sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
dnevnik je unisten,a kakav prsten i medaljon? gdje bi ih nasao harry? nagini je lako ubiti,unistiti tu neku solju,nesto od helge ili godrika.... hm..?jel uspio ista od toga? mislim,jel se to spominje u knjizi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dambldor je unistio prsten cini mi se.sofffy:dnevnik je unisten,a kakav prsten i medaljon? gdje bi ih nasao harry? nagini je lako ubiti,unistiti tu neku solju,nesto od helge ili godrika.... hm..?jel uspio ista od toga? mislim,jel se to spominje u knjizi?
nema nikakve slicnosti sa tolkinom sto se tice prstena.uostalom vidjeces,prsten cak i nije toliko bitan za dalje radnjeHEBEHA:Ne smijem da citam to sto pisete jer sam ocigledno jedini kreten koji nije procitao knjigu. Samo sam snimila da se pominju neki prstencici ili nesto tako. Cini mi se da pomalo smara slicnost sa Tolkinom. Opet nije moje da pricam dok ne procitam, ali nije morala i prsten da ubaci u pricu pored svega sto je spopadaju da kopira Tolkina...
Ajde pozz svima vama dok ne procitam, a nadam se da ce to biti uskoro jer za nekih 3-4 dna selim u Bg. Mozda idem kroz Bosnu, pa da kupim negdje uz put da citam u kolima. Zna li neko kakvo je njihovo izdanje. Mislim, vise bih voljela nase izdanje, cisto jer sam navikla na ove prevodioce!
Ajd' ljubim vas puuuno!!!
nisi jedina koja nije procitala.....HEBEHA:Ne smijem da citam to sto pisete jer sam ocigledno jedini kreten koji nije procitao knjigu. Samo sam snimila da se pominju neki prstencici ili nesto tako. Cini mi se da pomalo smara slicnost sa Tolkinom. Opet nije moje da pricam dok ne procitam, ali nije morala i prsten da ubaci u pricu pored svega sto je spopadaju da kopira Tolkina...
Ajde pozz svima vama dok ne procitam, a nadam se da ce to biti uskoro jer za nekih 3-4 dna selim u Bg. Mozda idem kroz Bosnu, pa da kupim negdje uz put da citam u kolima. Zna li neko kakvo je njihovo izdanje. Mislim, vise bih voljela nase izdanje, cisto jer sam navikla na ove prevodioce!
Ajd' ljubim vas puuuno!!!
jeli regulus onaj sirijusov brat koji je bio pristupio smrtozderima pa poslije pokusao da se izvuce????N_ToNx:Zanimljiva je ta teorija da je Dambldor molio Snejpa da ga ubije, a ne da mu posedi zivot, ali ne verujem da je Dambldor hokruks. Meni je i dalje zanimljiv sesir za razvrstavanje koji je skoro simbol Hogvortsa, a znamo koliko je Voldi voleo Hogvorts, ali verovatno nije ni sesir. Sto se tice R.A.B-a, na nekom sajtu pise da su neki pitali roulingovu da li je to Regulus a ona je rekla da je to dobra pretpostavka, mada mi se on nije ucinio nesto posebno znacajan.
ja cisto sumnjam da je R.A.B. regulus blek...sjecate se kako je sirijus govorio o njemu kao o nekom glupanu...imao je toliko pameti da pokusa da podnese ostavku lordu voldemoru,tesko da je on i znao sta su horkurksihit:jeste, to je regulus. mislim, regulus je sirijusov brat, ali ne verujem da je R.A.B. to je zanimljivo da je damb bio horkruks, veoma zanimljiva teorija. onda sve biva logicno, trazio je da ga severus ubije da bi se zrtvovao u korist harija koji se blizi unistenju svih relikvija. ali opet, nigde nije receno da i ljudi mogu biti horkruksi. damb je rekao za zivota da to mogu biti predmeti i zivotinje eventualno. ako je tako, onda 1000 njih mogu biti horkruksi. mozda je to snejp, mozda je to crvorep, mozda melfoj, belatriks... ako je belatriks onda bi to islo u prilog prici... nevil ce je ubiti i time smanjiti hariju trud za jedan horkruks manje. ali opet je sve to dosta sirok pojam... nista nije sigurno...
jedino sto je sigurno je da ce hari krenuti u potragu za preostalim relikvijama rovene revenklo, godrika grifindora i helge haflpaf. moja teorija je da ce hari do helgine soljice doci uz pomoc zaharija smita. zar se nesecate, ona bogatasica sto ju je posedovala zvala se hepsiba smit, a to je zaharijevo prezime, i osim toga on je u haflpafu. to moze znaciti vrlo lako da je on njen neki rodjak, mozda cak i unuk, praunuk. to bi moglo pomoci hariju da vise prodre u hepsibinu proslost i udje u trag soljici koju je mracni gospodar oteo...
sto se tice godrika grifindora, njegove najpoznatije relikvije su mac i sesir i obe su oduvek bile zasticene u dambovoj kancelariji. znaci one nisu. mora da je nesto trece. a ja mislim da se do toga moze doci preko rufusa skrimdzera. njegov fizicki opis definitivno potvrdjuje da je on neki potomak godrika. ako je tako, onda ce on mozda dosta pomoci hariju, ali sad je to malo sje8ano jer su se posvadjali. rufus ni ne zna koliko moze puno znaciti u sredjivanju mracnog gospodara...
a sad mi pade nesto napamet... sta ako je hari horkruks? sta ako je u njemu deo voldemorove duse. to ima neke logike jer on ima dosta slicnosti sa njim, prica nemustim, ima moc "izabrani" i moze sa njim da padne u telepatiju. ako je tako, onda moze vec da se nazre sam kraj knjige: hari ce sebe da zrtvuje i time ce ubiti poslednji horkruks i voldemor ce zauvek nestati, a svet ce biti spasen za svagda... neznam, ovo su puka nagadjanja sa blagim koriscenjem logike, ali sve je nejasno...