Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na kraju cu da vrisnem i ja cu ;licno ispisati nastavke. Kome ne valja neka napise svoje... Je li to malo krsenje autorskih prava? HM. Bas me briga kad je glupa...

Neko pomenu da ga je Snejp u 6. dijelu razocarao. Ljudi, mozda mu je Dambi vjerovao, ali je on oduvijek gotivio malog Draka i njegovog caleta, mada je znao da je smrtozder. Licno nemam pojma sta je bilo to sa Snejpom u 6. dijelu, ali ne sumnjam da ce do kraja ispasti gad...

HEBEHA:
Na kraju cu da vrisnem i ja cu ;licno ispisati nastavke. Kome ne valja neka napise svoje... Je li to malo krsenje autorskih prava? HM. Bas me briga kad je glupa...

Neko pomenu da ga je Snejp u 6. dijelu razocarao. Ljudi, mozda mu je Dambi vjerovao, ali je on oduvijek gotivio malog Draka i njegovog caleta, mada je znao da je smrtozder. Licno nemam pojma sta je bilo to sa Snejpom u 6. dijelu, ali ne sumnjam da ce do kraja ispasti gad...

Ja mislim da je Snejp good guy i da ce se u sedmom delu pokazati kako je on na Harijevoj strani.

dare_987:
HEBEHA:

Ja mislim da je Snejp good guy i da ce se u sedmom delu pokazati kako je on na Harijevoj strani.

pa verovatno i jeste,ali sve vreme dok citam knjige ne mogu da se otmem utisku kako nesto muti u pozadini.
ali,jos ne procitah sesti deo,ne znam sta se sve izdesavalo. :(

A, ma ne pricam o njemu kao nekome ko je malo smrad prema Hariju. Nego mi se cini da je neko pomenuo da je jako gotivio Snejpa dok nije procitao sesti dio. Time sto mu je spasio zivot (kada je to uradio?) nije sebi dao za pravo da se izivljava na nekome i da ga ja uprkos tome smatram ok tipom. Ipak bih skrenula paznju na cinjenicu da mnogo, previse za moj ukus, gotivi onog malog smrada Draka. Ni sa Drakm nije problem sto je bezobrazno deriste, nego sto je sin smrtozdera, a kako kapiram i sam ce to uskoro postati. Snejp jako postuje njegovog oca, Lucijusa, mada on najbolhje zna da je ovaj bio smrtozder. Onda bi trebao da bude makar normalan, ako ne i prijatan prema djeci kao sto je Nevil, jer znte vec kako su i zasto prosli njegovi roditelji zasto je on tako smusen i smotan. Biti na Harijevoj strani u ovom slucaju znci ne pokusavati da ga ubije, tj ne biti uz Voldemora.

Ovaj forum mi prilicno olaksava cekanje 6. knjige.

HEBEHA:
A, ma ne pricam o njemu kao nekome ko je malo smrad prema Hariju. Nego mi se cini da je neko pomenuo da je jako gotivio Snejpa dok nije procitao sesti dio. Time sto mu je spasio zivot (kada je to uradio?) nije sebi dao za pravo da se izivljava na nekome i da ga ja uprkos tome smatram ok tipom. Ipak bih skrenula paznju na cinjenicu da mnogo, previse za moj ukus, gotivi onog malog smrada Draka. Ni sa Drakm nije problem sto je bezobrazno deriste, nego sto je sin smrtozdera, a kako kapiram i sam ce to uskoro postati. Snejp jako postuje njegovog oca, Lucijusa, mada on najbolhje zna da je ovaj bio smrtozder. Onda bi trebao da bude makar normalan, ako ne i prijatan prema djeci kao sto je Nevil, jer znte vec kako su i zasto prosli njegovi roditelji zasto je on tako smusen i smotan. Biti na Harijevoj strani u ovom slucaju znci ne pokusavati da ga ubije, tj ne biti uz Voldemora.

