Hej, vidi ovo!

E, da. To sam hteo i da ga pitam......Ako si se jednom obrijao, jel to znaci da si vojno sposoban, a sa 11 godina se sigurno nisi brijao??????

Pa u mnogim zemljama i ti od 11 godina nose pusku.

U ostalom cemu ova tema. Boli me ona stvar za muslimane u Srebrenici posto iste te zabole za srpske zrtve od Sarajeva gde su Srbima hranili lavove pa do Bratunca i okoline Srebrenice gde su sa srpskim glavama igrali fudbal

Znam sta je genocid.....Al i nek ti je ovo i ratni zlocin, zasto Seselj negira to da je pobijen 8000 ljudi.......Sve jedno krivi su i zato Mladic treba u Hag

Pa negira zato sto nije pobijeno 8000 ljudi.

Imao si slucaj prosle godine i to na hrvatskoj televiziji je to bilo gde su imali emisiju o tome i o muslijama koji se vode kao ubijeni u Srebrenici a zive po zapadu a jedna porodica cak zivi u Novom Sadu a vode se kao ubijeni u Srebrenici.,
Pazi 8000. Pa do sada je bilo 7000. Za koju godinu bice milion.

U ostalom cemu ova tema. Boli me ona stvar za muslimane u Srebrenici posto iste te zabole za srpske zrtve od Sarajeva gde su Srbima hranili lavove pa do Bratunca i okoline Srebrenice gde su sa srpskim glavama igrali fudbal

Jos uvijek ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji lupetaju ovakve gluposti....

ZLOCINE SMO CINILII I MI I ONI, A JEL TREBA DA IH NEGIRAMO. PRIZNAJMO DOSTOJANSTVENO KAO LJUDI.........ISTI MI JE SVAKI COVEK BIO ESKIM, BIO SRBIN....SVI SU LJUDI......

Нису убијани дечаци од 11 година и то је још једна прљава лаж Наташе Кандић и осталих исфрустрираних бабетина.

Ma ne nikako,samo su ubijani naourzani muskarci od 20 do 50 godina,ostalo je sve teorija zavere i laz cijelog svijeta samo da bi se Srbi prikazali kao negativci....

Takodje da sam vlast u ovoj zemlji svako ko bi lupao gluposti da su Srbi pocinili genocid krivicno bi odgovarao posto zna se sta je genocid a tvrdnje da su Srbi pocinili genocid u Srebrenici samo zlonamerni mogu da tvrde ili glupanderi koji nemaju grama mozga.

Видиш да има ликова који по сваку цену хоће да докажу оно што није било, нигде нема података о дечацима од 11 година, осим у неким изворима чије су намере крајње сумњиве, понављам, да је било геноцида, не би пустили жену и децу, Насер Орић је убијао све и децу од 7 година, и да је имао војску видели би шта је геноцид.
А ту си у праву, сви поричу своје злочине, само ми себи набацујемо и оне злочине који нису почињени.

Ma ne nikako,samo su ubijani naourzani muskarci od 20 do 50 godina,ostalo je sve teorija zavere i laz cijelog svijeta samo da bi se Srbi prikazali kao negativci....
Брини ти о свом кољачу Орићу, он је клао српску децу од 7 година и изазвао реакцију Војске РС, па се после извукао као жена, а та твоја јефтина муслиманска пропаганда овде неће проћи.

Брини ти о свом кољачу Орићу, он је клао српску децу од 7 година и изазвао реакцију Војске РС, па се после извукао као жена, а та твоја јефтина муслиманска пропаганда овде неће проћи.

Ja ga ne branim,kao vi vase bolesnike Karadzica i Mladica....

ZLOCINE SMO CINILII I MI I ONI, A JEL TREBA DA IH NEGIRAMO. PRIZNAJMO DOSTOJANSTVENO KAO LJUDI.........ISTI MI JE SVAKI COVEK BIO ESKIM, BIO SRBIN....SVI SU LJUDI......

