Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elishabeth:
infidel:
2 Liz
prvo, raazlozi nisu bitni, vec utisci
drugo, ne svetim se, to nije u mom domenu, i nemam razlog da se nekome svetim, pogotovo ne tebi, nisi mi nista lose uradila
trece, znam da ti je rodjendan 19. ali postoje mnoge prepreke te sam iskoristio ovu priliku da ti cestitam
cetvrto, drago mi je da su sve nevolje nesale i da si opet sa "nama" na netu
peto, zamolio bih te da ne pises sa toliko mrznje prema meni, jer sam imao prijateljske namere

ma nek ide sve u ku*** :x :x :x :x

Ne pisem ja ni sa malo mrznje,bas naprotiv!Nego me je iznerviralo to sto ti od svega pravis big deal,nikad ne zelis da cujes istinu,uvek ti je jezik brzi od pameti.A veruj mi to ti govorim samo prijateljski i dobronamerno da bi znao u buduce.A to sto kazes da ti nisam nista lose uradila,ja sam bas cula suprotno.I sta to sa "nama" treba da znaci?I zamolila bi te da svoje vulgarne komentare i zelje zadrzis za sebe jer nekima oni ipak smetaju!Hvala!

"nama" obuhvata, mene, hita, dambldora, nevena, voodoo, sofffy, bliznakinju i sve ostale koji su ostali na temi
nisam znao da ti komentari smetaju
izvini, nece se ponoviti

infidel:
Elishabeth:
infidel:
2 Liz
prvo, raazlozi nisu bitni, vec utisci
drugo, ne svetim se, to nije u mom domenu, i nemam razlog da se nekome svetim, pogotovo ne tebi, nisi mi nista lose uradila
trece, znam da ti je rodjendan 19. ali postoje mnoge prepreke te sam iskoristio ovu priliku da ti cestitam
cetvrto, drago mi je da su sve nevolje nesale i da si opet sa "nama" na netu
peto, zamolio bih te da ne pises sa toliko mrznje prema meni, jer sam imao prijateljske namere

ma nek ide sve u ku*** :x :x :x :x

Ne pisem ja ni sa malo mrznje,bas naprotiv!Nego me je iznerviralo to sto ti od svega pravis big deal,nikad ne zelis da cujes istinu,uvek ti je jezik brzi od pameti.A veruj mi to ti govorim samo prijateljski i dobronamerno da bi znao u buduce.A to sto kazes da ti nisam nista lose uradila,ja sam bas cula suprotno.I sta to sa "nama" treba da znaci?I zamolila bi te da svoje vulgarne komentare i zelje zadrzis za sebe jer nekima oni ipak smetaju!Hvala!

"nama" obuhvata, mene, hita, dambldora, nevena, voodoo, sofffy, bliznakinju i sve ostale koji su ostali na temi
nisam znao da ti komentari smetaju
izvini, nece se ponoviti

Ma ti si poslednji koji nesto treba da kaze o ostajanju!Kad god nastane neki "ljubavni" problem ti beziz sa teme i od ostalih ko glavom bez obzira!I uvek kazes kao idem ja,ne znam da li cete me vise ikada videti,tra,la,la...
I samo da znas ovu temu sam ja stvorila i veruj mi ni za sta na ovom svetu je necu napustiti!!!

"nama" obuhvata, mene, hita, dambldora, nevena, voodoo, sofffy, bliznakinju samo jos da dodam Nevena nije bilo dosta duze od mene pa mu nista nisi rekao,isto vazi i za Vodoo koje uopste nema koliko vidim,a meni si nasao nesto da prigovaras,i ako vec hoces nesto da mi kazes doji pa mi reci to u lice,da vidim da li imas smelosti!

Izvinite ljudi sto vas stavljam u usta ali stvarno sam morala da objasnim neke stvari

uahu, pridruzujem se fan klubu!
malo cete pricekati da udjem u stos... :wink:
da pokapiram o cemu se prica... inace, evo prijavljujem u ovaj klub i mog druga milosa :D :D .
by the way, kad izlazi 6. deo? cini mi se negde u junu! a jel moze da se pretplati?

more, ima ja da stojim od ponoci u redu ne bih li PRVA kupila...

kalliope:
uahu, pridruzujem se fan klubu!
malo cete pricekati da udjem u stos... :wink:
da pokapiram o cemu se prica... inace, evo prijavljujem u ovaj klub i mog druga milosa :D :D .
by the way, kad izlazi 6. deo? cini mi se negde u junu! a jel moze da se pretplati?

more, ima ja da stojim od ponoci u redu ne bih li PRVA kupila...

Dobrodosli!!!!!!!

E koliko sam cula knjiga ce zvanicno izaci na ovogodisnjem Beogradskom sajmu knjiga,gde ja naravno idem,tako da vec imam rezervisanu knjigu,he,he,...Necu morati da cekam u red...:D
A ako izadje ranije nema veze.Btw u junu bi trebalo da izadje u Americi i svetu tako da cemo valjda jos malo pa cuti o cemu se radi u knjizi

Jedno pitanjce za Kalliope:Slusas li Green day?