Pa Nevena drago mi je s'o si se vratila.... Kako si mi?? S'a se radi???? veruj mi i ti ces zamrziti Snejpa posle citanja 6. dela bas iz razloga koji si malopre navela...ali ti necu reci nista drugo.... a da.... snejp je Hariju (delimicno) spasio zivot u prvom delu na utakmici kvidica kada je Voldemor izgovarao caroliju za Harijevu metlu dok je Snejp izgovarao kontracaroliju! Kiss Nevena...

Tacno. Mislim, i prema njemu su bili grozni. On je jos jedno frustrirano dijeta, neshvaceno, krenuo pogresnim putem i jos su ga najvece face u skoli smarale... Jedva cekam 6. dio, rekla sam to vec hiljadu puta... Fanatic, hvala na dobrodoslici!!!

Fanatic_Kv:
HEBEHA:

Pa Nevena drago mi je s'o si se vratila.... Kako si mi?? S'a se radi???? veruj mi i ti ces zamrziti Snejpa posle citanja 6. dela bas iz razloga koji si malopre navela...ali ti necu reci nista drugo.... a da.... snejp je Hariju (delimicno) spasio zivot u prvom delu na utakmici kvidica kada je Voldemor izgovarao caroliju za Harijevu metlu dok je Snejp izgovarao kontracaroliju! Kiss Nevena...

sad, kad sam procitala 6. deo, PITAM SE sta je on stvarno izgovarao. mozda neku levu cin, koja u kombinaciji sa kvirelovom spasava harija :D

oooj, crew!! doleteo sam nazad iz montenegra. izgleda ko da je proslo 100 godina, koliko ste se napisali. svaka cast. ima dosta novih ljudi, to je dobro, to je dobro. naravno pozdrav za sve starosedeoce i novajlije... ireth!?? :shock: I can't believe!!
pa dobro, da pocnem sa nekim citiranjima. neke poruke su mi zapale za oci, na lose ili dobro, to je relativno... :wink:

Sentimentalna budala:
Evo samo da kazem da se jedan od smaraca pojavio ali da je ovaj smarac dobro potkovan sto se tice Hari Potera.
Sama zamisao drustva je na nivou 5 ogodisnjeg deteta.
Ne razumem sta ce njima metle kad mogu da se prebacuju ili imaju flu mrezu ili teleportacioni kluc.
Kad su carobnjaci tako mocni u odnosu na normalce kako to da oni nikad organizovano nisu pokusali da ih pokore sto je tipicno za svako ljudsko bice bilo ono "Blatokrvno" ili ne.
Koja je sustina ostalih igraca kvidica kada cela utakmica zavisi samo od tragaca.Cini se onda uzaludnim sve muke i trud ostalih igraca.
Zar je moguce da u carobnjackom drustvu postoji samo jedna banka.
Ne razumem smisao slavljenja Bozica i Noci vestica sto predatavlja huljenje boga.
Kakav je onda smisao Hristovih cuda samim tim i Bozica kad Carobnjaci sve to mogu.
Gde carobnjacka deca uce da pisu i osnovnu matematiku.
Moze li takav svet da opstane bez psihologa,socijalnih radnika ili bilo kakvih tragova ikakvog zanatstva i industrije jer kotlovi,metle odore moraju da se prave od nekog materijala.
Kad je Harija spasila samozrtvujuca cin njegove majke nisu li i drugi mogli to da urade.

e ovde moram definitvno da odgovorim. jeste da je post bio citiran vec vise puta, ali mislim stvarno je pun gresaka i neosnovanih optuzbi.

zamisao drustva nije na nivou petogodisnjaka. mislim, cinjenica je da je roulingova vise poradila na samoj radnji price koja je definitivno za starije od petogodisnjaka nego na razradi magijskog drustva i uredjenja. ali opet, drustvo nije nimalo naivno zamisljeno. sve naredne navedene stavke kojim se sentimentalna budala sluzio\la su upravo obrnute i dokazuju koliko nema rupa u roulinginoj zamisli. sve ima svoje, naravno, sa malo pojednostavljenosti. ipak, zaboga, to je fantastika, magija, bajka. a necemo opet govoriti definiciju bajke. tako da...

