Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Juce je bila promocija kod hotela Jugoslavija. Moj drug je kupio knjigu pa sam ga zamolila da mi pozajmi jer brze citam od njega i brzo cu mu je vratiti. Knjiga mi se jako dopala, ali je mnogo tuzna,a cini mi se i prekratka. Ne znam,navikla sam na peti deo pa mi je bas izgledala kratka.

ZNACI KNJIGA JE IZASLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FINALY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!

CEKANJE SE ISPLATILO! CUJEMO SA ZA PAR DANA (TJ> KAD PROCITAM KNJIGU)!

PoZ

Hvala N_ToNx :)

knjiga nije nesto posebno, bas kao i sto sam pricao, drastican pad u stilu pisanja etc

a sto se tice NAS Podgoricana, nikako da se vidimo, kad god treba da odem u PG vas nama na netu da se dogovorimo oko sastanka
no, dug je zivot

btw, procitajte je8enu knjigu na je8enom engleskom, ne moze sve da se lepo prevede na nas jezik, dosta toga se gubi i dosta toga ostaje nedoreceno

kako bilo, cim naletite na neku zackoljicu pitajte, a ja cu vam pomoci da je odgonetnete & stuff

Ha ja sam potegoa neke vezice i knjiga ce uskoro da mi "zazvoni" na vrata.... Gde jos da cekam da se izdanje dovuce iz BG-a u nase "skromne' knjizare... meni stize direktno na vrata....Uf jedva cekam!

@infidel
Veruj mi nije lako da napises kvalitetnu knjigu kad te neko pritiska se rokovima i treba naci malo vise inspiracije posle pisanja 6 knjiga na istu temu...

@DAMBLDOR

avatar ti je Extra i sta treba da znaci ono da vi vredite vise nego mi???:confused:

Ne znam zasto ti se nije svidela knjiga Infidele,meni je sasvim Ok, mada mi se cini da je puno kratka, ko da nema vise o cemu da pise. Hari je manji degen nego sto je bio,a Ron je veci. Nadam se da ce sedma knjiga biti najveca i najbolja. Moracu jos jednom da je procitam kada mi stigne moj primerak.

engleska verzija ima nekih 810 strana ili nesto slicno
kad smo vec kod lepote knjige zamolio bih vas da svi procitate I knjigu i uporedite samo tempo knjige, samo to i videcete razliku, ima tu jos toga, ali otom potom, bice glasanje kad svi procitate, pa sabiranje utisaka i videcemo na cemu svo & stuff

polako seko
imam ja neke poznanike iz BL-a, samo da ih nekako kontaktiram
btw, ocekujem da i vi nadjete neke likove koji citaju HP-a

no, ima to tad jos mnogo, to tad namaarie

Back