Хашим Тачи честитао Тадићу!

Da li je Kosovski boj precica? Da li je ostanak u hriscanstvu tokom vladavine muslimanske Turske precica? Da li je albanska golgota precica? Da li je odbrana svoje teritorije danas precica? Razmisli malo pre nego sto odvalis nesto....
ebote, sto toliko daleko u proslost. Na Kosovu se desila bitka koju smo mi izgubili, za Turke samo jedna od mnogih bitaka koja nije bila ni najveca ni najmanja. Ali to nema veze sa precicama.

Tada nisu bile drzave...vec jedinice u okviru AVNOJ-evskih granica....ali nemojmo otome...ovde se radi o KiM a to je Srbija koliko ja znam.....

Opet kazem to je tvoj "svet"......a svet je i Juznoafricka Republika, Indonezija, Brazil.....vidis koliko si kratkovid? A ako cemo o EU sta je sa Spanijom....zasto se ona ne slaze sa vasim liderom cedolinom???
Taj Brazil trahuje od vasheg mentalno zaostalog idola Chaveza savakodnevno. Razumem ih u popunosti. Spanija je naravno demokratska drzava. Pa nije dzaba u EU. Jedna njihova odluka svakako ne moze tu nista da promeni. Oko uznoafricke Republike ima toliko toga da se kaze, pa da ne ulazio u to. O Indoneziji znam samo toliko da su siromasni. Ostalo slabo.

Pa ko ne bi otisao na Kubu? A sto se tice Srbije, bas zato sto je volim ja ovo i pricam....plasim se da ljudi kao ti i tebi slicni mogu da dovedu do njenog nestajanja.......ti mozda slepo verujes u neke ideje, ali moras da shvatis da ima mnogo ljudi u Srbiji kojima je placeno sa strane da pricaju onako kako prica lider LDP-a......
Na Kubu da zivis pa da vidis sta vas sistem ucini od drzave. A Srbiju ne volis jer joj ne zelis dobro podrzavajuci zlocine to je sigurno.

Pogledaj samo te patriJote kako pokazuju svoju toleranciju. E zato su ljudi koji drugacije misle ubijani. E zato tak'ih kao vi nema vise u EU. O tome sve vreme pricam.
clap.gif

ne treba njemu da se izvini, nego Albanskom narodu na Kosovu...

au, ***. kako si ti samo patetican i odbojan leek ... Izvire neka odvatno negativna energija iz tvojih postova obojena zuto,plavo pa sve shtipa za ochi... Bash nekako otrovno.... Fuj... al' kad vec pricash gluposti da te pitam jel se neko od albanskih zvanicnika tebi izvinuo? u cije ime bi se ti izvinuo tj. u cije ime da se izvine predsednik srpskog naroda? U ime ovih 300 000 raseljenih? Za sve pobbijene i proterane s te teritorije ... Misliiiimmmm Moze se diskutovati o odvratnim izvinjenjima od skora ali ti ga bash preterujesh... Pa ni boki nije toliko glup

au, ***. kako si ti samo patetican i odbojan leek ... Izvire neka odvatno negativna energija iz tvojih postova obojena zuto,plavo pa sve shtipa za ochi... Bash nekako otrovno.... Fuj... al' kad vec pricash gluposti da te pitam jel se neko od albanskih zvanicnika tebi izvinuo? u cije ime bi se ti izvinuo tj. u cije ime da se izvine predsednik srpskog naroda? U ime ovih 300 000 raseljenih? Za sve pobbijene i proterane s te teritorije ... Misliiiimmmm Moze se diskutovati o odvratnim izvinjenjima od skora ali ti ga bash preterujesh... Pa ni boki nije toliko glup

Da, pa iz perspektive Hitlera tako demokratija i liberalizam izgleda. O covece iz Hitlerove omladine. Zaudara nacizan na daleko.

A sto se drugog dela tvog posta tice... rekao sam, prvo je na nama da se izvinimo. Samo patriJote to ne shvatate, dok ceo svet veoma dobro zna sta se desavalo. Zato smo mi ovde gde smo. Sve po zasluzi. A shizofren nisam da verujem u teorije zavere.

P.S. neverovatno je koliko je moj post pogodio pravo u mentu. Pokazujete svoje pravo zaostalo u vremenu, lice koje nije ni blizu demokratiji. Vise odgovara diktaturi.. ali zato vam se 90-te i svidjaju. Volite mrak, pecine. Neka, nastavicu istom merom, a kome se ne svidja nek' preskoci temu ;)

Da, sljam. Da pricamo o sljamu. Sljam je vodio 4 rata gde su ginula srpska deca. Sljam je stvorio toliko izbeglica koji su sada u Srbiji. Sljam nas je osiromasio barem 10 puta. Sljam nas je opljackao i ubijao zato sto drugacije mislimo. Zna se ko je sljam i ko to svakoga dana pokazuje. :wink:

pa kazi vec jednom ko je pa da ga deda milun dokaci sprakljacu.

Niko ih nije terao, to je bio scenario, deo filma koji su mnogo pre rezirali....

ne dirajte milosevica.on nam jos treba izjava cia na molbu nekoliko srpskih oficira koji su zatrazili pomoc od ameriku da uklone milosevica jos 1994 ili tamo neku godinu.
a zasta im je on jos trebao.znaci sluzio im dosad i jos im trebao za nesto a to je za kosovo.poslednji slobin zadatak pre nego sto primi isplatu iz pentagona. skolski primer.