metle, kao i ostali vidovi transporta su tu jednostavno bez nekog posebnog razloga. roulingova je odlucila da u knjigu stavi kako se carobnjaci koriste razlicitim transportnim sredstvima samo da bi knjigu obogatila i ucinila je zanimljivijom. no opet, svaki od tih vidova ima svoju namenu. metle su osnovne, 99% ljudi su sposobni da ih sasvim lepo voze, iskljucujuci izuzetke poput nevila i ostalih retarda. a mogu ih voziti svi od 7 do 107. dobro, heh, niko ne zivi toliko, a moze se poceti i ranije. znaci od 5 najmanje do kraja zivota. sto se tice teleportacionih kljuceva, oni opet imaju svoju namenu. koriste se za transport masa, znaci vise ljudi se uhvati za njega i prenese se istovremeno na neko mesto. kao grupno prebacivanje. a moze za sve uzraste. vrlo korisno i prakticno. i ovde moram da dodam, da ispravim infa, tel. kljucevi se ne prave dugo i ne pravi ih samo jedna osoba. tel. kljuc moze da napravi bilo koji carobnjak koji zna da izvede koloportus cin, kojim pretvara predmet po zelji u kljuc. a tu onda dolazi i flu mreza. i ona ima svoju namenu. pored toga sto sluzi kao jos jedno prebacivacko sredstvo za maloletne, pomocu flua se moze posetiti neko mesto u vecoj tajnosti, naravno preko kamina. korisnik moze promoliti bilo koji deo svog tela kroz vatru u neku drugu prostoriju miljama daleko. moze promoliti samo ruku koju je teze zapaziti i sa njom moze nesto ukrasti. moze promoliti i samo glavu tako da razgovara sa zeljenom osobom, a da tajnost i sigurnost da se pobegne budu veci. primer: sirijus i hari. a sto se tice i poslednjeg vida transporta, prebacivanja, tu je sve kristalno jasno. carobnjak se prebaci bilo gde i bilo kad u sekundi. to je najlakse od svega gore navedenog, naravno, ali zahteva punoletstvo i zavrsene odredjene slozene testove koje ce hari zavrsiti u sedmoj knjizi.

ovde je infidel vec veoma tacno odgovorio. carobnjaci su sklopili davno savez sa normalcima da ih ne diraju, a ovi ih nece proganjati ko u srednjem veku. i doduse, desavaju se neki ispadi ali nakon toga normalci najcesce bivaju izlozeni ispiranju mozga tako da mir ostaje ocuvan do danas. a osim toga, carobnjaka nije toliko mnogo na svetu kao sto ti, sentimentalna budalo mislis. naprotiv, oni su rasa u izumiranju, kao i velika vecina ostalih magijskih stvorenja, kentauri, dzinovi, goblini, vilenjaci i ostale mitske zivotinje. sve vise se mesaju sa normalcima i dobijaju polukrvnu populaciju koja se povecava i sa brojem razmadjijane dece u mesovitim brakovima. ona cista krv, cista cistacka, sve vise postaje retka. i carobnjaci moraju nesto uciniti ako ne zele da im se magijska krv za nekoliko vekova poptpuno izgubi i te vestine nestanu zauvek. tu je sliterin vec bio u pravu, ali je njegov naslednik to propovedanje nastavio na pogresan nacin.

kvidic ne zavisi samo od tragaca, iako se jedan mec ne moze zavrsiti bez njegove uloge u hvatanju skrivalice. tacno je da to hvatanje donosi dosta poena timu, ali zasto to mora znaciti kraj svega. mozda suprotnicki tim uspe i bez hvatanja skrivalice da nadjaca onaj. e zato su vazni i ostali. njihov zadatak je da nabudze sto vise golova, idu ka tome da pobedu ucine sto vise sigurnom i zagarantovanom, bez obzira na tragaca.

vec su pre mene rekli, postoje i ostale drzave na svetu koje imaju i tu svoju magijsku stranu. izmedju ostalog, tu je i engleska u kojoj se sva radnja desava i mi smo samo videli njenu banku, gringots. ali kad bi se knjiga pisala u maleziji ili egiptu ili scg-u, videli bismo sigurno i te banke. znaci gringots, nije jedina definitivno

roulingova je stavila da carobnjaci slave te praznike iskljucivo radi neke estetike i finoce. bozic je sam po sebi lep bez obzira sta zaista predstavlja. i videli smo, na hogvortsu ga bas fino slave. a noc vestica opet ima svoj smek, pogotovu kad je i prica o carobnjacima i vesticama.