Decko ti nisi normalan.

Da li si ti Srbin ili si neke druge nacionalnosti???????

Da li si ti svestan da se u Hrvatskoj i kod balija u BiH nigde ne moze cuti da se prica kako su oni bilo kakav zlocin pocinili. Cak sta vise akcije etnickog ciscenja kao sto su Oluja ,Bljesak.... su praznici tamo.

Pa ti sad imas tuzbu ustasa protiv Srbije o nekom genocidu koji su kao Srbi sproveli tamo???? Ej genocidu??? Pa oni pocistili sve Srbe iz Hrvatske a Srbi genocid pocinili.
Pa to da nije bezobrazno bilo bi smesno.
Ali gledano sa ustaske i muslimanske strane ...zasto se i ne bi ponasali tako kada ti ovde u samoj Srbiji imas glupandera koji to tvrde i televiziju koja samo o tome govori.

Da ne pricam o idiotu od predsednika koji se kao izvinjava u nase ( znaci i moje ime) ustasama.

Ej pa ko njemu daje pravo da se za bilo sta izvinjava.
Sto se mene tice sa caletove strane deo rodbine je ziveo u toj Hrvatskoj.Za vreme II svetskog rata sto blize sto dalje rodbine preko 200 je stradalo u Jasenovcu a ono sto nije proterano je 90-ih iz te Hrvatske.
I ko daje tom pedercini ikakvo pravo da se on izvinjava u necije ime.Moze da se izvinjava iskljucivo u svoje ime ako ima za sta da se izvinjava.Najobicnija pedercina jedna g-ovnarska.Tadic je jedna najveca majmuncina koja je ikada vladala ovom zemljom.Jedan totalni idiot i pusac k-urceva.

Poslednja izmena:
Па после појављивања неких који су били проглашени мртвима, као и афере око с. Рачка и не сумњам да су цифре преувеличане и да је то био део пропагандне машинерије запада, уз то, ви муслимани сте као жене, почнете да кољете војнике ЈНА у Сарајеву док су се повлачили, затим оне несретнике спржите са високонапонским водовима док су били у тенковима у Тузли, такође при повлачењу и онда када вас намлатимо почнете да плачете као жене, што се к...чите када не знате да летите.

NEKI UBIJENO I 100 LJUDI, ALO LJUDI TO JE ZLOCIN.......ZATO MORA NEKO DA PLATI - A TO JE MLADIC - BOLJE ON NEGO CELA DRZAVA SRBIJA

Covece ne znas ni sta je genocid. Osudjivacu Srebrenicu i Mladica kada muslimani budu osudjivali svoje zlocine, kada Hrvati budu osudjivali Oluju i Jasenovac, Ameri Vijetnam, bombardovanje. A tebi pitanje da li si otvorio ijednu temu o srpskim zrtvama, izbeglicama? Nisi!!! Prihvatio si usrane americke duple standarde!

Нису убијани дечаци од 11 година и то је још једна прљава лаж Наташе Кандић и осталих исфрустрираних бабетина.

Nisu, jel? Jesi 100% siguran da je to što govoriš upravo tako? Pusti Kandićku i ostale frustrirane babetine. Ti si siguran da nije bilo dece od 11 godina?

Covece ne znas ni sta je genocid. Osudjivacu Srebrenicu i Mladica kada muslimani budu osudjivali svoje zlocine, kada Hrvati budu osudjivali Oluju i Jasenovac, Ameri Vijetnam, bombardovanje. A tebi pitanje da li si otvorio ijednu temu o srpskim zrtvama, izbeglicama? Nisi!!! Prihvatio si usrane americke duple standarde!

AKO HOCES DA OTVORICU TEMU I O NASIM ZRTVAMA. COVECE BRE, AKO SU DRUGI GOVNA JEL I MI TREBA DA BUDEMO - POCISTI PRVO ISPRED SVOG PRAGA

Back