Hej, vidi ovo!

Hm, ma begaj bre... ovako možemo do sutra... Nađi samo jedan svoj post i demantuj me... Nije to ni bitno toliko... kapiraš? Dobrih ljudi ima svuda, budala i manijaka takodje... Zločina je bilo i biće ih... to je u ljudskoj prirodi... sad, mi na ovim prostorima to malo detaljnije radimo od drugih... ybg. malo bratstva i jedinstva pa malo bratoubilačkog rata... narod se mrzi... političari na obe, sve strane se bogate... i tako, svima lepo i svako dobio što je hteo... ccccccc... milina...

Ja upravo govorim da se ne ponovi,ali ocigledno neki likovi opet prizeljkuju ratove,ubistva zlocine...

Zabole me što Hrvati Oluju i Jasenovac ne smatraju genocidom. Ja smatram. Te babetine iz NVO su mi takođe 32. rupa na svirali. Nek lupetaju šta god im je volja, nije moj problem.

Srbija i nema veze sa Srebrenicom, sud je tako presudio i potpuno je u pravu, ali pojedini ludaci Srbi imaju veze sa Srebrenicom. Šta ćemo sad, da im dižemo spomenike? Da postanemo kao Hrvati? E, pa hvala, neću da budem kao ludaci koji 5. avgust slave kao nacionalni praznik. Ja još imam ljudsko dostojanstvo, još nisam postala fašista. I osećam ljudski stid zbog svega što je neko uradio u moje ime, a nisam ga ovlastila.

"Da je Registra predsednik, borila bi se i nedemokratskim sredstvima protiv takve pošasti koja nije viđena u Evropi od WW2 na ovamo"

Извини морам још једном! Не би била ко Хитлер, али би му после 2СР би била најближа.

Odlican post........ali to ni sto puta da ponovis nekima nece uci u glavu.AKO SU DRUGI GOVNA JEL I MI TREBA DA BUDEMO

Pa nebi ja sada bas koristio tu terminologiju (g0vna), ajde da uzmemo rec LUDAK, i onda na tvoje pitanje "ako su drugi ludaci, jel i mi treba da budemo?" ... odgovor je DA, i ne samo DA, vec treba da budemo ludaci na kvadrat ako ne i kub, a jos ces da dobijes i obrazlozenje zasto? Pa da tim drugim ludacima posle, vise nikada dok su zivi i njihovim buducim generacijama ne padne na pamet bilo kakva ludarija sa Srbima, a ne one fore "samar, okreni i drugu stranu", ja podrzavam teoriju kad mi neko udari samar da mu otkinem glavu. ;) Mozes da se ne slazes, ali eto ti bar odgovora.

Zlocin je zlocin, i ako smo ljudi treba da ih priznamo

Decko zao mi je sto moram ovo da ti kazem ali NE S-E-R-I

Ti tri cuke sa politikom nemas. Politika -ljudi......to ne postoji.
Te price na koje se ti primas i kojima ti pune glave neki koji se primaju na DS nemaju veze sa stvarnim zivotom.
1.O tome da ces ti u Evropu i da tamo nema veze da li si Srbin,Poljak,Spanac.....
Spanac je pod 1 Spanac i to mu je ispred svega i ispred Evrope. Kao sto je to i ostalim nacijama. A te druge price koje ti prosipaju ovde razna djubrad ako zaista zelis dobro za svoj narod bolje se ne primaj na njih.Nacija ti je kod svih ispred svega.

2.Shvati da ako smo moja porodica i tvoja decenijama u svadji da ako ti pozelis da budes kao covek i fer da ti spasa nema.Ti Hrvati i dalje mrze Srbe i klali bi ih opet sutra da im se ukaze prilika.I ti kao zelis da ispadnes covek.Pa ako ti ispadnes covek ,zivotinja sa druge strane ce te pojesti za veceru.
Ali ocigledno ti nista o tome ne znas. Uzmi procitaj jos dosta knjiga pre svega istorijskih pa se onda javi a do tada najbolje bi bilo da cutis i da nista ne komentarises.
Takodje najbolje mi je kad mi se sada neki 19-20 godisnjaci javljaju i kao prosipaju price o 90-im ,Slobi,ratu...itd.
Pa sta ti znaju.Ej pa ti su kad je rat poceo 1992imali 3-4 godine ,kad je bombardovanje bilo imali su 10-11 godina. I sada se primaju na price raznih LDP/DS agitatora. Bolje da cute i da ako su Srbi normalno sve naj misle i govore o svojoj zemlji i narodu.E ako se bas interesuju za politiku i odnose na ovim prostorima onda bolje neka prvo procitaju dosta istorijskih knjiga pa tek onda da pricaju nesto.

"Da je Registra predsednik, borila bi se i nedemokratskim sredstvima protiv takve pošasti koja nije viđena u Evropi od WW2 na ovamo"

Извини морам још једном! Не би била ко Хитлер, али би му после 2СР би била најближа.

Nije fašizam boriti se protiv fašizma, znaš. Nekad ne vredi biti demokrata. Jednostavno, ne vredi. Demokratski su Milošević (Šešelj), Tuđman i Izetbegović došli na vlast, pa vidi šta je rezultat te "demokratije".

Jel to razlog za vjersku i nacionalnu netrpeljivost prema svim Bosnjacima Muslimanima????

MOLIM????????ja imam 10-ak drugara muslimana,a sto se toga tice ja mislim i vidim po raznim izjavama da su ti bosnjaci najveci srbomrsci veci od analbananaca i hrvata zajedno,borili se na kosovu,klikcu za svakog srpskog civila ubijenog dole...itd a ja ne znam da neko posebno mrazi bosnjake,mozda ali barem 20 puta manje nego analbanance zato se ne brinite..........

To je već diskutabilno, ne mogu da se složim s tobom, ali, odosmo predaleko. Ne mogu da pustim Miloševića, Tuđmana i Aliju, nema šanse da im ublažavam krivicu.

milosevic nema nikakvu krivicu nikada i nizasta,on je demokratski vladao svo vreme i svaka rec i potez mu je na mestu,e sada sto neki koji se rugaju teorijama zavere,a sami ih smisljaju....SVAKA OPTUZBA ZA MILOSEVICA JE TEORIJA ZAVERE,......

milosevic nema nikakvu krivicu nikada i nizasta,on je demokratski vladao svo vreme i svaka rec i potez mu je na mestu,e sada sto neki koji se rugaju teorijama zavere,a sami ih smisljaju....SVAKA OPTUZBA ZA MILOSEVICA JE TEORIJA ZAVERE,......

Milosevic (u paketu sa djubretom od zene) je bio komunisticko g0vn0, za razliku od drugih republika ex-YU koje su imale nacionaliste za predsednike, Srbija je imala komunistu, i zato je prosla kako je prosla. Da je srpski nacionalista bio na poziciji predsednika Srbije u vreme raspada SFRJ, ne smem ni da pomislim kolika bi Srbija danas bila i kako bi se pricalo na ovom forumu i u granicama Srbije.

p.s. Jedno sam siguran, ispred svake kuce bi se vijorila srpska zastava i bili bi vece patriote od Amerikanaca (sto je teko, gotovo nemoguce kad je rec o nacionalizmu tj. patriotizmu), a sljam koji danas cveta kako u vlasti i javnosti Srbije tako i na obicnim forumima poput ovoga nebi ni postojao, tj. bio bi zatrt u korenu.

Back