nema smisla za hristova cuda u magijskom svetu, u pravu si tu. ali opet kazem, ti hriscanski praznici se slave iz gore navedenog razloga i niceg vise, nema nekog jakog razloga. pa valjda se to moze oprostiti jednoj bajci koja zasigurno nece potpuno kopirati nas normalski svet

carobnjacka deca ne idu u osnovne skole kao sto neko rece ranije. to je slucaj sa onima sto su ostavljeni u hraniteljskim normalskim porodicama ili sirotistima. a ti slucajevi su vrlo retki. znamo samo harija i toma ridla. a carobnjacka deca, ona do 11te godine sama uce matematiku i jezik i pravopis i te osnovne stvari od roditelja ili staratelja. primer: veslijevi, njih je ucila moli. ali ima nekih kao sto su melfojevi, oni su garant placali nekog carobnjaka, privatnog profana, da uci draka.

carobnjacko drustvo opstaje i te kako i to iskljucivo zahvaljujuci samo magiji. ona im je sasvim dovoljna za sve sto mi nazivamo zanatstvo, industrija. sta, pa oni magijom siju (zacaras igle da same siju koncem koji se stvori iz nicega, prizove se), magijom grade kuce (primer je veslijevska kuca, jazbina, receno je da ona stoji onako visoka i nakrivljena smao zahvaljujuci magiji), magijom pale vatru da se greju, magijom prizivaju namestaj da ukrase kucu i da imaju gde da sede i leze, magijom kuvaju caj i razna jela, magijom love divljac (sta, bacis avada kedavru na srnu i gotovo), magijom rade sve. i onda se pitas odakle kotlovi i odore. sve je to prizvano iz nicega, samo treba biti stariji i umesniji. sto si umesniji vremenom, prizivaces kvalitetnije kotlove bez supljina, i umesto drvenih stolicica prizivaces udobne fotelje poput dambldora.

opet isto. vremenom se postaje sposobniji, vestiji, umesniji carobnjak. stice se iskustvo, a kako kazu, ucis se dok si ziv. lili je bila ocigledno i umesna i ucena na tom polju, pa je bila od retkih koji mogu da odrade tu cin. ali, sto se tice osobito te cini, ona zahteva i nesto drugo, verovatno veliko srce ili ljubav, tako nesto rekose...

e to ti je to, sentimentalna budalo. sad vidis koliko si potkovan... prijatno! :wink:

sofffy:
sta cu... moram se svadjati kad sam tvrdoglava :twisted: :oops: 8)

uradicemo kao i prije: ignoristati postove poteromrzaca....

ma zasto ignorisati? samo se ti svadjaj, soffy, opusteno. na kraju, forumi bas sluze da se sukobe misljenja. oni koji mrze potera mogu slobodno da govore, imaju prava glasa kao i svi, nemoze im se oduzeti. ali da cujemo prave argumente. ovi do sad su nista. mnogi tvrde kako je knjiga raspala i za klince, a bez osnova

Hit, skroz se slazemo samo mi je pomalo nejasno ono sa predznanjem carobnjacke djece i od koga ga sticu. Nisam nigdje nasla podatak da idu u klasicnu osnovnu skolu, ali ni da ne idu. To mi je objasnjenje dosta logicnije. Nekako mi je glupo da pocnju sa obrazovanjem tek sa 11 godina, a mali normalci sa 6. Osim Harija i Toma, tu je i Din Tomas, pretpostavljam Hermiona i braca Krivej koji su normalskog porijekla tako da su sigurno isli u prva cetiri razreda osnovne kako i ostali klinci, mada se to nigdje ne pominje i taj dio mi je skroz sumnjiv. Kao i cinjenica da , ma koliko tolerantan neko bio, odvaja se od svog 11-ogodiseg djeteta na cijelu godinu, a nema pojma kome ga salje, samo zna da je primilo pismo. Ok, Moli i Artur su carobnjaci, ali Hermionini starci su zubari i cudno mi je da su na osnovu primljene sove rekli "A, pa ok ako ima neke moci, neka ide dijete negdje gdje mi nikako ne mozemo doci da je obidjemo, a i ako mozemo necemo doci"

