Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sofffy:
dnevnik je unisten,a kakav prsten i medaljon? gdje bi ih nasao harry? nagini je lako ubiti,unistiti tu neku solju,nesto od helge ili godrika.... hm..?jel uspio ista od toga? mislim,jel se to spominje u knjizi?
Dambldor je unistio prsten cini mi se.
a prsten i medaljon su pripadali porodici majke toma ridla koji su bili potomci salazara sliterina

Ne smijem da citam to sto pisete jer sam ocigledno jedini kreten koji nije procitao knjigu. Samo sam snimila da se pominju neki prstencici ili nesto tako. Cini mi se da pomalo smara slicnost sa Tolkinom. Opet nije moje da pricam dok ne procitam, ali nije morala i prsten da ubaci u pricu pored svega sto je spopadaju da kopira Tolkina...

Ajde pozz svima vama dok ne procitam, a nadam se da ce to biti uskoro jer za nekih 3-4 dna selim u Bg. Mozda idem kroz Bosnu, pa da kupim negdje uz put da citam u kolima. Zna li neko kakvo je njihovo izdanje. Mislim, vise bih voljela nase izdanje, cisto jer sam navikla na ove prevodioce!

Ajd' ljubim vas puuuno!!!

HEBEHA:
Ne smijem da citam to sto pisete jer sam ocigledno jedini kreten koji nije procitao knjigu. Samo sam snimila da se pominju neki prstencici ili nesto tako. Cini mi se da pomalo smara slicnost sa Tolkinom. Opet nije moje da pricam dok ne procitam, ali nije morala i prsten da ubaci u pricu pored svega sto je spopadaju da kopira Tolkina...

Ajde pozz svima vama dok ne procitam, a nadam se da ce to biti uskoro jer za nekih 3-4 dna selim u Bg. Mozda idem kroz Bosnu, pa da kupim negdje uz put da citam u kolima. Zna li neko kakvo je njihovo izdanje. Mislim, vise bih voljela nase izdanje, cisto jer sam navikla na ove prevodioce!

nema nikakve slicnosti sa tolkinom sto se tice prstena.uostalom vidjeces,prsten cak i nije toliko bitan za dalje radnje

HEBEHA:

nisi jedina koja nije procitala.....

nego,zanimljiva mi ta teorija za nagini,zoo vrt i prvi dio....

Ja na ovaj post vise ne dolazim...... NISAM PROCITAO KNJIGU a ovde SPOILER SEVAJU NA SVE STRANE!!!!.

PRSTENOVI!!!! PA MISLIM OVO STVARNO IDE IZ KRAJNOSTI U KRAJNOST!!!!
DA JE TOLKIN ZIV DEFINITIVNO BI JE TUZIO!!!!

Poz Nevena i posto ne verujem da cu da se vracam na ovaj post pre citanja knjige SRECAN PUT!

knjiga je mocna, bar meni najvise sto se onoliko puno otkriva o tomu ridlu i ispijenima. iskreno, veliki deo knjige me je smarao, jer sam vec predpostavljao sta ce otprilike biti oko tih sporednih temica ali ubedljivo sam jedva iscekivao svaki sledeci harijev cas sa dambom (pokoj mu dusi, jeste da je bio kreten ali zao mi je tog starca, imao je stila). i nekako mi je sve bas kratko bilo, ali sasvim je kuuulll!!!

e a kad smo vec kod toga da roulingova uzima nesto od tolkina, jeste li videli ono kad luna kaze: bilbo bagins... extra forica, ali bojim se da bi, da je tolkin ziv, debelo platila od svojih zaliha u sefu...

pozzz, posebno dambu, zna on sto!! (ebeni smajliji ne znaju da se stave)

Zanimljiva je ta teorija da je Dambldor molio Snejpa da ga ubije, a ne da mu posedi zivot, ali ne verujem da je Dambldor hokruks. Meni je i dalje zanimljiv sesir za razvrstavanje koji je skoro simbol Hogvortsa, a znamo koliko je Voldi voleo Hogvorts, ali verovatno nije ni sesir. Sto se tice R.A.B-a, na nekom sajtu pise da su neki pitali roulingovu da li je to Regulus a ona je rekla da je to dobra pretpostavka, mada mi se on nije ucinio nesto posebno znacajan.

