Zlocin je zlocin, i ako smo ljudi treba da ih priznamo
Decko zao mi je sto moram ovo da ti kazem ali NE S-E-R-I
Ti tri cuke sa politikom nemas. Politika -ljudi......to ne postoji.
Te price na koje se ti primas i kojima ti pune glave neki koji se primaju na DS nemaju veze sa stvarnim zivotom.
1.O tome da ces ti u Evropu i da tamo nema veze da li si Srbin,Poljak,Spanac.....
Spanac je pod 1 Spanac i to mu je ispred svega i ispred Evrope. Kao sto je to i ostalim nacijama. A te druge price koje ti prosipaju ovde razna djubrad ako zaista zelis dobro za svoj narod bolje se ne primaj na njih.Nacija ti je kod svih ispred svega.
2.Shvati da ako smo moja porodica i tvoja decenijama u svadji da ako ti pozelis da budes kao covek i fer da ti spasa nema.Ti Hrvati i dalje mrze Srbe i klali bi ih opet sutra da im se ukaze prilika.I ti kao zelis da ispadnes covek.Pa ako ti ispadnes covek ,zivotinja sa druge strane ce te pojesti za veceru.
Ali ocigledno ti nista o tome ne znas. Uzmi procitaj jos dosta knjiga pre svega istorijskih pa se onda javi a do tada najbolje bi bilo da cutis i da nista ne komentarises.
Takodje najbolje mi je kad mi se sada neki 19-20 godisnjaci javljaju i kao prosipaju price o 90-im ,Slobi,ratu...itd.
Pa sta ti znaju.Ej pa ti su kad je rat poceo 1992imali 3-4 godine ,kad je bombardovanje bilo imali su 10-11 godina. I sada se primaju na price raznih LDP/DS agitatora. Bolje da cute i da ako su Srbi normalno sve naj misle i govore o svojoj zemlji i narodu.E ako se bas interesuju za politiku i odnose na ovim prostorima onda bolje neka prvo procitaju dosta istorijskih knjiga pa tek onda da pricaju nesto.