N_ToNx:
neven:
N_ToNx:
Ne verujem da ce sad bas biti nekih diskusija. Najverovatnije ce se svi probuditi kada izadje sesti deo.Bas se pitam kakav ce da bude.Peti me i nije nesto odusevio.Bolji mi je cetvrti.
nije ti se dopao peti :shock:
meni je on omiljeni najvise zato sto je najduzi a i nekako smo o svima najvise saznali u tom petom delu... :?
sta ti se nije dopalo?

e i posto ja tebe nisam ranije upoznao-koje si godiste?
a ti infidele bese '88?

Nije mi to najgori deo!Samo mi se vise svidja cetvrti,jer se u petom skoro sve vrti oko Harija.U cetvrtom sam volela da slusam Ronove i Hermionine svadje i bila sam ubedjena da ce se oni smuvati u petom delu.Da,otkriveno je mnogo tajni,ali su me najvise nervirali Harijevi cesti izlivi besa,posebno na pocetku knjige.Bas je smarao Hari tada.

ne majke mi me nervirao hari onako najgore. znas on je kao sad neka faca i tamo se dere na ovo dvoje. a jos vise me nerviralo sto ron onako jadnicki cuti a hermiona ko neka sirotica zamalo nije plakala. sranje

nego ljudi, pozdrav svima, ovako svecano. prvo da razjasnim nesto da nebude zabune: ja sam od onih sto su takodje bili tehnicki spreceni da dolaze (desava se povremeno zbog nedostatka sati), kao i neven kome, kako sam cuo, nesto modem neradi. e tako. i da, poseban pozdrav nevenu za ciji smo zivot ozbiljno poceli da se brinemo :wink: i bliznakinji koju je samo neven mogao da dovuce na temu 8) . neznam zasto je to tako, ima tu necega... i liz, dobro se setila da se iskobelja iz kazne, a nesto sam video i rajka, to je dobro, takodje. i sada imam jos dva pitanja pre nego sto se vratim u zivot: nevene, kako ti ide adresa na msn-u, da te stavim u kontakte i infidel: jel si primio one poruke silne? jer posle onolikog cutanja sam pomislio da si se ili ozbiljno sjebo ili da neces da govoris samnom ili da neprimas ebene poruke. neznam sta je...
anyway, zopp za sve i vidimo se... :wink:

hit:
N_ToNx:
neven:
N_ToNx:
Ne verujem da ce sad bas biti nekih diskusija. Najverovatnije ce se svi probuditi kada izadje sesti deo.Bas se pitam kakav ce da bude.Peti me i nije nesto odusevio.Bolji mi je cetvrti.
nije ti se dopao peti :shock:
meni je on omiljeni najvise zato sto je najduzi a i nekako smo o svima najvise saznali u tom petom delu... :?
sta ti se nije dopalo?

e i posto ja tebe nisam ranije upoznao-koje si godiste?
a ti infidele bese '88?

Nije mi to najgori deo!Samo mi se vise svidja cetvrti,jer se u petom skoro sve vrti oko Harija.U cetvrtom sam volela da slusam Ronove i Hermionine svadje i bila sam ubedjena da ce se oni smuvati u petom delu.Da,otkriveno je mnogo tajni,ali su me najvise nervirali Harijevi cesti izlivi besa,posebno na pocetku knjige.Bas je smarao Hari tada.

ne majke mi me nervirao hari onako najgore. znas on je kao sad neka faca i tamo se dere na ovo dvoje. a jos vise me nerviralo sto ron onako jadnicki cuti a hermiona ko neka sirotica zamalo nije plakala. *

nego ljudi, pozdrav svima, ovako svecano. prvo da razjasnim nesto da nebude zabune: ja sam od onih sto su takodje bili tehnicki spreceni da dolaze (desava se povremeno zbog nedostatka sati), kao i neven kome, kako sam cuo, nesto modem neradi. e tako. i da, poseban pozdrav nevenu za ciji smo zivot ozbiljno poceli da se brinemo :wink: i bliznakinji koju je samo neven mogao da dovuce na temu 8) . neznam zasto je to tako, ima tu necega... i liz, dobro se setila da se iskobelja iz kazne, a nesto sam video i rajka, to je dobro, takodje. i sada imam jos dva pitanja pre nego sto se vratim u zivot: nevene, kako ti ide adresa na msn-u, da te stavim u kontakte i infidel: jel si primio one poruke silne? jer posle onolikog cutanja sam pomislio da si se ili ozbiljno * ili da neces da govoris samnom ili da neprimas ebene poruke. neznam sta je...
Sta ima hit???
ljudi jeste li primijetili da ni u jednoj knjizi nisu opisani casovi astronomije koje ako se ne varam predaje profesorka Sinistra :shock:

Elishabeth:
Dobrodosli!!!!!!!