kolko je ko posla poruka na nasoj temi

infidel 1709
Feanor the elf king 1243
bleach 1164
DAMBLDOR 728
hit 690
neven 606
mystical_ocean 605
sofffy 588
Elishabeth 585
tixi 505
Harijeva sestra 279
voodoo dol 258
Bliznakinja 247
*november rain* 231
tirionelf 179
Black_Swan 177
:-) 130
Rajko 119
Flame 114
N_ToNx 99
Galathilien 74
Ireth_Anarion 67
jeckaaa 63
HEBEHA 52
Srculence 43
harry freak! 35
JOXI 32
Fanatic_Kv 29
Annnnnnnnnnaaa 26
kalliope 25
jovana_p 19
Girl next door 18
Turn off the light 16
Monty 16
DJ_MaRe 15
dare_987 14
Banshee 14
Кулиража 11
Arnold_Layne 11
Merenven 8
mslav 8
UnDerGr0unD^SeCuRitY 7
Чупи НС 7
:Charmed: 7
P3 7
Tinar 6
Black No 1 6
Jopa the great 6
Cheaf 6
LunaLavgud 5
Sentimentalna budala 5
danijel89 5
winnetou 5
joGooOOD 4
xenia 4
PRCKO 4
snaja88 4
Moon Child 4
jeca5 4
Electra 3
father 3
Margott 3
Master_Chief 3
ksauyit 3
Slatka_89 3
Anima Artis 3
LPhoklica 3
Varda 3
mati 3
miksakv 3
Radagast 3
KAJA 2
poohica 2
hemicarke 2
Demius 2
nina_gov 2
MaLa_pLaVa 2
$helobina 2
poltergajst 2
Baka Vedervaks 2
DusanB 2
Boomerang 2
guitarrr_babe 2
knez srpski 1
Ena187 1
Annaaaaaa 1
break 1
alf_neo 1
VictorySun 1
Fast_Rabbit 1
Hellreser 1
providence girl 1
joockey 1
britgirl 1
mmacca 1
Alexandra9 1
THE_REX_KILLER 1
peanut 1
Ecologygirl 1
Majesty Of The Nightsky 1
Truman 1
-Eva- 1
diretore 1
Necu zvaku hocu kusur 1
smilekv 1
bebidoll 1
ladno llardo 1
PoP fan 1
Kanizsa84 1
Jooockey 1
Nindzaa 1
sch 1
Vagina-Explorer-Jezikom 1
proka1 1
Atila the Hun 1
JoannaNS 1
Mare 1
tajana1999 1
strahinjas 1
Aredela 1
Bojana_Felton89 1
Sasha85 1
limunada 1
klanovac 1
MatriX 1
Zoki Skupljen 1
qridza 1
milicaanchy 1
Igordjukic 1
Miss_worms 1
Gothic Girl Mortisha 1
myst 1
Toxicboy 1
chokolada 1
ariel.vs.ursula 1

N_ToNx:
Zanimljiva je ta teorija da je Dambldor molio Snejpa da ga ubije, a ne da mu posedi zivot, ali ne verujem da je Dambldor hokruks. Meni je i dalje zanimljiv sesir za razvrstavanje koji je skoro simbol Hogvortsa, a znamo koliko je Voldi voleo Hogvorts, ali verovatno nije ni sesir. Sto se tice R.A.B-a, na nekom sajtu pise da su neki pitali roulingovu da li je to Regulus a ona je rekla da je to dobra pretpostavka, mada mi se on nije ucinio nesto posebno znacajan.
jeli regulus onaj sirijusov brat koji je bio pristupio smrtozderima pa poslije pokusao da se izvuce????

jeste, to je regulus. mislim, regulus je sirijusov brat, ali ne verujem da je R.A.B. to je zanimljivo da je damb bio horkruks, veoma zanimljiva teorija. onda sve biva logicno, trazio je da ga severus ubije da bi se zrtvovao u korist harija koji se blizi unistenju svih relikvija. ali opet, nigde nije receno da i ljudi mogu biti horkruksi. damb je rekao za zivota da to mogu biti predmeti i zivotinje eventualno. ako je tako, onda 1000 njih mogu biti horkruksi. mozda je to snejp, mozda je to crvorep, mozda melfoj, belatriks... ako je belatriks onda bi to islo u prilog prici... nevil ce je ubiti i time smanjiti hariju trud za jedan horkruks manje. ali opet je sve to dosta sirok pojam... nista nije sigurno...

jedino sto je sigurno je da ce hari krenuti u potragu za preostalim relikvijama rovene revenklo, godrika grifindora i helge haflpaf. moja teorija je da ce hari do helgine soljice doci uz pomoc zaharija smita. zar se nesecate, ona bogatasica sto ju je posedovala zvala se hepsiba smit, a to je zaharijevo prezime, i osim toga on je u haflpafu. to moze znaciti vrlo lako da je on njen neki rodjak, mozda cak i unuk, praunuk. to bi moglo pomoci hariju da vise prodre u hepsibinu proslost i udje u trag soljici koju je mracni gospodar oteo...

sto se tice godrika grifindora, njegove najpoznatije relikvije su mac i sesir i obe su oduvek bile zasticene u dambovoj kancelariji. znaci one nisu. mora da je nesto trece. a ja mislim da se do toga moze doci preko rufusa skrimdzera. njegov fizicki opis definitivno potvrdjuje da je on neki potomak godrika. ako je tako, onda ce on mozda dosta pomoci hariju, ali sad je to malo sje8ano jer su se posvadjali. rufus ni ne zna koliko moze puno znaciti u sredjivanju mracnog gospodara...

