Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u al si to rekla onako ko u sudnici, ko da si donela smrtnu presudu... :wink: "to je ta, elisabethhh...", i jos onako samo fali da svi upere kaziprst i udari grom i svi popadaju mrtvi... hehe... uzivljavanje, ali eto... :P i cek malo, nevena, sta ti imas protiv ljudi koji su osnovali ovu temu? nemoj ovo shvatiti lose, samo pitam iz radoznalosti... zop! :wink:

Ja?! Nista. Ali, apsolutno nista. Samo mi je pocetak sve ove price koja se protegla na ovoliko strana smijesan. Nesmijesan na neki negativan nacin, samo djetinjast. Cini mi se da je jedna djevojka rekla kako se mnogo divi njenom bratu Hariju (ko je citao knjigu zna da je Hari jedince) i njoj kao sestri jednog takvog lika :) Eto, to mi je ono smjeskasto, s obzirom na to da se u poslijednje vrijeme vise prica o knjizi i likovima i onome sto Hari Poter jeste.

Jedno vrijeme se uzasno forsiralo sa onim nasim HP forumom i Hogvortsom koji mozes pohadjati preko njega. I ja sam se ukljucila na taj Hogvrts i nije mi se dopalo. Je li jos neko pokusao imozda nastavio. Jedno vrijeme je blo ok, a onda su poceli da mi salju glupe mailove, da salju u onu stvar, psuju... Nesto mi bilo glupavo.

I mene je zanimalo kako to da su Hermionu roditelji poslali u Hogvorts samo na osnovu pisma iz Hogvortsa,pa sam malo razmisljala. Znate kako je Hagrid Harija u prvom dellu pitao da li su mu se ikada desavale neke cudne stvari protiv njegove volje pa se onda Hari secao kako je radio cudne stvari? Mozda su i njeni roditelji primetili nesto cudno kod Hermione kada je bila dete. Cini mi se da je to vrlo verovatno.
PS: koliko vas je procitalo sesti deo?

hit:
u al si to rekla onako ko u sudnici, ko da si donela smrtnu presudu... :wink: "to je ta, elisabethhh...", i jos onako samo fali da svi upere kaziprst i udari grom i svi popadaju mrtvi... hehe... uzivljavanje, ali eto... :P i cek malo, nevena, sta ti imas protiv ljudi koji su osnovali ovu temu? nemoj ovo shvatiti lose, samo pitam iz radoznalosti... zop! :wink:

hahahaaa nupravo tako (malo sutra) 8)

dare_987:
Da, ali zajedno sa Dambldorom posmatra secanja ljudi koji su bili povezani sa Tomom.

ja iako jos nisam procitao znam celo jedno poglavlje o tome kako hari istrazuje proslost voldija. to je ono, kuca gauntovih. mnogo mocno poglavlje. koliko samo otkriva... ali jedva cekam da to vidim detaljnije.

2 nevena - jeste na pocetku ove teme bilo neceg prilicno klinastog. mene je na pocetku ovde doveo jedan neven koji je kul lik ali ga vec dugo nema i mislim da nas je zauvek napustio. bilo mi je cudno kako on i svi veruju u pricu o harijevoj sestri. meni je sve to bilo malo glupo, ali nista nisam hteo da govorim, jer su svi verovali... :roll:

pa dobro sve u svemu neke misterije nikada nece biti resene???? A sad pitanje za one koji su procitali knjigu:

Kako ste i gde naasli knijgu???? I na kom jeziku ste citali??? Meni nije nikakav problem da citam na engleskom jer njim baratam bolje nego srpskim!!!

2 HEBEHA:
Ne nevena nisam procitao knjigu ali sam malo kopao na svemogucem internetu i nasao one PIKANTNE delove iz 6. dela! PoZ :wink:

hit:
dare_987:
Da, ali zajedno sa Dambldorom posmatra secanja ljudi koji su bili povezani sa Tomom.

ja iako jos nisam procitao znam celo jedno poglavlje o tome kako hari istrazuje proslost voldija. to je ono, kuca gauntovih. mnogo mocno poglavlje. koliko samo otkriva... ali jedva cekam da to vidim detaljnije.

2 nevena - jeste na pocetku ove teme bilo neceg prilicno klinastog. mene je na pocetku ovde doveo jedan neven koji je kul lik ali ga vec dugo nema i mislim da nas je zauvek napustio. bilo mi je cudno kako on i svi veruju u pricu o harijevoj sestri. meni je sve to bilo malo glupo, ali nista nisam hteo da govorim, jer su svi verovali... :roll:

Neko je stvarno verovao u to? :lol:
Ja sam mislila da se to samo neko sali.
Ja knjigu na engleskom nisam kupila cito iz finansijskih razloga,jer je skuplja od ove nase 1000 din, a i brate,volim svoj jezik :lol:

Nije ni bitno. Meni je samo bilo simpaticno kako se, s visokim postovanjem obracaju toj djevojcici. U stilu, ti reci, ti si najpametnija... No, sve je to ok, s obzirom da je rezultat svega jedna fina tema. Ma najbolja na forumu!!!

Necu da citam na engleskom. A i da hocu u mom gradu nema da se kupi knjiga i vjerovatno nece ni imati,a ona na srpskom ce stici pola godine nakon sto stigne u Bg. Ali ja stizem u Bg! He, he, he.

Sve us vemu ja imam drugaricu koja je opsednuta HP i znam da ce da uradi sve da kupi knjigu prvog dana cim bude prevedena.... tako da cu da se "ogrebem" od nje ili cu da joj dam kintu da uzme i meni jedan primerak.... Jer zna neko koliko ce otprilike da kosta kod nas knijga na srpskom????

snaja88:
U gradu 1600din na nasem

Ti se salis?! Cekaj, saopstavaj to lakse, pobogu! Hoces li da me srce zvekne?! Bas nemas obzira za nas sa slabim srcem... Uf, e sad si me ispresjecala. Ajde polako, u Bg moze da se za 1600 din, odnosno 20 eura, kupi 6. dio Hari Potera na Srpskom jeziku. O, pa odradice se nesto po tom pitanju... :D :D :D

Alo, pa jel neko cuo za ovo, sto se niko ne hvali?

jupi, stigao Hari Poter, stigao. :wink:

E, vidi sad, tu me voza! Uf. Pa ja sam ukapirala da je u oktobru. TEK U OKTOBRU!!! Dobro, dobro, mirna sam. Ma, nisam ja toliko luda koliko mi je dosadno i koliko mi se uzasno cita i koliko me je unistio onaj Fanatic & company pricama o toj knjizi...

Dajte ljudi, moli vas Nevena, provjerite ovu informaciju i recite mi da je tacna.

A Fanatic me razocarao izjavom da "ne ludi bas za Hari Poterom, ima neku komsinicu i nja, nja". :( Ja tu kontam prvo lik procitao knjigu na engleskom, sve provalio, eeej. Pa onda kaze da nije procitao nego je samo ceprkao po netu. To me vec baci u dilemu i onda onakva izjava. Ma necu da pricam vise sa tobom!!! :D

Back