbi IMUNI NA RAK, u odnosu na Amerikance?

I zašto se uopšte jedan ovako po zdravlje opasan fotokatalizator dodaje u lekove. Svi znamo da se lekovi čuvaju na tamnom mestu, u uputstvima stoji?

Zar je njena supstitucija toliko skupa, da ova Balkanska sirotinja i dalje plaća cenu vašeg ekstra profita?

To sto se mazes je ok. Kremice samo ukljanjaju simptome al ne resavaju te njih. I dalje ces ih imati a i dalje mogu da ti ispadaju a kada ispadaju ti znaci da je problem malo ozbiljniji.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ja rođo, ne mislim da imam problem sa hemoroidima. Meni se pojavljuju isključivo nakon tvrde stolice. Nikada u drugim situacijama. Nisu veliki, i nestaju nakon nekoliko dana. Nikada se nije desilo da puknu. Mislim da je ovo jedna sasvim normalna situacija.

Hemoroidi su sastavni deo programa zaštite Homosapiensa. Program za njih pisan je pre 3 miliona godina. Predviđeni su da zaštite našeg pretka od posledica koje nosi tvrda stolica. Skoro svo bobičasto voće, razno korenje, gljive i većina lisnatih biljaka kojima se hranio (dok nije napravio prvi lonac) izazivalo je u većim količinama opstipaciju. Jasno je da tvrde stolica nosi rizik od cepanja mišića svintera i samog anusa. Ova vrsta povrede, obzirom na prisustvo bakterija nosi gotovo 100% rizik od smrti jedinke.
Programer se stoga pobrinuo da nam obezbedi adekvatnu zaštitu u vidu specijalnih jastučića - hemoroida, koji na sebe primaju pritisak tvrdog feseca i tako štite za život jako važan mišić svinter. Hemoroid tom prilikom ili puca ili se probija usled pritiska van.
Onaj koji pukne atrofira, i na njegovo mesto formira se novi jastučić. Onaj koji izađe van se nakon par dana vrati na svoje mesto.
Tako se ponovo formira zona odbrane za sledeći slučaj opstipacije.
Da nije ovog zaštitnog programa, teško da bi naši preci preživeli milion godina na korenju i bobicama. Uostalom, pogledajte Gorile. Kod njih to i danas savršeno funkcioniše.
Kao danas Gorile, tako i naši preci nisu imali pomadice, masti i kauterizatore. Biljke su im bile jedini laksativi.

Ovako funkcionalan program, ne može se posmatrati bez respekta. Intelekt koji ga je dizajnirao nadmašuje svaki danas natprosečni um.
Ne vidim stoga razlog da i danas ne funkcioniše na ovaj napred navedeni način?

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ja rođo, ne mislim da imam problem sa hemoroidima. Meni se pojavljuju isključivo nakon tvrde stolice. Nikada u drugim situacijama. Nisu veliki, i nestaju nakon nekoliko dana. Nikada se nije desilo da puknu. Mislim da je ovo jedna sasvim normalna situacija.

Hemoroidi su sastavni deo programa zaštite Homosapiensa. Program za njih pisan je pre 3 miliona godina. Predviđeni su da zaštite našeg pretka od posledica koje nosi tvrda stolica. Skoro svo bobičasto voće, razno korenje, gljive i većina lisnatih biljaka kojima se hranio (dok nije napravio prvi lonac) izazivalo je u većim količinama opstipaciju. Jasno je da tvrde stolica nosi rizik od cepanja mišića svintera i samog anusa. Ova vrsta povrede, obzirom na prisustvo bakterija nosi gotovo 100% rizik od smrti jedinke.
Programer se stoga pobrinuo da nam obezbedi adekvatnu zaštitu u vidu specijalnih jastučića - hemoroida, koji na sebe primaju pritisak tvrdog feseca i tako štite za život jako važan mišić svinter. Hemoroid tom prilikom ili puca ili se probija usled pritiska van.
Onaj koji pukne atrofira, i na njegovo mesto formira se novi jastučić. Onaj koji izađe van se nakon par dana vrati na svoje mesto.
Tako se ponovo formira zona odbrane za sledeći slučaj opstipacije.
Da nije ovog zaštitnog programa, teško da bi naši preci preživeli milion godina na korenju i bobicama. Uostalom, pogledajte Gorile. Kod njih to i danas savršeno funkcioniše.
Kao danas Gorile, tako i naši preci nisu imali pomadice, masti i kauterizatore. Biljke su im bile jedini laksativi.