a sad mi pade nesto napamet... sta ako je hari horkruks? sta ako je u njemu deo voldemorove duse. to ima neke logike jer on ima dosta slicnosti sa njim, prica nemustim, ima moc "izabrani" i moze sa njim da padne u telepatiju. ako je tako, onda moze vec da se nazre sam kraj knjige: hari ce sebe da zrtvuje i time ce ubiti poslednji horkruks i voldemor ce zauvek nestati, a svet ce biti spasen za svagda... neznam, ovo su puka nagadjanja sa blagim koriscenjem logike, ali sve je nejasno...

hit:
jeste, to je regulus. mislim, regulus je sirijusov brat, ali ne verujem da je R.A.B. to je zanimljivo da je damb bio horkruks, veoma zanimljiva teorija. onda sve biva logicno, trazio je da ga severus ubije da bi se zrtvovao u korist harija koji se blizi unistenju svih relikvija. ali opet, nigde nije receno da i ljudi mogu biti horkruksi. damb je rekao za zivota da to mogu biti predmeti i zivotinje eventualno. ako je tako, onda 1000 njih mogu biti horkruksi. mozda je to snejp, mozda je to crvorep, mozda melfoj, belatriks... ako je belatriks onda bi to islo u prilog prici... nevil ce je ubiti i time smanjiti hariju trud za jedan horkruks manje. ali opet je sve to dosta sirok pojam... nista nije sigurno...

jedino sto je sigurno je da ce hari krenuti u potragu za preostalim relikvijama rovene revenklo, godrika grifindora i helge haflpaf. moja teorija je da ce hari do helgine soljice doci uz pomoc zaharija smita. zar se nesecate, ona bogatasica sto ju je posedovala zvala se hepsiba smit, a to je zaharijevo prezime, i osim toga on je u haflpafu. to moze znaciti vrlo lako da je on njen neki rodjak, mozda cak i unuk, praunuk. to bi moglo pomoci hariju da vise prodre u hepsibinu proslost i udje u trag soljici koju je mracni gospodar oteo...

sto se tice godrika grifindora, njegove najpoznatije relikvije su mac i sesir i obe su oduvek bile zasticene u dambovoj kancelariji. znaci one nisu. mora da je nesto trece. a ja mislim da se do toga moze doci preko rufusa skrimdzera. njegov fizicki opis definitivno potvrdjuje da je on neki potomak godrika. ako je tako, onda ce on mozda dosta pomoci hariju, ali sad je to malo sje8ano jer su se posvadjali. rufus ni ne zna koliko moze puno znaciti u sredjivanju mracnog gospodara...

a sad mi pade nesto napamet... sta ako je hari horkruks? sta ako je u njemu deo voldemorove duse. to ima neke logike jer on ima dosta slicnosti sa njim, prica nemustim, ima moc "izabrani" i moze sa njim da padne u telepatiju. ako je tako, onda moze vec da se nazre sam kraj knjige: hari ce sebe da zrtvuje i time ce ubiti poslednji horkruks i voldemor ce zauvek nestati, a svet ce biti spasen za svagda... neznam, ovo su puka nagadjanja sa blagim koriscenjem logike, ali sve je nejasno...
ja cisto sumnjam da je R.A.B. regulus blek...sjecate se kako je sirijus govorio o njemu kao o nekom glupanu...imao je toliko pameti da pokusa da podnese ostavku lordu voldemoru,tesko da je on i znao sta su horkurksi

ma da, regulus je totalno sporedan lik... ako je on otkrio tajnu mracnog gospodara, ukrao mu pravi medaljon i podmetnuo lazni i pritom se izvukao svih prepreka u onoj pecini i inferijusa, onda bi to bilo isto kao da je arabela fig novi direktor hogvortsa... dobro, ne bas toliko ali opet je nebuloza... RAB nije regulus, uveren sam u to

meni je hari suvise savrsen. jedino sto mi se svidelo je kad je roulingova stavila da je on glup za oklumenciju i legilimenciju. pa mora i on u necemu da bude los, majku mu. najbolje vlada svim cinima i kletvama moguce u celom hogvortsu, iskusio je neke od najmracnijih stvari od svih djaka u skoli i ipak se izvuko, u kvidicu je samo jednom izgubio u zivotu i to zbog naleta dementora. bilo bi previse da je cak i to sredio, da je u isto vreme sredio i dementore i uhvatio skrivalicu sedriku pred nosom. ajde sad da od njega pravimo supermena, najbolje...
meni bi sasvim bilo ok da ga mracni gospodar sredi, ali znajuci roulingovu, sredice ona to da ili hari pobedi ili eventualno ubije voldemora, a potom sebe radi nekog zrtvovanja za svet, kako sam vec rekao ranije. znaci u svakom slucaju, on, klinac ce ubiti najmocnijeg carobnjaka modernog doba... to mogu vec da vidim...

Back