Da se razumijemo, ja mnogo volim Harija, sto ces zakluciti iz mojih postova, samo me zanima kako bi ostali na forumu ovo objasnili.

lepo si rekla za ovo oko normalskih roditelja. to je sasvim dobro receno, ali opet, sta ces... mozda si ipak nasla neki propust koji ce sigurno ici u prilog mrziteljima hp-a, ali evo da ja kazem nesto u roulinginu odbranu: hp je jednostavno bajka i, sad, neke stvari moraju sigurno proci, jer se u toj prici nema vremena na zadrzavanje na probleme kao sto su takvi neki, nema vremena sad da se pise o tome zasto carobnjaci slave bozic i sve te hriscanske praznike ili zasto normalski roditelji to tek tako lako prihvataju i slaju decu na hogvorts bez strepnje i prkosa. hp je bajka koja ima jednu temu koje se drzi, a glavni motiv je magija, cudesa itd. i ipak, tako nesto jednostavno moze da se propusti kroz prste. eh, pa kad bi sad trazili samo takve mikroskopske greske i u drugim bajkama danas u svetu poznatim, gde bi nam bio kraj... eto, toliko pitanja sam postavio sam sebi i u citanju jedne od mojih omiljenih knjiga, gospodara prstenova, a nije bilo logicnih odgovora. jednostavno, pisci ne mogu da istovremeno misle na sto stvari u kreiranju svojih cudesnih svetova, a pritom i da u glavi razmisljaju o samoj prici. negde rupa mora da bude, i to, kao sto uvek biva, pazljivi fanovi cesto procackaju i iscackaju, da bi o tome raspravljali, a neki bi i to i iskoristili da optuze pisca. eto, to je to.

a sto se tice ovoga za malu carobnjacku decu, ono sto sam rekao jeste istina, iako ne pise nigde u knjigama. to sam video u pojedinim intervjuima sa jkr, ona je tako rekla kad su je novinari isto pitali. a ja sam to vec, cini mi se, govorio ovde, u bliskoj proslosti. bila je to neka 600 i neka strana, valjda. mnogi se to pitaju, zaista, pa sam jos tad znao odgovor...

Joj ljudi s'o se cimate oko takvih stvari????
OK znam da mora nekako da se ubije vreme pre citanja 6.dela ali mislim ni pisci nisu bogovi pa da sve rade bez freske i propusta.... (Skidam kapu Tolkinu...covek je k'o od sale posvetio zivot pisanju i stvorio istoriju svojih junaka od stvaranja sveta pa do njegovog kraja)...Sve u svemu cimate se oko "malih propusta" koji "zivot znace"!!!! :roll:

Fanatic_Kv:
Joj ljudi s'o se cimate oko takvih stvari????
OK znam da mora nekako da se ubije vreme pre citanja 6.dela ali mislim ni pisci nisu bogovi pa da sve rade bez freske i propusta.... (Skidam kapu Tolkinu...covek je k'o od sale posvetio zivot pisanju i stvorio istoriju svojih junaka od stvaranja sveta pa do njegovog kraja)...Sve u svemu cimate se oko "malih propusta" koji "zivot znace"!!!! :roll:
Slazem se. Obozavam HP. Prochitala sam jedno dva puta svih 6 knjiga, i ja se stalno pitam ovo-ono, ali shta sad. Sigurno mi chitanje nece biti vece uzivanje ako znam da li su pohadjali shkolu pre Hogvortsa. :roll: Ocu da kazem, sve, ali bash sve ima svoje propuste...