Ovako funkcionalan program, ne može se posmatrati bez respekta. Intelekt koji ga je dizajnirao nadmašuje svaki danas natprosečni um.
Ne vidim stoga razlog da i danas ne funkcioniše na ovaj napred navedeni način?

Ne bas. hemoroidi regulisu stolicu prakticno. uz pomoc njih znas kada ces da prdnes a kada ces da se poseres ( pardon na izrazu ). hranu koju su jeli pre 3miliona godina i sada nema veze sa logikom jer jos su se ljudi tada vise kretali a ne sedeli 12 sati na dan za racunarom ili TV-om. Unutrasni hemoroidi ne izazviaju bol dok spoljanji da. Krvarenje ne da nije normalna pojava vec je nesto sto zahteva jaljanje lekaru.
Vec sam napsao da sam ih imao i kada sam se zdravo hranio, dosta vlakana i meka stolica al opet sam ih imao. Zato sam ti i napisao da su masti samo ublazivalje stanje a ne resavale ga jer ces ih i dalje imati posto su deo naseg tela ( cak se i radjamo sa njima ). Al kao sto su i krajnici deo naseg tela kada ih ozbiljno sjebes onda i oni zahtevaju lekarsk inetvenciju. Ja sam kao i ti verovao u te gluposti o kremicama i mazanju pa sam ignorisao stanje nadajuci se da ce proci i na kraju jedva ziv ostao ( al uopste ne preterujem kada to kazem ). jer sam ostao skoro bez krvi, tj krva slika mi je bila kritino losa a neke stvari ( recimo hemoglobin ) su mi bili i 3x ispod minimalne granice. Nisam imao snage da se popnem na stepenice i to na pvi sprat da cucnem.... Bas zato sto sam ignorisao to ( bio mlad i glup ).
Ti tvoj problem koji imas ignorises jer mazanje nije resavanje problema. Znam ljude koji ceo zivot jedu sranja ljuti hranu, testa i alkohol al NIKADA nisu imali problema sa njima bez obzira kakva im je stolica. dok neki ( kao ja ) imaju. Dakle ti u sebi mozes da imas unutrasnji hemoroid koji samo ceka da pukne a veruj mi ne zelis da se to togodi a jos manje da dobijes analne fisure pa da zaboravis na sedenje u narednih nekoliko meseci.

Uosyalom kazes da imas preko 50god zasto da se trudim da ti objasnim, kada bude kasno i kada problem koji zahteva malo vise paznje preraste u veoma ozbiljan problem onda ces se setiti.

P.S. samo nemoj da uplices religiju u celu tu pricu i inteligentnog tvorca jer ako idemo tom logikom koji inteligentni tvorac je stvori bolesti od kojih umiru novorodjena deca ili deca uopse, tacnije koj inteligentni tvorac stvara bolesti koje mogu da ubiju njegovu najbolju kreaciju....

P.S. samo nemoj da uplices religiju u celu tu pricu i inteligentnog tvorca jer ako idemo tom logikom koji inteligentni tvorac je stvori bolesti od kojih umiru novorodjena deca ili deca uopse, tacnije koj inteligentni tvorac stvara bolesti koje mogu da ubiju njegovu najbolju kreaciju....

apsolutno tacno...

p.s.a to sto pokusavas njemu da objasnis bolje nemoj,on je jedan utripovani nadrilekar i nadriapotekar,koji vice na sva usta da ruski caj pobedjuje svaku bolest koja postoji..promovise i sugerise ruski caj,upucuje te na njihov zvanicni sajt gde se on prodaje...on je jedan od vlasnika tog foruma i sasvim je logicno zasto tera ljude da ga kupuju..

