zeksiv
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Misliš da su vojno sposobni i muškarci od 11 godina?![]()
E, da. To sam hteo i da ga pitam......Ako si se jednom obrijao, jel to znaci da si vojno sposoban, a sa 11 godina se sigurno nisi brijao??????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš da su vojno sposobni i muškarci od 11 godina?![]()
Covek ti upravo objasni sta je genocid a ti postavljas glupo pitanje. Bolje idi pisi glupe pesme nego sto ovde prosipas gluposti.
E, da. To sam hteo i da ga pitam......Ako si se jednom obrijao, jel to znaci da si vojno sposoban, a sa 11 godina se sigurno nisi brijao??????
Нису убијани дечаци од 11 година и то је још једна прљава лаж Наташе Кандић и осталих исфрустрираних бабетина.Misliš da su vojno sposobni i muškarci od 11 godina?![]()
Znam sta je genocid.....Al i nek ti je ovo i ratni zlocin, zasto Seselj negira to da je pobijen 8000 ljudi.......Sve jedno krivi su i zato Mladic treba u Hag
Pa u mnogim zemljama i ti od 11 godina nose pusku.
U ostalom cemu ova tema. Boli me ona stvar za muslimane u Srebrenici posto iste te zabole za srpske zrtve od Sarajeva gde su Srbima hranili lavove pa do Bratunca i okoline Srebrenice gde su sa srpskim glavama igrali fudbal
Pa u mnogim zemljama i ti od 11 godina nose pusku.
U ostalom cemu ova tema. Boli me ona stvar za muslimane u Srebrenici posto iste te zabole za srpske zrtve od Sarajeva gde su Srbima hranili lavove pa do Bratunca i okoline Srebrenice gde su sa srpskim glavama igrali fudbal
Znam sta je genocid.....Al i nek ti je ovo i ratni zlocin, zasto Seselj negira to da je pobijen 8000 ljudi.......Sve jedno krivi su i zato Mladic treba u Hag
Нису убијани дечаци од 11 година и то је још једна прљава лаж Наташе Кандић и осталих исфрустрираних бабетина.
Zato sto ne postoji 8000 tela, a neki sa spiskova mrtvih su se pojavljivali na glsanjima.
Видиш да има ликова који по сваку цену хоће да докажу оно што није било, нигде нема података о дечацима од 11 година, осим у неким изворима чије су намере крајње сумњиве, понављам, да је било геноцида, не би пустили жену и децу, Насер Орић је убијао све и децу од 7 година, и да је имао војску видели би шта је геноцид.Pa u mnogim zemljama i ti od 11 godina nose pusku.
Jos uvijek ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji lupetaju ovakve gluposti....
Брини ти о свом кољачу Орићу, он је клао српску децу од 7 година и изазвао реакцију Војске РС, па се после извукао као жена, а та твоја јефтина муслиманска пропаганда овде неће проћи.Ma ne nikako,samo su ubijani naourzani muskarci od 20 do 50 godina,ostalo je sve teorija zavere i laz cijelog svijeta samo da bi se Srbi prikazali kao negativci....
Hm, jes vala... totalno je pogrešio... nije bilo u okolini Srebrenice... već u okolini Zenice i na Ozrenu...
Hajde mi daj neki dokaz,bilo sta da nije rekla - kazala....
Брини ти о свом кољачу Орићу, он је клао српску децу од 7 година и изазвао реакцију Војске РС, па се после извукао као жена, а та твоја јефтина муслиманска пропаганда овде неће проћи.
ZLOCINE SMO CINILII I MI I ONI, A JEL TREBA DA IH NEGIRAMO. PRIZNAJMO DOSTOJANSTVENO KAO LJUDI.........ISTI MI JE SVAKI COVEK BIO ESKIM, BIO SRBIN....SVI SU LJUDI......
Па после појављивања неких који су били проглашени мртвима, као и афере око с. Рачка и не сумњам да су цифре преувеличане и да је то био део пропагандне машинерије запада, уз то, ви муслимани сте као жене, почнете да кољете војнике ЈНА у Сарајеву док су се повлачили, затим оне несретнике спржите са високонапонским водовима док су били у тенковима у Тузли, такође при повлачењу и онда када вас намлатимо почнете да плачете као жене, што се к...чите када не знате да летите.Ma ne nikako,samo su ubijani naourzani muskarci od 20 do 50 godina,ostalo je sve teorija zavere i laz cijelog svijeta samo da bi se Srbi prikazali kao negativci....
NEKI UBIJENO I 100 LJUDI, ALO LJUDI TO JE ZLOCIN.......ZATO MORA NEKO DA PLATI - A TO JE MLADIC - BOLJE ON NEGO CELA DRZAVA SRBIJA
Hm, da ti ja dajem dokaze... ccccccc... Nisi gledao video zapise sa mudžahedinima i nisi upoznat sa njihovim radom... Pitaj gugleta sam...
Нису убијани дечаци од 11 година и то је још једна прљава лаж Наташе Кандић и осталих исфрустрираних бабетина.
Covece ne znas ni sta je genocid. Osudjivacu Srebrenicu i Mladica kada muslimani budu osudjivali svoje zlocine, kada Hrvati budu osudjivali Oluju i Jasenovac, Ameri Vijetnam, bombardovanje. A tebi pitanje da li si otvorio ijednu temu o srpskim zrtvama, izbeglicama? Nisi!!! Prihvatio si usrane americke duple standarde!