hit:
lepo si rekla za ovo oko normalskih roditelja. to je sasvim dobro receno, ali opet, sta ces... mozda si ipak nasla neki propust koji ce sigurno ici u prilog mrziteljima hp-a, ali evo da ja kazem nesto u roulinginu odbranu: hp je jednostavno bajka i, sad, neke stvari moraju sigurno proci, jer se u toj prici nema vremena na zadrzavanje na probleme kao sto su takvi neki, nema vremena sad da se pise o tome zasto carobnjaci slave bozic i sve te hriscanske praznike ili zasto normalski roditelji to tek tako lako prihvataju i slaju decu na hogvorts bez strepnje i prkosa. hp je bajka koja ima jednu temu koje se drzi, a glavni motiv je magija, cudesa itd. i ipak, tako nesto jednostavno moze da se propusti kroz prste. eh, pa kad bi sad trazili samo takve mikroskopske greske i u drugim bajkama danas u svetu poznatim, gde bi nam bio kraj... eto, toliko pitanja sam postavio sam sebi i u citanju jedne od mojih omiljenih knjiga, gospodara prstenova, a nije bilo logicnih odgovora. jednostavno, pisci ne mogu da istovremeno misle na sto stvari u kreiranju svojih cudesnih svetova, a pritom i da u glavi razmisljaju o samoj prici. negde rupa mora da bude, i to, kao sto uvek biva, pazljivi fanovi cesto procackaju i iscackaju, da bi o tome raspravljali, a neki bi i to i iskoristili da optuze pisca. eto, to je to.

a sto se tice ovoga za malu carobnjacku decu, ono sto sam rekao jeste istina, iako ne pise nigde u knjigama. to sam video u pojedinim intervjuima sa jkr, ona je tako rekla kad su je novinari isto pitali. a ja sam to vec, cini mi se, govorio ovde, u bliskoj proslosti. bila je to neka 600 i neka strana, valjda. mnogi se to pitaju, zaista, pa sam jos tad znao odgovor...

Zapravo me savrseno boli uvo za mrzitelje Hari POtera i ne slazem se da treba da smaraju ovuda, no ne vidim nacina da ih sprijecim, pa neka pricaju. Demokratija.

Naravno da su propusti normalna stvar, mada ne smatram to za propust ili neku gresku, vec samo na jedan dio koji nije pomenut i ne znaci da ne postoji neko logicno objasnjenje. Zanimalo me sta ostali misle i nimalo nece uticati na dalje citanje ove knjige.

Kao sto neko rece, moramo da odrzavamo temu u zivotu dok ne iscitamo sesti dio. E, kada dodjem do te knjige nece me biti na forumu koji dan, dok je ne procitam... A onda, kada svi procitaju, bice mnogo zanimljivije price ovdje. Mada, pretpostavljam da je onima koji su procitali 6. dio ovo uvelike postao smor, al' ebiga...

da, da, ok. kako god... samo sam rekao da se i te sitnicaste greskice mogu slobodno zanemariti, kad je u pitanju neka knjiga koja se ni izdaleka ne bavi detaljima poput navedenih. jednom recju, isto sto rekose fanatik i tinar... obicni propusti koje svako moze napraviti...

Pazi, veliki Dostojevski je imao neke greskice i propuste koje su opazali samo oni koji procitaju nesto njegovo vise puta.

Inace, volim Hari Potera jer mi dopusta da se sazivim sa likovima jer su dovoljno mladi, a mozda previse zreli za svoje godine. Odusevljava me kombinacija u kojoj je glavni lik djecak, siroce, ima dvoje super drugara od kojih je jedno djevojcica... Mozda nisam dobro objasnila, ali mi se cijela ekipa svidja, pogotovo kombinacija djece u porodice Vesli. Jedino sam u pocetku zeljela da starjesina Grifindora bude musko. Nemam pojma zasto. Dopada mi se Snejpov lik i ime, mada je on kao on mnogo gadan tip. Nesto je bilo pitanje ko ti je omiljeni lik. Pa osim Harija, mnogo volim malu Dzini Vesli. Slatka je i pametna i strava joj je karakter, valjda zato sto odrasta sa toliko brace, nije frustrirana dokazivanjem kao Ron jer joj nisu konkurencija jer je zensko.

Sorry, ljudi ako peglam ali ja moram sa nekim da pricam i razradjujem pricu o Hariju jer sam prije petnaesak dana po treci put procitala peti dio i mnogo detaljnije i dublje sam ga shvatila, pa hocu jos!!!