E koliko sam cula knjiga ce zvanicno izaci na ovogodisnjem Beogradskom sajmu knjiga,gde ja naravno idem,tako da vec imam rezervisanu knjigu,he,he,...Necu morati da cekam u red...:D
A ako izadje ranije nema veze.Btw u junu bi trebalo da izadje u Americi i svetu tako da cemo valjda jos malo pa cuti o cemu se radi u knjizi

e ja slusam green day :D
mislim slusam ove nove pesme ali nikako ne mogu da nadjem neki od starih albuma :(
ali ovo sto sam dosad cuo je bas jako :wink:

DAMBLDOR:
Sta ima hit???
ljudi jeste li primijetili da ni u jednoj knjizi nisu opisani casovi astronomije koje ako se ne varam predaje profesorka Sinistra :shock:
e da... :?
samo na kraju ono kad su polagali ispite ali opet,nije to dovoljno...
mozda zato sto o astrologiji dovoljno kazu na firenzovim casovima ili kad crtaju mape kod prof trilejni?

hit:
ne majke mi me nervirao hari onako najgore. znas on je kao sad neka faca i tamo se dere na ovo dvoje. a jos vise me nerviralo sto ron onako jadnicki cuti a hermiona ko neka sirotica zamalo nije plakala. *

nego ljudi, pozdrav svima, ovako svecano. prvo da razjasnim nesto da nebude zabune: ja sam od onih sto su takodje bili tehnicki spreceni da dolaze (desava se povremeno zbog nedostatka sati), kao i neven kome, kako sam cuo, nesto modem neradi. e tako. i da, poseban pozdrav nevenu za ciji smo zivot ozbiljno poceli da se brinemo :wink: i bliznakinji koju je samo neven mogao da dovuce na temu 8) . neznam zasto je to tako, ima tu necega... i liz, dobro se setila da se iskobelja iz kazne, a nesto sam video i rajka, to je dobro, takodje. i sada imam jos dva pitanja pre nego sto se vratim u zivot: nevene, kako ti ide adresa na msn-u, da te stavim u kontakte i infidel: jel si primio one poruke silne? jer posle onolikog cutanja sam pomislio da si se ili ozbiljno * ili da neces da govoris samnom ili da neprimas ebene poruke. neznam sta je...
poz hit :wink:
he,ja nikad nisam na mom kompu (a i kad jesam veza puca na sekund) tako da ne koristim msn a taman sam se bio naviko na njega ali sta ces zivot i komp su shit :roll:

pa nije hari tako los,mozda i mi tako nekom izgledamo jer posteno svi smo malo nadrkani u pubertetu...a on je jos slavan i kao sto sam rekao pod uticajem voldemora...

:wink:

Elishabeth:
E dajte ljudi ostavite se nas dvoje,pitanje je:Da li nam ova tema pada sve nize ili se meni to samo cini?!
ma joooooooooooooooooooooook ( :lol: ) cini ti se 8)

sve se moze popraviti samo da neko bude kreativan i smisli neku temu ili igru pa da pisemo...(ja ne spadam u te kreativne,cini mi se da su to lavovi pa ako je tu neki nek se javi :wink:)

Elishabeth:
Ma ti si poslednji koji nesto treba da kaze o ostajanju!Kad god nastane neki "ljubavni" problem ti beziz sa teme i od ostalih ko glavom bez obzira!I uvek kazes kao idem ja,ne znam da li cete me vise ikada videti,tra,la,la...
I samo da znas ovu temu sam ja stvorila i veruj mi ni za sta na ovom svetu je necu napustiti!!!

"nama" obuhvata, mene, hita, dambldora, nevena, voodoo, sofffy, bliznakinju samo jos da dodam Nevena nije bilo dosta duze od mene pa mu nista nisi rekao,isto vazi i za Vodoo koje uopste nema koliko vidim,a meni si nasao nesto da prigovaras,i ako vec hoces nesto da mi kazes doji pa mi reci to u lice,da vidim da li imas smelosti!

Izvinite ljudi sto vas stavljam u usta ali stvarno sam morala da objasnim neke stvari
ja se ne bunim sto sam prozvan ali moram da postavim jedno pitanje

JESI LI TI HARIJEVA SESTRA? :shock: :shock:
zbog ovoga da si stvorila temu... :?

neven:
Elishabeth:
Dobrodosli!!!!!!!

e ja slusam green day :D
mislim slusam ove nove pesme ali nikako ne mogu da nadjem neki od starih albuma :(
ali ovo sto sam dosad cuo je bas jako :wink:

Prvo pozdrav i cmokic za Hita i Nevena!
drugo,ja ih ne slusam ali sam cula onu pesmu American idiot i Bulevard of broken dreams(nemojte mi zameriti ako sam pogresila u pisanju) i ono kao svidjaju mi se.Pevljive su zapravo.Inace drugo nista nisam cula od njih.

neven:
Elishabeth:

ja se ne bunim sto sam prozvan ali moram da postavim jedno pitanje

JESI LI TI HARIJEVA SESTRA? :shock: :shock:
zbog ovoga da si stvorila temu... :?

Da ja sam!!!

Back