Poslednja izmena:
............................................................................................................................................
Ja sam ti rođo ortodoksni ateista. Kada napišem tvorac mislim na superinteligenciju koja je kreirala DNA spiralu. Da li je DNA vanzemaljska tvorevina, ili je produkt evolucije ne znam?
Zato kažem tvorac jer nisam siguran ko nas je na ovu planetu doneo. Ja sam ti jedna kombinacija Darvina i Denikena rođo.

A što se tiče umiranja dece i mladih, za to sigurno nije kriv tvorac. Mi se sami ubijamo rođače, i to vrlo efikasno mogu ti reći. Kako vreme teče sve smo efikasniji u samo - ubijanju.

E znao sam da će Deki - drukara odnekud da se pojavi, i prosvetli nas svojim mudrolijama.

idi bolje se zabavi u svojoj dokonosti necim drugim,nemoj glumiti lekara na internetu kad to nisi vec bivsi policajac..i svaki put cu te prijaviti kad budes reklamirao sajt gde se prodaje ruski caj..siguran sam u to da si ti jedan od osnivaca tog sajta i zelis na ovaj nacin prosiriti zaradu kod neukog naroda koji je u problemu..

- - - - - - - - - -

............................................................................................................................................
Ja sam ti rođo ortodoksni ateista. Kada napišem tvorac mislim na superinteligenciju koja je kreirala DNA spiralu. Da li je DNA vanzemaljska tvorevina, ili je produkt evolucije ne znam?
Zato kažem tvorac jer nisam siguran ko nas je na ovu planetu doneo. Ja sam ti jedna kombinacija Darvina i Denikena rođo.

A što se tiče umiranja dece i mladih, za to sigurno nije kriv tvorac. Mi se sami ubijamo rođače, i to vrlo efikasno mogu ti reći. Kako vreme teče sve smo efikasniji u samo - ubijanju.

i veoma me zanima zasto ljude oslovljavas da su ti rodjaci??cisto sumnjam da ti je markon82 rodjak..

Hemoroi ili šuljevi predstavljaju zapaljenje vene unuta ili izvan anusa, tako da imamo unutrašnje i spoljašnje.Najčešći znak da imate hemoroide je bol i svrab u analnoj regiji i pojava svetlocrvene krvi na toalet papiru posle stolice.U debelom crevu,u fekalijama se nalaze bakterije koje inficiraju ranice I dovode do infekcije I upale hemoroida.Spoljni hemoroidi mogu da izazovu bolan otok i stvoriti kvrgu u predelu čmara.Oni svrbre, bole, pucaju i krvare.
Lečenje hemoroida u kućnim uslovima je moguće uz raličite tretmane i promene načina života.
http://neancy-negujtesvojezdravlje.blogspot.com/2014/11/hemoroidi-suljevi.html

Za sve koji imaju hemoroide,upaljene,bolne,svrab pored higijene i pranje hladnom vodom treba da mazu Hidrociklin....jedno 5 dana...nikako da piju Detralex jer on pravi haos u organizmu...bila kod hirurga koji je i sam imao te probleme (znači zna kako nam je)...ja sam radila i sklerozaciju i mazala Hidrociklin da se ta upala smiri.... a dosla sam i na ideju kad me peku i svrbe da namažem Jekoderm....e,on je super....nadam se da sam pomogla...

Ne mazite mackalice i raznorazne gluposti....

Kada imate problema sa hemoroidima kupite lek koji se zove Flebodija (Phlebodia valjda se pise). Nema nista bolje skoro od toga. Pacijenti se kunu u to.

Hidrociklin i ostale kreme/masti sa kortikosteroidima NIKAKO ne koristiti bez preporuke lekara, sa tačnim uputama kako i koliko dugo. Ni za ovo ni za bilo šta drugo.

Back