Ako Roulingova ne nastavi da pise mozemo mi da pisemo nastavke! :idea: To sam vec jednom predlozila!!! :D

A pa necemo ovako. Znate li da nam je tema pala na neko daleko mjesto. Evo pisem cisto da ne zapustimo stvar.

Znate li da su u onom casopisu Bravo, lagano objavili sve tajne iz 6. dijela. Ispisane su naopacke i ja ih, naravno nisam procitala nista, a moja sestra koja te novine i kupuje jeste i sad mi pije krv na slamcicu. Alo, Fanatic, zvuci li ti ovo poznato :evil: :wink: .

Je li neko od vas pogledao kako je poceo ovaj forum o HP. Neka klinka koja se i nije registrovala se pretstavila kao Harijeva sestra, a zapravo je navodno daleka rodica Danijela Redklifa... Ima masu nebuloza. Tako mi je jasno zasto je tema na FILM I VIDEO, a ne u KNJIZEVNOST. Oni malog koji glumi Melfoja zovu Melfoj :roll: ... I tako. No, svejedno, hvala im sto su napravili jednu od najposjecenijih tema na forumu!!! :wink:

HEBEHA:
A pa necemo ovako. Znate li da nam je tema pala na neko daleko mjesto. Evo pisem cisto da ne zapustimo stvar.

Znate li da su u onom casopisu Bravo, lagano objavili sve tajne iz 6. dijela. Ispisane su naopacke i ja ih, naravno nisam procitala nista, a moja sestra koja te novine i kupuje jeste i sad mi pije krv na slamcicu. Alo, Fanatic, zvuci li ti ovo poznato :evil: :wink: .

Je li neko od vas pogledao kako je poceo ovaj forum o HP. Neka klinka koja se i nije registrovala se pretstavila kao Harijeva sestra, a zapravo je navodno daleka rodica Danijela Redklifa... Ima masu nebuloza. Tako mi je jasno zasto je tema na FILM I VIDEO, a ne u KNJIZEVNOST. Oni malog koji glumi Melfoja zovu Melfoj :roll: ... I tako. No, svejedno, hvala im sto su napravili jednu od najposjecenijih tema na forumu!!! :wink:

YESSSSSSSS That souns formiliar.... :twisted:
Poz HEBEHA s'a se radi... samo da ti kazem da si me zaista zaintrigirala sa onim pitanjem o normalcima i njihovim prethodnim obrazovanjem i po ceo dan mislim samo o tome.... pitala si kako su hermionini roditelji dopustili da ona ide u hogvorts idt. (da te ne citiram sad)a moje misljenje je da NISU IMALI IZBORA!!!! Isto kao i kod harija u prvom delu da su odbili verovatno bi tobili tonu pisama ili bi im mozda cak i Hagrid pokucao na vrata???? Znam da je Harry nesto posebno ali mozda hermionini roditelji nisu imali drugog izbora vec da je posalju... I don't know...to je moje misljenje.... Jeste li videli sinoc na B92 TREJLER ZA HP i VATRENI PEHAR!!!! Sad sam se nalozio i zelim samo da dodje tak prokleti 22.decembar!!!!

Pitanje za one koji su ciatali knjigu:
(ne brinite nije neki SPOJLER KNJIGE tako da necu pisati belim slovima)
Da li u 6. delu knige dolazi do direktnog sukoba izmedju Harija i Voldemorta (kao npr na kraju 5. dela)??? Odgovorite mi PLEASE!!!!

POz ZA HEBEHU!!!!! :wink:

HEBEHA:

kupila sam juce bravo, i krenula mda citam to s drugom. ali smetnula sam s uma da on nije procitao sesti deo (ja jesam). tako da je sad nevidjeno ljut na mene :cry:

mislim da je vec neko jos pre pitao zasto tema nije na knjizevnosti.
odgovor je bio da se vecina ljudi navikla da je ovde (mada, i to bi moglo da se promeni :wink: )

a ta sto se predstavila kao harijeva sestra je, ako me secanje dobor sluzi (boze, zvucim ko da imam 100 godina) sad ima registrovan nick. elishabet.

Back