Da, pa iz perspektive Hitlera tako demokratija i liberalizam izgleda. O covece iz Hitlerove omladine. Zaudara nacizan na daleko.

A sto se drugog dela tvog posta tice... rekao sam, prvo je na nama da se izvinimo. Samo patriJote to ne shvatate, dok ceo svet veoma dobro zna sta se desavalo. Zato smo mi ovde gde smo. Sve po zasluzi. A shizofren nisam da verujem u teorije zavere.

P.S. neverovatno je koliko je moj post pogodio pravo u mentu. Pokazujete svoje pravo zaostalo u vremenu, lice koje nije ni blizu demokratiji. Vise odgovara diktaturi.. ali zato vam se 90-te i svidjaju. Volite mrak, pecine. Neka, nastavicu istom merom, a kome se ne svidja nek' preskoci temu ;)

meni pre licis na neki preostali folksdojcer.zaboravio tito da ti najuri babu preko granicu.
oce cepas banat od vojvodinu pa onda zajedno snju i od srbiju.sta onda da kazem za kosovo za koje te zabole kolko i za uagadugu iz burkina faso.
vadis se na neku demokratiju evropu brez granice a sam oces da stavljas granice na tisu i dunav.
u evropu treba da udjemo al uredno ko i svaka drzava sto je usla.da se zna koja je to drzava narod granice a poslem ce se sirimo po evropu a i evropa po nama.

ebote, sto toliko daleko u proslost. Na Kosovu se desila bitka koju smo mi izgubili, za Turke samo jedna od mnogih bitaka koja nije bila ni najveca ni najmanja. Ali to nema veze sa precicama.

Tada nisu bile drzave...vec jedinice u okviru AVNOJ-evskih granica....ali nemojmo otome...ovde se radi o KiM a to je Srbija koliko ja znam.....

A evo na ovom linku politickog analiticara Zvonimira Trajkovica se vidi kako je Srbija dosla dovde , kao i dokaza da siptara nema vise od oko milion , a sve ostalo je njihova propaganda .Takodje je objasnjeno i kako siptara u Makedoniji ima nestvarnih 26 % .

http://www.trajkovic.co.yu/novo/018.html

A evo na ovom linku politickog analiticara Zvonimira Trajkovica se vidi kako je Srbija dosla dovde , kao i dokaza da siptara nema vise od oko milion , a sve ostalo je njihova propaganda .Takodje je objasnjeno i kako siptara u Makedoniji ima nestvarnih 26 % .

http://www.trajkovic.co.yu/novo/018.html

JA ni ne mogu zabraniti da verujes u sta hoces. Bolje se potrudi da potrazis zvanicne podatke koliko Albanaca ima u Makedoniji umesto sto pises isto sto i neki kvazi analiticar...

meni pre licis na neki preostali folksdojcer.zaboravio tito da ti najuri babu preko granicu.
oce cepas banat od vojvodinu pa onda zajedno snju i od srbiju.sta onda da kazem za kosovo za koje te zabole kolko i za uagadugu iz burkina faso.
vadis se na neku demokratiju evropu brez granice a sam oces da stavljas granice na tisu i dunav.
u evropu treba da udjemo al uredno ko i svaka drzava sto je usla.da se zna koja je to drzava narod granice a poslem ce se sirimo po evropu a i evropa po nama.

Nisam Nemac. Moji su bili ovde u Vojvodini jos pre Arsenija Carnojevica i njegove seobe. Ali to mi nije uopste bitno, veruj mi. Hebes to, svi smo ljudi.

Na Tisi? Malo si pobrkao. Ajde nadji gde sam ja to rekao. Ajde kada vec tvrdis. ili lupas sta ti padne na pamet? Pa pre ce biti ovo drugo. Nikakav problem ne bi bio to sto nam rezim iz Beograda uzima 80% nasih para, sto pokusavaju sve vreme da od Vojvodine naprave Kosovo, da smo mi blizu ulaska u EU. Ali nismo. Da smo u EU niko na ovim prostorima vise ne bi razmisljao o granicama, ali nismo u EU i ne vidim nikakvih naznaka da cemo uskoro biti.

Дакле, ову вест нећете да нађете на Срспким сајтовима јер је сакривена!

Less than three months after declaring its independence from Belgrade, Kosovo is reflecting on Serbia\'s election results.

Many in the ethnic Albanian majority have little interest in what they see as a separate country\'s ballot. But Kosovo\'s Prime Minister Hashim Thaci welcomed the outcome as good for democracy in Serbia and peace and stability in the region.

\"My message to President Tadic is to think more for Brussels and NATO than for Kosovo,\" said Thaci. \"He knows personally too that Kosovo is independent, a sovereign and democratic country, and Kosovo and me personally, I am ready to co-operate with Serbia as two states for a better future for our countries and our people.\"

Underlining its rejection of the independence declaration, Serbia conducted elections within Kosovo.

The Serb minority there has voted in Serb parliamentary ballots even after the UN took over Kosovo\'s administration at the end of the 1990s. But Sunday\'s vote for local councils violates Security Council Resolution 1244, according to the UN mission, and its results will be annulled.
Advertising

http://www.euronews.net/index.php?page=info&article=486271&lng=1

А зашто ви стално пишете великим то почетно слобо, јесте ли неписмени? :think:

Back